*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
humm · Kvázi-tag · *** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
Lehet haragszik az egész világra,vagy csak 2 szélső bal lába van.-))
Egybként ma voltam arra,és hát őszinte leszek,de tényleg nem százas a női higiéniája,a mutatványt pedig egy négyesalá-ra tudnám értékelni.Se csókot nem kértem,meg fogtam "szagot"is.
De amúgy mindenki járjon utánna.
En nem reg jaram Larina 19-nel, akiben kellemesen csalodtam. En nem vettem eszre semmi fele visszataszito dolgot. A holgy apolt, igenyes es fino illatu. A kepek minden biyonnzal nem mostanaban keszult, mivel Larinan nemi plussz felesleg talalhato, ami nagyon jol al neki.Arca bajos, kifogastalan. Aktus elott kozos zuhany, kozben pedig oda figyel partnerere, figyeli minden kivansagat. Tenyleg mindenkinek csak ajanlani tudom!
Valaki esetleg Bia-rol tudna par szot mondani_
Jó lenne ha ezt az "ordenálé" stílust végre abbahagynád, és inkább beszámolót írnál...
humm · Kvázi-tag · A fórum különbejáratú strigójával meg ne törődj, mindenkibe belekötött már, ez a hobbija
humm · Kvázi-tag · Ott a pont! Szerkesztők remélem olvasták
Ilyen ez a Kula bá :D
Nem vész el, csak átalakul...
Nagyon helyes, szerintem én is megnézem közelebbről,ígéretesek a képei ,kíváncsi vagyok,hogy tényleg ő az e......
Sajnálom, hogy nem hiszed, a sztori szóról-szóra igaz. Szerintem pont az a szép benne, hogy ilyet kitalálni se lehet.. Tök mindegy.
Az mondjuk bsza a csőröm, hogy ekkora nagy hazugságvizsgálónak hiszed magad, és úgy érzed hogy neked kell itt mindig igazadnak lenni. Na de abba is hagyom, mert pont abba kezdek így bele, amit a legjobban utálok itt a fórumon.
Talán az jelzésértékű, hogy Laura azóta Larina lett...
Sziasztok!
Mi a vélemenyetek az Amanda (26) nevű lányról?
Esetleg valami személyes tapasztalat?
Gyerekek, ennél a szöszi Angyalka 25-nél járt már valaki ?
A szívemből szóltál.
A beszámolót azért kaptátok, mert - javítsatok ki, ha tévedek - ennek a fórumnak pont az ilyen beszámolókról kellene szólnia. Ne keress mögötte összefüggés elméleteket!
Tényleg elég jó lenne ez az oldal, de ez a fórumos, beszámolós téma nagyon rossz irányba megy már jó ideje szerintem. Kellene egy "beszámoló" fül itt az oldalon, ahol semmi mást nem tűrnének meg a szerkesztők. A fórum meg maradhatna a civakodó okostojásoknak...
Egyszer elmegyek hozzád Mesike:)
Remélem minél hamarabb:)
Masfel oraval ezelott ugy volt h meglatogatok egy dekorativ csinos lanyt,Nevet nem irok mert nem a lannyal volt baj a telefonba nagyon kedves es aranyos segitokesz volt. Mikor megerkeztem az altala megadott cimre nagyon meglepodtem mivel a lakoepulet mellett nem kivanatos szemelyekbe botlottan akik penzt probaltak kicsikarni belolem ,,ennivalora ,, ezert ugy donottem hogy a Mata Janos utcai holgyet inkabb nem latogatom meg.
Álfotó,kakirelé,részegeskedő szobatárs?mi a fasz van itt?Hozzá kellett volna vágni,utánna meg egy lapáttal szétcsapni.
akkor ez nagyívben felejtős?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Hát megmondom őszintén elég durva és nevetséges és szégyelni való....:-D
Nem úszkált, ott pihizett a "teraszon"... Az volt a fura, hogy semmi papír vagy ilyesmi nem volt mellette.. :D Rejtély. Azóta is röhögök, ha eszembe jut...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Na ne már!Az a első ha elmegy a vendég hogy kitakaritom a fürdö szobát!Nem hogy kakik uszkáljanak...:-D jajjjj