Ez a Newkerti vagy a Tescó melletiautós meki?
Ez a Newkerti vagy a Tescó melletiautós meki?
Hát kirpóbálom még ebben a hónapban őt vagy szösszenet kittyt vagy Éden-t.
A tóciban keresek elsősorban Itt van ugye Niky 24 meg szösszenet kitty, meg Bia de neki nem jönnék be és úgy hallotam hogy azok akik nem jönnek be neki azzal nem olyan jól kefél mint aki bejön neki. Nem tudom még ki van még
Én korábban egy *** moderálva *** Niki29-l voltam tavaly októberben. Ő volt nekem életemben az első nő a szex terén.
Ő nála tényleg barátnőfeelingben éreztem magam, közös zuhany volt úgy megmosta az ezredest hogy szinte csillogott, elsőként a mellkaasoamt csókolgatta folyamatosan ment lefelé aztán franciázott vagy 10 percet de az nagyon gyenge volt alig álltam fel, a 69-t is csináltuk vagy 5-6 percet itt sem álltam nagyon az aktus maga is jó volt doggystylba itt már áltam mint katiban a gyerek.
Nem régen voltam vivien 19 nél...Mit mondjak a franciája jo ...De bármit kérdeztem öhöm meg erőltetet mosolynak sem nevezhető valami... A sex vel annyi volt hogy oda tartotta de nem vettem észre hogy ott van ...Sajnálom nálam nem ajánlott.....
Jó estét mindenkinek! Ma terveztem meglátogatni Barbicicát de nem tudott fogadni ezért Anita 26-ra esett a választásom élőben nem találtam olyan vonzónak mint a képein viszont kárpótolt, hogy a franciája nagyon jó volt (legalábbis nekem nagyon bejött) és végig aktiv volt az egész akció alatt, nem nézegette az időt még a fent maradó néhány percet is beszélgetésel töltöttük.Az egy'tem környékén rendel.
Még vissza megyek hozzá.De azért Barbicicát is meg nézzem közelebbröl egy másik alkalomkor.
Bocs, hogy beleszólok a párbeszédetekbe. Nem tőlem kérdezted, de megemlítem, hogy 2 éve még dolgozott Mandy, aki igenis szívesen és nagyon jól csinálta mindazt, amit a **moderálva***lányoktól várnak az ügyfelek. Tehát kellemest a hasznossal. Van ilyen. Saját tapasztalat, amit írtam, de akik jártak nála, megerősíthetik ezt. Üdv!
Lehet, hogy most nagy marhaságot kérdezek, de kérlek nézd el nekem; te már tényleg találkoztál olyan lánnyal akiről úgy gondoltad, hogy összeköti a kellemest a hasznossal? azaz élvezetből is csinálná, de "emígy" még jól is jár?
Egyébként nem tudom mikor voltál Barbicicánál, de a tél eleji elvárásaihoz képest történt egy kis korrrekció... lehet, hogy emiatt nyújtott többet (legalábbis a beszámolódból nekem úgy jön le, hogy én szerencsésebb voltam).
Nem tévedsz. Asszem Cica-mica néven volt fent hirdetése... sőt a **moderálva*** oldalon Debreceni néven még mindig fent van, bár a telefonszáma nem ugyanaz...
Fütyülős · Őstag · Kaposvár - Dóri(21) mintha itt is hírdetett volna Debrőben!
Vagy én tévedek!?
humm · Kvázi-tag · Vivien (19), ha a teltebbeket szereted, de nála is xtra és méretfüggő.
Helló Gróf! Gondoltam rá hogy ő biztos neked is bejönne. Jártam a lányok egy részénél akikről írtál és az ízlésünk nem esik messze egymástól. Dorináról csak azért nem írtam egy oldalt, mert túlfényezni sem akartam. Esetleg túl nagy elvárást támaszt az irányába, aztán egy nem műértő MT esteleg lehúzza. Egyébként Dorina nem a szokott színvonal. Úgy éreztem, hogy én a "hajdúsági buckalakó" együtt lehettem az amcsi filmekből a boss szőke luxuscsajával. A lány szenzációsan meg van csinálva. Szempillától a köröm strasszokig. Csábító mozdulatok, pillantások. Ilyet ilyen tudatos szinten és színvonalon én még soha nem tapasztaltam. Szóval én is csak remélem, hogy marad még sokáig.
Ja! És Krisztina is remekül bejött. Köszi a tippet. Jó kontaktusteremtés, készséges, kedves csaj. Egyből rámérzett. Jó hangulat, kulturált órahossza. Az ilyen lányok megérdemlik az elismerést és hogy visszamenjen az ember.
Igen, igazad van, mert Én voltam a hülye, hogy nem figyeltem annyira a hírdetésben a testalkatra (gondolván, ha sokan ajánlják lehet jó egy molett lány is) hát sajnos benzéztem, de megesik bárkivel,hogy nem működik úgy a dolog.
Egyébként azt figyelmtem meg, hogy minél nagyobb a lányok elvárása, annál kevesebbet nyújtanak, mert abból következik, hogy nem pusztán élvezetből csinálják (nekem ez a tapasztalatom)
Amúgy meg szerintem itt mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő lányt, csak keresgetni kell ,meg gyűjteni rá egy kis időt :)
Majd remélem azért leírod az élményt.Bár biztos egy fél percet se töltök majd el nála,mert már a képei alapján nem smafu.Na meg a kipakolt válogatott kínzószerek...az odabasz:-))
Én is jártam Barbicicánál és a világért sem akarnék kötekedni Egrivel, mert nagyra értékelem a munkásságát és megbízom a beszámolóiban, viszont szerintem nem szerencsés, hogy a "csalódás volt számomra" ki lett emelve míg a csalódás oka nem. Szerintem az, hogy valakinek tetszik-e egy lány alakja az teljesen szubjektív. Ha a képeknek megfelel, akkor mindenki el tudja dönteni nagyjából, hogy az elvárásainak még megfelel-e.
Én eddig mindkétszer kitöltöttem nála a kb egy órát és jól is éreztem magam. De persze pofonok és ízlések...
"a tusfürdő a bacikat nem bántja!" hát ezen hangosan felnevettem :D Nagyon jó és kösz, hogy felhívtad a figyelmünket erre a rizikófaktorra is... ezek után már nem tudok úgy nézni a cickre mint eddig :P
Fütyülős · Őstag · Hali!
Miskolcon működött az önreklám?
Mert itt megpróbáljuk kiszűrni az ilyeneket!
Inkább visszataszító mint csalogató!!!
NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!!!
Sajnos hozzá nem fogok ellátogatni,már csak a magassága miatt sem, hisz nagyobb mint Én.
Hóna alá kap és szalad velem :)
Gondolom más is fogja ezt igazolni,mert olyan a képeken,mint egy NDK-s sportoló:-))
Egyébként mi hozhatta Debrecenbe?-A manager,vagy jött magától?
Én jártam barbicicánál.
Most nem látom a hírdetését így nem tudom milyen paraméterekkel hírdet, de amikor voltam akkor csalódás volt számomra, hogy picit teltkarcsúbb az elvárásaimnál.
Én a vékonyabb lányokat szeretem, de elvagyok azokkal is akin úgymond van mit fogni, de itt azért nyugodtan használhatjuk a molett szót.
Nekem annyira a szex sem jött be, szinte elvesztem a testében. Ami egyébként szép,formás, de ezt a szót tudom használni, hogy elvesztem benne. A franciskája nem volt rossz. Felizgatni nem lehet,sikosító kötelező tartozék(pedig emléxem volt itt régen egy lány LÉNA néven,akit elég volt megsimogatni ott lent és már nedvesedett sajnos azóta ő eltünt.)
Na de vissza barbi cicához.
A testsúlya közel volt az enyémhez, ha csak nem haladta meg azt.
Egyébként kedves, figyelmes lány, aki a molett lányokat szereti annak ajánlott.
A lakás nagyon szép, újépítésű és tiszta rendezett.
Én se csókot nem akartam, se közös franciát,mert egyszerűen nem jött az az érzés hogy meg akarnám csókolni vagy ilyenek.
20 perc alatt kaputól kapuig értem (ebben benne volt a zuhanyzás,öltözés), tehát nem volt az mint mondjuk alexánál, hogy csak az előjáték 15perc, értitek...
***Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Jártam Mesi29-nél már Miskolcon is,és nagyon megörültem mikor láttam,hogy eljött hozzánk. A franciája fenomenális,csicsergős,kedves,abszolút megtesz mindent a vendégért. Nagyon dekorativ,egyébként sokkal szebb élőben mint a képeken. AJÁNLOTT KATEGÓRIA!!!
Emese 27:
Egy-két ember írta milyen istennő,hát engem egyáltalán nem kápráztatott/varázsolt el.