Tényleg legyen már elég ezekből az ostoba, meddő pengeváltásokból. Kit érdekel ez?!
Mostanában kétszer léptem a tettek mezejére. Mindkétszer este fél 10 - 10 körül kezdtem telefonálgatni, azokat a csajokat hívtam, akik elvileg még ilyenkor "nyitva vannak".
Sok próbálkozás után pár hete Szilvia tizenvalahányat értem el, ő már nem hirdet azóta, nem is érdemes sokat beszélni róla egyébként sem.
Laura (19):
Itt is ez már kb. a 15. hívásom volt aznap este, de vagy sokan nem vették fel, vagy már nem tudtak fogadni. A fényképek gyanúsak voltak, rá is kérdeztem, persze mondta, hogy ő van rajtuk. Hát nem ő van rajtuk...
A címet kicsit nehezen találtam meg, mert nagyon nem vagyok ismerős a Watertower környéki útvesztőkben. Egy elég kedves kiscsaj fogadott, igaz nem aki a képeken van, de annyi kínlódás után, meg a fejemben lévő pár sörnek köszönhetően maradtam. Irány a zuhany. Gondoltam előtte leeresztem a fáradt gőzt. A WC-ben mit látok?? Kula Bá!!!! Heeeelllóóóó-Beeeellllóóóó!!! (Mi van??!!) Mondom a csajnak:
- Figyu már a budiban ott figyel egy szardarab!
- Tényleeeg?!
- Tényleg!
:D :D
Az előző vendég hagyhatta ott, ő nem vette észre, mert csak zuhanyozott meg fogat mosott utána, nem sokkal azelőtt, hogy én érkeztem. Tiszta kabaré. Lehúzta, elnézést kért. Azért ez már egy kicsit puhábbra vette a hangulatom...
A csaj a melltartót először le se akarta venni, mert abból aztán tényleg kiderült az álfotós turpisság. Még akkor is rákérdeztem, de csak mondja hogy ő van a képeken, pedig mindegy volt már akkor, addigra beletörődtem. Egyébként a csaj passzív, kis súlyfeleslege van, és olyan kis "hájmelle" van, ami eltűnne, ha lefogyna. Egyébként én is kizökkentem, akkor már közel se voltam a topon őszintén szólva, nem volt egy nagy menet, de legalább a szomszéd szobában lévő kollegina jól érezte magát, aki egy végtelen lejátszásra állított LL. Junior számra bulizott, és hangosan röhögcsélve telefonált. Állítólag ivott egy kicsit.
Tiszta kabaré... Én viccesen fogtam fel a dolgot, ez így sikerült.
Tudtok olyan fiatal lányt ajánlani, aki késő este is elérhető, és okés minden? Nekem valahogy a ***moderálva*** amolyan esti program.
Szép napot mindenkinek!