Jó lenne ha nem kezdenétek megint újra... Egyébként a hozzászólásaidat elnézve tényleg nem teljesen kerek veled minden; csak fröcsögsz és ócsárolsz másokat...
Jó lenne ha nem kezdenétek megint újra... Egyébként a hozzászólásaidat elnézve tényleg nem teljesen kerek veled minden; csak fröcsögsz és ócsárolsz másokat...
Azt hittem csak én vagyok ilyen "kényelmes", hogy ebben a rohadt melegben nincs kedvem még "ahhoz" sem... Mindenesetre jó pihenést!
Ejnye-bejnye ŐSTERMELŐ!Szeretsz vadászni?-mert most lőtted életed bakját.
Mégiscsak igaza volt posztumusznak?Vagdalkózol,gyanusítgatsz? Ugye Leti is mennyire vágta,mikor Egri megemlítette,hogy Te ajánlottad?Magunknak érezzük a fórumot?
Viola drága,ha ketten maradnánk a Földön,inkább megennélek.
Most tényleg tanubizonyságot tettél előttem arról,hogy csak zsebhoki van részedről,de lányt még nem láttál.Tudod milyen***moderálva***! Ha meg jártál már a vínasszonynál,akkor mond már meg,hol található rajta tetoválás?
De beírjam a válaszodat?
Bizony hogy kár, Én is ezért tettem le biáról. Volt már szerencsém dohányzós hölgyhöz, hát valami undorító, még órákig érzem magamom, meg a számban is a kátrányt.
A héten nem megyek lányokhoz, túl meleg van, reggel irány Siófok.
Viola (30)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Gróf Kurátor!Köszönettel tartozom és szerintem más nevében is ...!Vannak akik veletek töltik idejük nagy részét,és vannak akik azokkal akik konkurenciát látnak másokban....:)
humm · Kvázi-tag · Kösz! és kár...
Üdv!
Lövi a pernyét=Dohányzik. Szerintem! Ami sajnos intenzíven érzékelhető, sőt mi több igen zavaró.
Cigarettáznak.Munkásoktól hallottam már.
humm · Kvázi-tag · "mind a kettő lövi a pernyét" - Ez mit jelent? ezt a szlenget nem értem
Nem akarok belefolyni a vitátokba,de tényleg bűzlik itt valami.Te még nem szoltál hozzá máshoz,csak próbálod tolni,mint a defektes biciklit.Az hogy kinek vannak itt a legjobb képei,azt meg hagyjuk.Nem neki,az biztos.Nekem szerencsém van 102-es monitoron nézni a versenyzőket.Meg úgy látszik"kicsi" lett Miskolc.Azonkívül 3-4 telóról próbáltam én is felvenni a kapcsolatot "veletek",de nem sikerült.Valamin változtassatok.Amint látom,meg olvass vissza,nem én vagyok ezzel a problémával egyedül.Sok sikert a jövőbeni vendégeinek,de én már nem leszek közöttük.
Savanyú a szőlő.
Bármit irtok , szerintem Mesinek a legjobbak a képei Debrecenben.
Sajnos meg nem tudtam eljutni hozzá, de ha valóban Ő van a képen egy csúcs lehet.
E így volt megbeszélve!
cupp-cupp
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Szia marcus! Tőled is,és azoktól a kedves érdeklődőktől is elnézést kérek,akik hiába hívnak,de ha éppen elfoglalt vagyok,akkor sajnos nem vehetem fel a telefont.Kérlek légy kitartó,előbb-utóbb biztosan elérsz!
Szia Mesi!
Vedd fel a mobilt lécci, legalább 1x :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kedves Zufix! Azt gondolom,akkor vagyok korrekt ha megköszönöm Neked,hogy (akaratodon kívül) folyamatosan engem reklámozol.Mióta megállás nélkül rólam írogatsz a fórumban,megsokszorozódott azon kedves vendégeim száma,akik a feszes,kimondottan kerek fenekem miatt kíváncsiak rám.Javaslom,a fölös energiáid ne a számítógép előtt punnyadva vezesd le,hanem menjél szépen edzeni,attól- ha nagyon kitartó vagy-még akár ki is nézhetsz valahogy!Mégegyszer köszönöm,további kellemes napot kívánok Neked,és minden kedves fórumozónak! Mesi
Igen, elég rövid volt a pályafutása Debrecenben. Ismét Szolnokon rendel, a régi nevével.
Nem lenne jó ha valaki szájára ülne,mert szegény akkor kapna levegőt,ha elfingja magát.
Csak megnéztem még 1x.Ecshém,az PICCSA 2 csvel.
Managger bácsi,akkor miért nyomkodjátok ki a telefonokat???
Lehet Te döngeted a szado cuccban,azért nem ér rá...Vagy Ő téged???OOÓÓÓÓ
És ez nem egy lú után való szekér!!!
Igazi belga sörös lú.Ja,meg a MÉRLEGELÉSNÉL elállítódott a szerkezet!!!
nem hiszem, hogy kötelező lenne a szadó műsor.