Tudsz is lányt aki vállal kettőt? :)
xxx69casting · Kvázi-tag · Tudsz is lányt aki vállal kettőt? :)
Üdv Casting!
Én szívesen benne lennék. Én merem vállalni magamat.
De van itt sok kis c***ska Pista aki csak NET-vagánykodik, meg nagyokat ír, mert van több 100 esetleg több 1000-hozzászólása,
de ha meglátnád sírva fakadnál.... a röhögéstől. :D :D :D
Ő meg lehet be is pisilne szegény....
xxx69casting · Kvázi-tag · Ezt hogy érted?
Hát ugy látom itt se változnak a dolgok :D
xxx69casting · Kvázi-tag · Remélem inkább a zsánere vagyok, minthogy félt volna tőlem. A sört én is szeretem. Csak akkor szoktam verekedni, ha rám vagy a szeretteimre támadnak. Valamikor a sörivásban benne lennék.
Akkor én egy picit idősebb vagyok tőled :)
Nem akarok közös dugást, nem azért mert félek tőled vagy ilyesmi, hanem egyszerűen nem vagyok kíváncsi más farkára, pláne nem egy idegenére, főleg ha nf megy meg ilyenek, neharagudj, de nekem ez nem adja.
Egy sört megiszok veled, vagy v*r*kedhetünk is akár nem tudom mit akarsz igazából :)
Egyébként lehet, hogy te vagy csini milf zsánere vagy éppen félt a külsődtől és összekapta magát :)
xxx69casting · Kvázi-tag · Hozzád is el kell majd mennem. Belépek nálad itt a fórumra, hogy lásd létező személy vagyok. Régóta tervbe vagy, csak még a 40-es vonalat ki kell lőnöm teljesen:)
xxx69casting · Kvázi-tag · Nincs mit. Szívesen.
xxx69casting · Kvázi-tag · Bocsi. Tényleg, te Nóryról írtál ma amit írtál. Egy kalap alá vettem. Bocsi még egyszer.
Én soha nem voltam Csini Milf-nél. És így semmit nem írtam róla! Miről beszélsz????? Ez egyre zavarosabb...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :-)
Kár h kicsit el van torzitva a képe, de azért igy is jol kivehető a csaj:) De nekem Izácska jobban bejön. azért köszi az infókat.
xxx69casting · Kvázi-tag · Nekem facebookon azt írta fotózást és videót is vállal. Amúgy 20 éves. Videó ügyben egyszer lehet meglátogatom. Kell öreg koromra valami nosztalgikus videóXD
xxx69casting · Kvázi-tag · Arccal hirdet kicsilány néven a fórumon. Nekem meg volt ismiként a facebookonis. 151cm állítólag és vagy 50kg. Sose láttam élőben, de valós képpel hirdet az apróban.
xxx69casting · Kvázi-tag · Mindenki szubjektív beszámolót ír ez egyértelmű! gubanc30 és Túrista is inkább pozitívat ír róla, míg te és szob negatívat. Te nagyon negatívat, én nagyon pozitívat. Debybe a kártyaolvasó puncija adta, de a hozzá állása gyenge. Nekem eddig Csini Milf volt a legtutibb a vadászataim során. De ne aggódj, ha Szexi Érett Szőke vagy Elena jobb azt is megírom. Te is fiatal vagy, akárcsak én úgy emlékszem a hozzászólásaidból. Én 25 alatt vagyok, de pontosat nem akarok írni. Mit szólnál, ha közösen meglátogatnánk egy szolgáltatót? Olyan kíváncsivá tesz, kik azok az arcok akik itt működtetik a fórumot. Emlékszem olvastam régebben, hogy valaki próbált fórum találkozósdit szervezni, de csak 2-3 ember ment el rá. Na mit szólsz Egri?
Lássuk ki az a rétinéger, hátha nem olyan vészes:) kiről lenne szó?
Szubjektív beszámolókat írok, nem egyezik az ízlésünk, ennyi.
Neked ő jön be, nekem meg inkább deby, ha már ezt a két példát hoztad fel (persze debynél is van jobb)
Nem volt bagószaga? Akkor leszokott, vagy megtalálta a fogkefét :) Egyébként nekem, egy kiégett 40es évek végeit taposó nőszemélynek tűnt, aki semmi szimpátiát nem váltott ki bennem.
Veled valamiért másabb volt, nem tudom az okát, de egyetlen beszámoló van még, amit sznob írt, és ő is alátámasztotta az enyémet.
Örülök viszont, hogy rátaláltál arra akire vágytál.
Ezután menjen el valaki, nézze meg és döntsön, kinek az ízlése áll közelebb az övéhez :)
xxx69casting · Kvázi-tag · Más hirtelen nem ugrik be... Bocsika. De Gróf mindjárt kitalálja, hogy Izácska managere vagyok azért nem jut eszembe más XD Tudnék mást, de az réti néger neked meg olyan nem kell.
Nála már voltam, köszi, esetleg valaki más? igy 30 alatt/körül ?
xxx69casting · Kvázi-tag · Izácska (30)