Ránéztem már én is Mesire. Na ahhoz a s3gghez f@sz kell, de nem kicsi! Szokták mondani!
Hajrá MT-k. A szadós cucc meg kit riaszt el?
Ha esetleg a strigó használná a vendéggel akkor lenne baj!
Fütyülős · Őstag · Ránéztem már én is Mesire. Na ahhoz a s3gghez f@sz kell, de nem kicsi! Szokták mondani!
Hajrá MT-k. A szadós cucc meg kit riaszt el?
Ha esetleg a strigó használná a vendéggel akkor lenne baj!
Szerintem is Mesi nagyon csini , egy kicsit a szado-felszerelesek riasztoak szamomra,
Biztos nagyon keresett , azert nem veszi fel a telefont :).
mi a baj Mesi képeivel? ritkán látni ilyen feszes idomokat. a popsi meg egyenes tökéletes. az igaz viszont, hogy én sem bírtam még 1x sem elérni pedig többször hívtam eltérő napszakban
Van ez így!Kollegináját nem vitte?
Én készültem ,de most,hogy végignéztem a fotosorozatát,le is tettem róla.Amúgy se volt hajlandó beszélni velem.Pedig mindenkit hívószámmal hívok.Sok sikert hozzá.
Na,Demike megszökött!XD
Bia az nem átlagos!-se a kinézete,se a ***moderálva***.A produkció viszont gyenge közepes.Már ha sikerül bejutni naccságához.Számkijelzés nélkül lehetetlen.
A dalma a norvég Virág kikupált változata.Az inkább ajánlható,bár mind a kettő lövi a pernyét erőssen!
Akkor hívd!Lehet nem nyomja rád a telót és tudsz vele beszélni,esetleg fogad is,de ha megülted winetou lovát, tedd közzé,ne habozz!
Sziasztok! Mesiről van vmi infótok? Érdekelne engem ez a lány.
Akár ki is törölhettétek volna ezt a sok kimoderált hozzászólást... így csak a helyet fogják
Fütyülős · Őstag · Szép válasz! Lerágni csak nem kellene! Mi ez valami free erotic chat?
Köszönöm nagyon sokat segitettél!!!
Jobb oldal Keresés kulcsszóra.Sokat segít
Helló!
Új vagyok az oldalon,ha valaki tud valami infót Bia 23-ról vagy Dalma 19-ről és megosztaná velem azt nagyon megköszönném.
Válaszokat előre is köszönöm!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Ott az ige!!:-)
Szerintem fel kellene hívnod!
Tudunk máshol is beszélgetni ?
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Drága Nefer! csak 3hétig érvényes1teszt!tapasztalatból tudom:)
Szerintem valami osztrák vagy német studióba szopta a cöveket,csak már ráuntak.Ha meg onnan jött,akkor meg messze kerülendő portéka,a gumi nélküli szervízekért,ugye amiért hajlandóak több ***moderálva***.
Gumit a nyelvre,f@szra:-))
Az, hogy nem 48 kiló az fix :)
Hitelesség már itt megdőlni látszik...
Minek művészi fotókat készíteni, ha valaki természetesen szép az a rendes képeken is szép, felesleges tuningolni a képeket, mert élőben csalódás érhet egyes embereket, akik jobbra számolnak.
Annak idején szandika27-nek is fullos műtermi fotói voltak, élőben meg hát... éppen átlagos lány várt, kicsivel több felesleggel rajta, mint ahogyan számoltam.
Amúgy elismerte, hogy nem volt az igazi a sex, az időjárásra fogta, sebaj, őszinte volt, rajta kívül még egy lány vallotta be, hogy ez nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Tiszteltem bennük, hogy elismerték.
Egri