Csak majd nehogy szart vágjon a kerék!Vagy a "gebe" helyett egy 60+-os feszítsen a baszoba előtt.
Csak majd nehogy szart vágjon a kerék!Vagy a "gebe" helyett egy 60+-os feszítsen a baszoba előtt.
Viola (30)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves "Buenos"!Köszönöm a "megelőlegezett bízalmat"!De nincs mitől tartanom..!Amióta téma lettem az oldalon, csak megnövekedett a látogatóim száma!Ezúton kösszönném mindazoknak akik a marketingenmhez hozzá járultak...!
Kedves Viola!
Jó lenne,ha megint ráállnál a mérlegre,mert van itt egy csonti verenyző,a Nati,aki hasonló paraméterekkel is csak 49 kg!!!
Akkor valaki hazudik.Vagy nullára kell állítani,nem -10-el kezdeni!
Kedves Viola!
A képek nagyon csábítóak, és mivel fotógaranciád is van, remélhetőleg korrekt a hozzáállásod is. (megelőlegezett bizalom)
Bízom benne hogy a fotók retusálatlanok, és a valóság is azt adja amit a képek. Remélem a közeljövőben ezt személyesen is
le tudom majd ellenőrizni.
Diszkréció,biztonság.Lehet nálad zsé,mert én még nem tapasztaltam volna,hog kutakodnak a szebemben.Teszteltem is,hogy a visszajárót nem tettem el rögtön,és vártam,hogy mi történik.De becsületesek a lányok,mert szóltak,hogy ezt NE hagyjam itt!Bár a rétinégereket nem árt kerülni.
Meg figyeld a hozzászólásokat,mint én!Mert itt aztán vannak fejek!
Körszakállas arcos buznyák,gumibotos hessz/pig/,meg beajánlgatós....és nem utolsósorban tróger,mint én!Aki nem jön be nekem,azt nem is hagyom szó nélkül mostmár.
Jó cserkészést!
Én nem tudok oroszul egy kicsit se ,de azért megnézem közelebbről a lányt az tuti... :D
Mindig csak annyi kess legyen nálad amennyit az akcióra szánsz! Olvasd a fórumot, keresgélj beszámolókat,hogy kihez érdemes és kihez nem érdemes elmenni!
Sziasztok Lányok!
Debrecenben van egy agresszív ember, nagyon vigyázzatok!
Telefonon fölhív, már ott erőszakoskodik, hogy óvszer nélküli szexet akar, és ha azt mondod, hogy nem, akkor a rendőrséggel fenyegetőzik.
A száma a következő: 0630/451-***moderálva***
vagy 0630/527***moderálva***
Véletlenül sem engedjétek be a lakásotokba, mert rendkívül agresszív!!!
Kedves "Viola"!
Örülök, hogy a lányok is olvassák az oldalt így tudnak reagáln az esetleges félreértésekre. Majd, ha összeszedem a bátorságom és lesz vér a pucámban, akkor ellátogatok hozzád is :)
Kellenek az új lányok, mert a akiknél törzsvendég voltam átvertek,leléptek vagy egyszerűen rájuk untam, úgy hogy hajrá! :)
Köszönöm !
Ne hallgass senkire!
Menyj,szerezz tapasztalatkat.Lehet aki neked tetszik,az másnak nem,vagy épp fordítva.Sok sikert.
Sziasztok még kezdő vagyok ezen a téren :D
Tudnátok javasolni, hogy milyen dolgokra kell odafigyelni ?
Hogy mondják azt oroszul? Ne lőjetek!Magyar kommunisták vagyunk.
Fütyülős · Őstag · Nem szeretem a keringőt, de ez tényleg egy felkérés. Nu davaj akkor! :)
A gyorstalpaló oroszra nem lesz szükségem. Sajnos rendelkezem a megfelelő szintű tudással.
Fütyülős · Őstag · Én se vagyok egy Petőfi, de ez egy Magyar Helyesírási szótárért kiált!
Letinek tényleg baja van!Megtalálta a tükröt!xDD
Vagy az egysejtűek feküdték meg a gyomrát.
Viola (30)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves "Egri"!Nos,a képeim talán inkább pofik mint sem "mű"...És hogy miért voltam kétes hírdető...azért mert hamarabb aktuáltam a hírdetésem mint hogy igazoltam volna magam!De mivel elegett tettem ennek a követelésnek,így gondolom az oldal hitelességét már nem cáfolhatod..!A szervízem úgy gondolom magam választhatom és attól mert ezen oldalon vagyok, még tarthattom magam annyira, hogy nem kell mindent beválallnom hogy hozzám is eltágogassanak a bátrabb "FÉRFIAK"...Remélem kielégítő válasszal szolgálhattam és búcsúzoúl annyit fűzznék hozzá hogy "Bátraké a szerencse"...
Viola30 nemrég még kétes hírdető volt, nem tetszenek nekem ezek a képek, olyan mű..
Letti hova tűnt már megint?
A múltkor mondtam neki, hogy gróf kurátor ajánlott, csak nézett, hogy az meg ki a jó ég??? :DD
Na fütyi ez felkérés keringőre :D
Tudok egy gyorstalpaló orosz nyelvoktatót :DD
Benne vagyok!!