Akkor meglátogatlak és elbeszélgetünk a ***moderálva*** közben Trix! Meglátjuk hogy megy az orosz, товарищ женщина.
Úgy jó lesz?
Fütyülős · Őstag · Akkor meglátogatlak és elbeszélgetünk a ***moderálva*** közben Trix! Meglátjuk hogy megy az orosz, товарищ женщина.
Úgy jó lesz?
Szia kedves Fütyülős a helyes orosz irás nem a google forditó keresztol megy helyesen csak az tud irni aki orosz vagy aki legaláb egy kicsit tanult,de te sajnos csak google forditóba forditottál,bemásoltál és ide irtad ki,amugy google nem jó fordit sajnos tudni kellet róla.
***moderálva***
Erről a Tizedes meg a többiek címü film jut eszembe!Mikor Albert a komornyik mondja mondja az orosz katonának:
-Kedves Grísa!Hiába hálálkodik!A szláv nyelvekben sajnos nem vagyok járatos.
Kerol és Demike pályafutása kérészéletű volt a városunkban. :)
Pedig ma majdnem rávettem magam.
Nem volt elérhető, pedig meséltem volna most róla :)
Amúgy tényleg, volt már valaki natáliánál?
Na érdemi beszámolóval ma sem tudok jelentkezni, egy lány sem volt elérhető, biztos a strandon vannak :)
Kár értük.
Bocs de szerintem ez már nem te rád tartazik.
mole: Ott a pont!
nanti: Nem parázok, csak az előttem feldobott témát folytattam...
Kedves gep/Trixi cicus!
Először is elnézésedet kérem ha tévedtem. Teszek egy kiruccanást nálad jövő héten és akkor minden kiderül.
Persze az élményről beszámolok itt is.
Másodsorban. Igencsak sértette a szemem az alábbi mondatod:
"apukám nem magyar HÁLAJÓ ISTENNEK"
Most hagyjuk a helyesírást. Mit haláistenezel b@zmeg! Ha ennyire nem szereted a magyarokat akkor miért nekik teszed szét a lábad?
Kedves Db-i! Nem tudom pontosan, hogy kit rejt a neved, de ha jártál hozzám, akkor biztosan tudod a telszámom, amin délutánonként el tudsz érni, délelőtt sajnos nem, más jellegű munkám miatt. Azért nem hirdetek az oldalon, mert nem tudom mindig az időbeosztásomat előre, és délutánonként tudok csak 1-1 kedves vendéget fogadni. A fórumot nagyjából követem ha esetleg nincs meg a számom valahogy megadom, de Natália19-en keresztül is el tudsz érni, ha nagyon-nagyon sürgős a dolog :) Puszi mindenkinek!! Marcella!!!
Kedves Mole!!!!!
Szeretném hozá szólni a beszámakódhoz ÉN nem ***moderálva***VIVIEN néven sem Hajduszoboszlón sem sehon máshon és szerintem valakivel ősze keversz.Nem vagyok szlokák és apukám nem magyar HÁLAJÓ ISTENNEK.És szerintem ez nem te rád és senki másra nem tartazik hogy én honnen származok.
Köszi a téves beszámalód és hagy békémet légy szives.
És még valami!
ehhh-ehhh-ehhh!Ekkora kamuélvezéseket!Már kész Vígszinház!!!Majdnem el is röhögtem magam.
zufix vs vínasszony part 2.
Elefántbőr,ugyanaz a szerelés,mint a múltkor.lehet nincs is más.Jobban megfigyelve a segge az kicsit gázos.És hogy miért?-mert 4 napig érlelődött bennem a ***moderálva***
Váljon egészségére!Csak óvatosan a csókokkal:-))
Ha nagyon parázol,akkor pl Trixi-től mit vársz?Orosz-tót,stb???
Hiába mész már Bécsbe is,mert ugye ott kötelező a papír,meg jelentkezni kell a hesszeknél is,de rengeteg lány csinál ohne-service-t.Szóval gumi nélkül.
Most a lányok itt pénzért csinálják,aki bármi mást mond azt szemenköpöm.Nincs olyan,hogy kellemest a hasznossal.A többségünk meg gondolom azért jár,mert vagy nincs senkije és nem is akar,vagy már unja az otthoni tehenet.
Vagy itt vannak a "vándorcigányok".
Végigkúrták már őket ki tudja hány helyen,meg kicsodák,és most itt vannak.
Egyébként szerintem tegnapKerolkába futottam bele a D@rabos utca elején.Gyalogkakukkba.
Egyébként hiába csak 1 lányhoz jár a kedves vendég, az egyáltalán nem garancia semmire tekintettel arra,hogy SZ*LG*LT*TÓ-ról beszélünk... :)
Ez így van! De kötelező szűrés? Szerinted az itt hirdető lányok közül hányan járnak el szűrésre, nem hogy hetente ,hanem 3 havonta ? :D
A vendég mehet minden nap is máshos ,ha nem kér nf-et és csak gumiban mindent....
Akkor úgy írom,hogy ott lakik,vagyis ott is van egy háza.Így helyesebb.
Kedves Sergio!
Kötelező szűrés itthon is van,(3 hónapig érvényes az orvosi igazolás.)amit vendég nyugodtan elkérhet a lánytól.(már ha van neki)
igazabol hiába van papirja ha az elötted lévő vendeg megfertőzte.
A kedves vendégeknek nem kellene minden héten más lányhoz menni,mivel igy szednek össze mindent,és ráadásul tovább is adjak.
Én ismertem egy embert aki ez miatt vált el mert az asszonynak is átadta a betegséget,a nő meg kiadta az útját.
Üdv
Ez úton gratulálok annak aki moderálásra küldte amit írtam! (Gy*k*r!)
THX a beszámolót, szerintem megnézem magamnak közelebbről is! :)
Leszerelni Aubagne-ban lehet Mon Comandante!