Huhh Nagyon gáz???
Huhh Nagyon gáz???
Sziasztok!
Úgy látom jól el témázgattok Grófó.
"Kitenyésztett antigén..."
:D :D :D
Miért milyen a feje?
Persze lehet hogy csak túlmisztifikálom a dolgot, dehát végülis beszélgetünk... :)
NE gondoljunk mindjárt a legrosszabbra...... vagyis inkább gondoljunk csak!!!! :)
Annak a 3 betüs vírusnak a jellemzése( idézet a netről) :
Közvetlenül a fertőzés utáni időszakban nem jelentkezik semmilyen konkrét tünet. A HIV-fertőzés után kettő-négy héttel esetleg influenzaszerű tünetek jelentkezhetnek, tehát láz, megduzzadt nyirokmirigyek, torokgyulladás, izomfájdalom, hasmenés, fáradékonyság vagy kiütések. Néha ezek a tünetek a fertőzés után néhány nappal is jelentkezhetnek.
A tünetek általában egy-két héten belül nyomtalanul elmúlnak. Ha egyáltalán jelentkeznek ezek a tünetek, akkor rendszerint nagyon enyhék, sokszor észrevehetetlenek.
Fontos észben tartani azt, hogy ezek a tünetek szinte teljesen azonosak egy sor egyéb betegség tüneteivel.
Ha nem tudsz olvasni a sorok között akkor elárulom, hogy a kulcsszó az ÉSZREVEHETETLEN!
Felhívod a csajt, aztmondja h most nem tud fogadni, vagy fel se veszi 1 hétig, mert mondjuk sz@rul érzi magát, de pár nap mulva jobban lesz. Csakhogy te erről tudomást sem szerzel, max annyit hogy ma nem érted el, de hogy miért azt nemtudod.
Öööö... elvesztettem a fonalat... Ha tünetmentes a lány, de ti ennek ellenére észreveszitek, hogy gond van, akkor minek nektek kulcstartóra fűzhető 1 vércseppből diagnosztizáló teszter??
Ebben is teljesen igazad van. Sajnos nem áll még ott a technika, hogy kulcstartóra fűzhető, 1 vércseppből diagnosztizáló HIV/Hepa stb. tesztert hordozhasunk magunkkal.
Ha ez megoldható lenne, akkor mindkét fél letesztelhetné magát eksön előtt, és szárnyalna az iparág :D :D
Nos, szerintem a hiba a te készülékedben van... Én már az első alkalommal is nagyon jól elbeszélgettem vele, és azóta is egy csomó különböző témát "érintettünk" már. Sőt, mosolyogni is tud. Nekem a szexben sem volt semmi problémám vele!
Sziasztok!
Kérdezném én is bélus hogy akkor minek maradtál? Nekem ez elég furcsa mert jártam az emlitett lánynál több alkalommal is és kértem a fehérnemüt ami a képen van, föl tudta venni, hosszú barna haj ugyanaz a test amit a képen látsz. Nagyon belevaló lány mindenben a kedvemre tett szóval én megcáfolnám a dolgot hogy nem ő van a fotókon. Ez egy olyan játék Egri hogy el kell menni és meg kell tapasztalni saját magad hogy milyen is a lány. Lehet, hogy bélusnak nem jó ami neked igen. Ez ennyire egyszerű.
humm · Kvázi-tag · azt hiszem rájöttem. Majd benézek oda is, úgyis régen voltam ott...
Azokat a melleket meg kell fognom és az ezredesnek is körbe kell ott néznie közötte :D
humm · Kvázi-tag · Ki az a nimfomániás, ha szabad kérdeznem? Bár ha itt megírod, utána teltház lesz nála napokig...
Ez odabasz!!!
Már a dietetika és a gasztronómia a is tiltólistára került... :D
Szerintem a tündérkék saját érdekükben is nagyon vigyáznak magukra.
A nők meg amúgy is nagy francok, garancia a "non-profit szektorban" sincs ilyesmire :)
Fütyülős · Őstag · Szájbalövés? Miért ne? Ha akarja, vagy engedi!
Legalább kap egy kis fehérjét vitaminokkal, és ez nem vicc!
Fütyülős · Őstag · igor!
Lehet hogy Mesynek über-szuper sportos a teste, de akkora s3gge van, mint a Winnetou lovának!
egri!
Nekem is van kedvencem, és igenis ő szereti a sexet! (Ez nem neked szól) Ezt nyugodtan merem állítani, mert nagyon kemény menetet nyomtunk, és nem kellett síkosító, meg nyáll! Nedvesedett, tolta magát, egyszóval azt csinálta amit egy ilyen ***moderálva*** megkíván!
Mondjuk a képeken valóban frissíthetne,régóta nézegetem, és valóban régiek, de a mell az brutálnagy lehet még mindíg.
Hát lehet hogy át vagyok verve ,de most is azt állítom ,hogy Mesi nem cigány.De különben ha valaki igy néz ki,és ilyen tiszta akkor az sem zavarna.Mesiben az a jó ,hogy máshogy néz ki mint egy átlagos nő.(Finoman szólva is sportos alkat.Persze van akit ez kifejezetten zavar.Engem nem...
Kockázat mindenben van pl. honnan lehet tudni hogy a buszon milyen beteg ember kapaszkodott ugyan abba a kapaszkodóba amelykbe én kapszkodok aztán buszozás után egy kis nasi hazafele menet és már kész a baj.