Az attól függ te milyen lányokat kedvelsz.
Korábbi beszámolóim alapján keresgélhetsz, de konkrét ajánlást csak a paraméterek megadásával tud(unk)ok adni!
Fütyülős · Őstag · Az attól függ te milyen lányokat kedvelsz.
Korábbi beszámolóim alapján keresgélhetsz, de konkrét ajánlást csak a paraméterek megadásával tud(unk)ok adni!
Én felhívtam Sophie(20)-at, mert tetszettek a képei. Nekem azt mondta, hogy szereti a csókot is, ellenben ezért el is vár valamit. A natúr franciát is szereti, de ezért még többet vár el. Én mindkettőt szeretem, és ha mindent egybevetek, akkor a matematikai végeredmény nagyon durva. Emiatt lemondtam róla, mert natúr francia és csók nélkül "műanyag szex" jellegű a dolog. Vannak lányok, akik a natúr franciáért és a csókért semmit nem várnak el, úgyhogy inkább őket látogatom. Kár érte, mert a képekből ítélve és a beszámolók alapján is nagyon csinos lány ez a Sophie :)...
Hali!
Zoy áruld már el nekünk hogy miért is vagy te hirdető rangban? Ezek a lányok nem olyan pitik hogy magukat reklámozzák. Szerintem te ahogyan már előttem megírták konkurens leányzó lehetsz aki éppen unatkozik és próbál port kavarni!
Szandika 27 el mi a baj? Kicsit vissza olvasgatva egész jó dolgokat irtak róla de most elbizonytalanodtam pedig meg akartam látogatni. Fütyülős te kit ajánlanál akihez érdemes menni?
Szeretnék hozzászólni a kérdésedhez Szilvia(19)-el kapcsolatba.Én múlthét hétvégén voltam nála,mert csak péntektől-vasárnapig dolgozik! A kép alapján csinos és igényes lánynak tűnt azért is kerestem fel! A telefonba nagyon aranyos volt és meg is látogattam,de sajnos már az ajtóba elszőrnyedtem,csinosnak csinos lány,de ápoltnak nem mondanám,sőt....! Az arca igénytelen,a szája büdös cigaretta szagú és fogkefét se tudnám megmondani hogy mikor használhatott utoljára!A szex vele nem olyan volt mint amilyenre vágytam,franciázni nem igazán tud az óvszert sem tudta felhúzni Nekem kellett,mit mondjak így is nehezen állt fel a szerszámom Szilviára, de az óvszeres esetnél még jobban lelankadtam.De kínkeservesen kibirtam a ***moderálva***! De a leányzó nem érdemelne meg még ***moderálva*** sem , szóval Srácok nem ajánlom,hogy felkeressétek ha Jó szexet akartok!
Fütyülős · Őstag · Mint a mesében, és egyből kettő is van belőlük!
Mindjárt megmarom magamat, hogy eddig nem oda jártam!
Én se "kíséletezek" tovább Alexához és Szandikához biztos nem megyek el a büdös életben!
:)
Egészségedre pajti!
A füredi szandikánál meg mindig ott ül a kaffer!Igaz,nem én vagyok hírdetőként regisztrálva.De gondolom erre is van magyarázat.-félrenyomtad igaz?
Meg az egész olyan,mint egy rózsaszín mesébe.Minden szép,minden klappol és minden tökéletes:-))Mint a mesébe.
De jó ezt tudni hogy Szösszenet a T-kertben van mert én T-völgyi és nem egy csajt hívtam már fel kíváncsiságból és mondtak olyan utcaneveket hogy csak néztem a googlén hogy hol van:)
Szösszenet kb milyen***moderálva***
Fütyülős · Őstag · Kislányos Ágica!
Vedd már le a neved elől a "kislányos" jelzőt.
Szivasd le a hasadról a zsírpárnácskát, és kész.
Marad Ágica és talán megint meglátogatlak. :)
Ha hozzá látogatsz el biztos lehetsz benne!! :D
köszönöm a segitseget hétvégére tervezek kis kikapcsolódást remélem rendben lesznek a dolgok.
Hívd Szösszenetet!!!
nem kell a cim eleg a nev hogy kit hivjak majd ö megmondja hova mennjek.
:D Névvel és címmel! jó lesz?
Sziasztok Tocoskertben kit ajanlottok ? nincs kedvem átmenni az egész váoson olyan helyre ahól soha nem vóltam.
degye75 · Lelkes újonc · Itt az apróban is megtalálható Adélnál járt valaki közületek?
Ha igen, milyen?
Köszönöm előre is!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
A ***moderálva*** -on az apróban megtalálható ADÉL9-nél járt valaki közületek?
Ha igen, milyen?
Köszönöm előre is!
Valahogy ettől félek Én is, hogy Biával is így járok, nem fog tetszeni a hozzáállása :( De legalább jó csaj "állítólag" Lehet parkolópályára teszem a dolgot egyelőre.
Niky nem tudom milyen alkat, de Leti sem sovány, még is megtesz mindent hogy jól érezd magad és azt jól is csinálja.
Lehet inkább visszatérek a régi jól bevált lányokhoz, mert még a kedvemet is elveszik az egésztől a lehúzások, átverések.
Üdv Kurátor Úr!
Semmi gond, tanultam belőle.
Bár ezzel most egy másik lánytól fosztott meg. Ő meg jóljárt velem :( Szerintem levehetet az ajánlási listádról nyugodtan.Sőt...
Niky24 és Bia is fel van írva az Én listámra, hogy megyek, de egyik sem volt elérhető :(
Hozzájuk fogok menni, ezután meg vissza Liza, Leti ,Alexa29, Deby stb lányokhoz, ahol már nem egyszer jártam, imádom Őket, igazi nők, akik adnak is és nem csak elvárnak.
Tesznek azért, hogy jól érezd magad, ezúton is köszönet nekik és elnézést, akit kihagytam.
Ja és az elvárásuk meg sem közelíti mondjuk az tündérkéét.
Egyébként köszönöm Gróf úr a bizalmat, nektek és értetek írok, nem érdekem hazudni, leírom mi történt velem és ennyi.
Remélem hasznos voltam / vagyok
Fütyülős · Őstag · Na még ez is! Mi lesz velünk! Jesszusom! :(((