Én is így vagyok vele, ki kellene próbálni a dominát! Mesi, győzz meg minket! (Legfőképpen Egrit ;) )
Viszont én nem adnék személyleírást magamról, már így is kezd félreérthető lenni a beszélgetésünk ezen része :D
Én is így vagyok vele, ki kellene próbálni a dominát! Mesi, győzz meg minket! (Legfőképpen Egrit ;) )
Viszont én nem adnék személyleírást magamról, már így is kezd félreérthető lenni a beszélgetésünk ezen része :D
Nem próbáltam még a dominát, de lehet ki kellene :)
170cm 70kg tömény izom és sármos jóképű, ápolt igényes fickó vagyok amúgy :) , ettől magasabb lányok sajna kiesnek a listámból :(
Pedig lehetne attól még jó a sex, hiszen kidöntve bármilyen magas fát meg lehet mászni :) csak mikor ajtót nyitna mondjuk mesi vagy fannika igencsak lenézőek lennének :S
Egykis beszámoló:
Nemrég megvolt Szösszenet-Kitty.
Viszonylag könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.Közölte, hogy a tóciba az egyik kisebb áruház közelébe kell majd tapogatóznom( Mint a film címe: Leon a ....... ) Megérkezésemkor az egyik fotón látható ruciba fogadott. Istenem még életembe nem láttam akkor melleket. Megbeszéltük a dolgokat, és fürdés után belevágtunk. Jó kis műsort vágott le, kicsit olyan volt mintha világ életébe az én szerszámomra vágyott volna.Tekerte, csavarta, nyelte, persze kíméletesen, de mohón. Majd hanyattfekve jól meglovagolt.Hogy őszinte legyek nem gondoltam volna hogy így szorít. Persze nem volt egy satu, de korához képest elég jó. A kora az tuti nem annyi mint kiírva olvasható. Nekem még úgy tünt hogy élvezte is a dolgot, dehát ezt ugye a jóisten se mondja meg.......Egyedül fogadott, nem volt lomotolás a szomszéd szobába. A támogatás a debrecenben megszokott. A szoba rendben, a fürdőben talán a csaptelepet lehetne kicserélni mert alig jön a víz, vagy csak én voltam béna.Egyébként tiszta és rendezett. Megérkezésemkor hideg ásványvízzel kínált. Nagyjából ennyi.
Hát ha dominára mennél Mesihez akkor pont jól jönne a magasság-különbség, gond nélkül felnéznél rá :)
Egyébként én is kb olyan magas lehetek mint te, majd ellenőrzöm ha Édennél járok :D
Fütyülős · Őstag · "Kis ember nagy bottal jár!" :)
Mondjuk a magasság a lányoknál, nem egyenesen arányos a lyuk mérettel, de nem is kizáró ok.
Tapasztaltam ilyet is, olyat is. Szerencsémre, vagy nem 190 felett vagyok, de néha még én is meglepődök 1-2 versenyzőn.
Pl.: Éden!
A Gréta(24) engem is kíváncsivá tett, csak nehony beharangozzak! :)
Éden pont akkora mint Én :)
Néztem Fannit is, de Ő is elég magas, nekem ciki lenne. de lehet nekik is. :S
Főleg, hogy magassarkuban fogadnak, nézhetek fel rájuk, vagy harangozhatok a lábuk között mint a harang nyelve. :)
Kár, pedig benned bíztam :) Megpróbállak meggyőzni: csak 8 centivel magasabb mint Éden, az nem a világ ;)
Én is mennék, de még várok egy beszámolót olyantól aki már bizonyított...
Kár, hogy olyan magas, vagy inkább Én vagyok alacsony :S
Nekem sajna ezért esett ki a számításból mesi, pedig tetszik.
Hát szerintem ha már reagáltál akkor a legjobb az lett volna, ha te pontosítod mit is takar -szerinted- ez a kifejezés...
Nem tudom segítene-e bármit is, de annak a nevét akinél rendszeresen tapasztaltok ilyesmit esetleg közzé lehetne tenni. Más oldalakon van a lányoknak egy privát listája amire a "problémás" vendégek telefonszámát fel tudják írni, ez is valami olyasmi lehetne csak mivel publikus, itt lenne lehetősége a lánynak reagálni ha szeretne...
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kedves "papjozsi"! Köszönöm kedvességed,szeretettel várlak máskor is! Kérlek a natúr szex fogalmát azért gondold újra,mert az én kínálatomban olyan nincs!!! Arról nem is beszélve,hogy ezt így akár félre is értheti az,aki félre akarja érteni...Mesi
natúrszex?
A mai nap meglátogattam Mesi(29)-et.
Egy kicsit izgultam , mert még nincs tapasztalatom ilyen business téren.
A környék nyugis, parkolás gond nélkül.
A bejutás simán ment, egy telefon –nekem rögtön felvette- , még egy hivás a kaputelefonnál,és máris a lépcsőházban vagyok.
Már az ajtóban várt ,-el sem tévedhettem volna.
A képek alapján egy teltebb leányzóra számitottam , ezzel szemben egy csinos, vékony filigrán lány fogadott csipke bodyban.
Én sem vagyok alacsony, de Ő a magas sarkúban velem egy szinten volt.
Először ismertette a menüt .
Gyors zuhany, aztán irány a hálószoba.
Csodálatos szoli-barna bőr, ideális vonalak.
Franciázás bemelegitésnek, aztán natúrszex, végül natúr francia végjátéknak , nagyon odatette magát.
Nekem mindent megadott amire számitottam.
Nyilatkozat : A fenti élménybeszámoló megtörtént esemény alapján irodott . Jogi és minden felelősségem teljes tudatában kijelentem , hogy nem állok semmilyen érdek-,családi- vagy bármilyen kapcsolatban a fentnevezett hölggyel ,nem marketing, reklám céllal irtam a fentieket, csupán egy élménybeszámoló volt .Aki elhiszi jó, aki meg nem, az járjon utánna.
Sziasztok hirdetők és fórumozók!
Segítség kellene nekem. Debrecenbe keresek olyan lányt aki vállal kényszerfranciát. (ez a kedvencem)
Ez szomorú, hogy rendszeresen hülyét csinálnak az emberből.
Elég rossz marketingnek tartom, mert szerencsére van választék bőven, így tudok kihez menni, bár ezek szerint nekik is van forgalom, hogy nem akarnak megfogni minden "partnert"
hello! bár költői kérdés és nem nekem szólt, de azért annyit hozzátennék, hogy nekem egy szombat kora este alatt nemrég 4 vagy 5 ilyen esetem volt, hogy a megbeszélt időpont ellenére a megbeszélt időben vagy nem vette fel, vagy szimplán kikapcsolta a megkeresett néhány hölgy
A lányoktól kérdezném (tisztelet a kívételnek), hogy miért szivatnak meg azzal, hogy oda hívnak időre és nem veszik fel a telefont?
A hétvégén nem egyszer jártam így...
Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
Remélem, lesz Katónéni is :D
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***