Na az azért megint más.A fene ott eszi meg ahol van.XD
Na az azért megint más.A fene ott eszi meg ahol van.XD
szösszenet kitty gondold meg, most nem látom a hírdetését de régi képek. Egyébként aranyos de ennyi.
Akkor neked tündérkénél a helyed, őt még megpuszilni sem szabad. Undorodik mindentől.
Hajrá, ha finnyás csajokat akarsz, akkor tudok sorolni.
Én se kokurencia se m@n@ger nem vagyok.Csak a pIn@t szeretem.Ra.SsziSta se vagyok,csak szeretem,ha az ember szine fehér!Hiszem és vallom,hogy a mozdonyszőke "jányokat"dugják a mozdonyszőke "gádzsók"!
Szia!
Figyelj,engem nem vonz.Hanna-t is azét szerettem,mert Ő senkinek nem engedte meg.És mióta nincs,nem is nagyon voltam senkinél,csak figyelgetem a fórumot,hogy ki lehetne az "utódja".Nekem benne voltak a kedvencek között,de....nem vagyunk egyformák.
De még milyen jóó :) és persze aki favágónak megy, számoljon a forgáccsal?!( vagy hogy is mondják :) )
Hát persze hogy semmi baj a szájbatémával. Én pl. kimondottan szertem. Erre írtam, hogy kockázat bármiben van. Aki nem vállalja fel az maradjon otthon.
Idézek:Ez a szájas dolog meg olyan hogy garancia semire sincs........stb
Attól, hogy valaki nem élvez bele a szájába még kaphat bacit a répán keresztül, bár ott már komoly gondnak kell lennie.......SZerintem :)
Mesi(29) most már teljesen felkeltette a figyelmemet. Akit már az első héten ennyire le akarnak járatni ismeretlen nick-ek, az csak jó lehet. Egyébként 2010-ben már nézegettem a miskolci hirdetését. Arccal hirdetett és nagyon megnyerő volt akkor is.
Ez a szájas dolog meg olyan, hogy garancia semmire nincs. Az élet maga egy kockázat. Vele jár. Annyit lehet tenni, hogy egy színvonalat kell tartani. 4-esre meg állomásra, meg klinika mögé nem kell járni.
Szerintem csak a konkurencia villogtatja itt a "tudását".
Lejártatás akar lenni mert nem hozzájuk mennek, hiszen Ők finnyásak.
Lehet, hogy valamit nem értek, de mibajotok van a szájbadurranással???
|
Lehet benne valami,de én nem emiatt töröltem a listámról,hanem a szájbadurrantás miatt.Pontosan emiatt lett Letti is eltávolítva a kedvenceim közzül.Nekem ez nem adja és nem is vonz.
Hát mondjuk az túlzás,hogy szolibarna,de ahhoz az értelmesebb mozdonyszőke női tipushoz tartozhat.
Szevasztok.
Mivel rendszeresen olvasom a fórumot,kötelességemnek érzem hogy én is leírjam a tapasztalataimat.
Múlt héten pénteken meglátogattam "MESI 29"-et.Mesike valóban Miskolcról költözött ide,én egyből kiszúrtam ,bár a mostani képein az arca nem látszik.Előző este megbeszéltünk egy reggel 8h körüli randevút,ezzel szemben amikor 8h 10-kor felhívtam pénteken közölte hogy 9h előtt nem kezd,menjek 9-re.Na mondom jól kezdődik, mindegy mentem 9-re.(Viszont így csak félidőre maradhattam.)István úton fogad,bejutás simán ment.Mesi egy rendkivül dekoratív,karcsú,csinos kívánatos nő.Ezt nyugodtan kijelenthetjük.Magas sarkú cipőben fogadott,volt vagy 190 benne.Szerintem picivel idősebb kb. 32-33 lehet.Ápolt, szolibarna,nagyon sportos alkat.(Nekem pont ez a gyengém,közel álltam hozzá ,hogy átruccanjak Miskolcra,annyira szerettem volna kipróbálni.)Hát ez a vágyam teljesült.
Mivel csak egy fél órám volt csuszka-masszázst választottam a repertoárból.Ha valaki nem tudná ez úgy történik,hogy némi olalj felkenése után Mesike a drága, a testével maszírozta a testemet.(Közben persze én is maszírozgattam őt,főleg azt a kidolgozott fenekét.)Aztán Mesike megcsillogtatta francia nyelvtudását,majd négykézláb állt az ágyon én pedig elé állva gyakorlatilag szájba basztam,minek az lett a vége hogy beleélveztem a szájába. Hát fél órába ennyi fért bele.
A lakás,fürdőszoba átlagosnak mondható,de határozottan tisztának itélem meg.Fontosnak tartom kiemelni ,hogy az ágyra előttem terített le egy szemmel láthatóan frissen mosott,vasalt lepedőt,Amikor kimentem zuhanyozni (Akció előtt.) adott a kezembe egy szintén használatlan törölközőt.A fürdőszobában kb. 6 féle tusfürdőből választhatta.Egyszóval a tisztaságra nem lehet panasz!Nem tudom hogy dohányzik-e ,de én nem éreztem cigi szagot.
A hölgy hozzáállása egy szóban:Profi.Pont azt kaptam amit megbeszéltünk.Nem éreztem hogy minél előbb kint akar tudni a lakásból,sőt határozottan kedves ,aranyos volt végig.
Összességében én pozitívra értékelem a dolgot.(Most hogy ezeket leírtam kedvem is támadt egy újabb látogatáshoz.)
Fütyülősnek igaza lehet, elég egyértelmű az önfényezés. Én egyébként felhívtam, és kértem, mondana-e pár szót a szolgáltatásról, erre bunkó módon kinyomott. Kár, pedig már miskolcon is nagyon bejöttek a képei.
Ha Szösszenetre ráveszed magad, mindenképp írj beszámolót.
A régi autós meg, hagyományos zarándok hely :)
Szandika 27-el együtt van, és tényleg fiatalos nőci aki érti a dolgát. Jó volt vele minden, nincs rá panasz.
Egyébként ott azokban a panelekben nagyon sok ilyen lány van, köztük az Én kis kedvencem is :)
Miért nem jöttél el azonnal mikor láttad,hogy nem Ő az?
Tudom, a legtöbb lány csak kinyitja az ajtót, de úgy hogy ne lásd és csak mikor belépsz akkor tudod méregetni (közben ők már a kukukcskálón stírölnek,meg különféle hülyeségeket kérnek,hogy egy emeletet gyalogj jöjj, meg menj eggyel fentebb és sétálj vissza,nekopog,ne csengess stb stb. (Tudom a diszkréció miatt is van az)
Mi meg akkor szembesülünk velük mikor már záródik az ajtót. (Jobb esetben beengednek), de akkor meg már elég kínos azt mondani, hogy bocs, de nem tetszel, meg ha már ott vagyok rászántam az időt kipróbálom, hátha jó lesz-de általában mindig pocskék szexet kaptam..
Ez egy ilyen játék, kössz hogy leírtad, így tamarához tuti nem megyek.
Átverésemen története .
A fénykép garanciás hidetésnek bedölve látogattam meg TAMARA 27-t a ótósmekivel szemben.Nos a hölgy ,aki Tamara néven mutatkozot be, köszönö viszonyban sem volt a képen látható hölgyel.Ugye két lehetőség van,vagy többen szolgáltatnak a kecóban,és beugrott a Tamara helyett,vagy átbaszás az egész hírdetés. Üzenem,hogy kár ilyen ocska ,tetű módszerekkel becsapni a vendégeket,mert ugy is elterjed a híre......ennyi