Éden-Deby.-irtam róluk,ha érdekel.Nagyon adja.Lányok-ként találod Őket.
Éden-Deby.-irtam róluk,ha érdekel.Nagyon adja.Lányok-ként találod Őket.
Buenos tud neked ebben felvilágosítást adni.
Egyébként, akiket ajánlani fog szép lányok és tudnak öltözködni,akármilyen meleg van :)
Éden-Deby páros.
Hali
Esetleg ha valaki próbálta már két lánnyal Debrecenben akkor ajánlhatna valamit elkelne a jó tanács mert nagyon foglalkoztata a kérdés de nem tudom hogy kikkel kellene megpróbálni mert ezen a téren még tapasztalatlan vagyok köszike a segítséget :D
Szívből szóltál Buenos!
Egyszer élünk, ki kell próbálni mindent. Sok jó dolgot és izgalmat éltem át, amire jó lesz később vissza gondolni.
Más tényleg elkölti,cigire,italra,gyorshajtásra,szervizekre,szerelőkre stb.
Mi meg erre.
Éljenek a csajok!
Igazad van Nanti, nem sok új csillag van a kínálatban.
És ki a kedvenckéd? Éden?
Szia Fütyülős,
Én sem mondanám hogy dúsgazdag lennék, de úgy gondolom hogy egyszer élünk.
Van akinek az ital és cigi, van kinek a lovi vagy kártya a szenvedélye.....engem ezek nem hoznak lázba.
Kb. 2 éve, amikor belevágtam ebbe a világba úgy gondoltam, hogy szeretnék néhány dolgot kipróbálni és megélni amiben még nem volt részem. (pl. két lányos felállás)
Egyszer majd én is szögre akasztom a csizmát -mint ahogyan azt Egri mondta-és legalább lesz mire visszaemlékezni.
És mitől meglepetés egy tanga? Hogy ehető? :D
Viccet félre téve, tényleg jó lenne, de most, hogy mondjam, meg mikor?
Telefonban, hogy léci akkor, ezt és ezt vedd fel? Így még nem kértem, lehet hülyének fognak nézni.
Igen, nem adhatok pontos címet, de a böszörményi út vége körül kell kanyarodni :) Tudod, diszkréció adott és elvárt :)
A lakás amúgy luxus, nem egy lelakott panel.
Korábbi hozzászólásomban írtam róla, olvass vissza, ha érdekel.
Fütyülős · Őstag · Oké, akkor magassarkú is legyen! De a meglepetés tanga is! :)
Bombázó Nóry ugye?
Hol lehet megtalálni Debrecenben?
Mondjuk Őt nem ismerem, de lányok nagy része dohányzik és hamar megérzem rajtuk így max puszira váltok.
Engem nagyon zavar,mert nem dohányzok, direkt fogat mosok mielőtt megyek és szájfertőtlenítőt használok + rágó.
Erre érzem a csajokon, hogy hamutál... pfúúj
Még a hajukon is érzem, ha olvassák, úgy is tudják, hogy kikről van szó.
Cigis csajjal nekem nincs csók.
Így gyakorlatilag senkivel.
Szia Fütyülős!
Engem annyira ne irigyelj, annyira nem vagyok pénzes pali. Ezért sem tudok pl: visszamenni Nóryhoz, pedig külön kérte, annyira édes volt :)
Néha-néha azért el tudok jutni ide oda, mert most nem drágult a benzin.
Amúgy ez a meleg tényleg elnyom, de tegnap valamiért nem bírtam magammal.
Kis ventilátorral keverik a levegőt, jobb helyen klíma van.
Annyira Én sem vagyok izzadós, de a meleg óta fogytam 4 kilót, pedig így sem vagyok kövér.
A szexis ruhából kihagytad a magas sarkut, szex közben jó levenni vagy rajta hagyni :)
Nekem volt olyan lány, aki úgy volt felöltözve mint egy vállalat vezető üzletasszony. Na rajta minden volt. A szemnek olyan természetes, és izgató, hogy vetközik és nem pucéron van, abban semmi extra.
Szóval lányok, a kedvünkért (Fütyülős,Alvin,Buenos, Egri stb.) kérünk öltözzetek szexisen :)
Úgy látszik,hogy a meleg tényleg teszi a hatását.Bár,van aki felfedezget,kutakodik.Nekem most erre nincs kedvem,ezért csak az egy kedvenckémhez szoktam eljárni.Meg ahogy nézegettem,nem sok új csillag ragyog.
tán nem küldtek ki örségbe?
Fütyülős · Őstag · Kicsit irigyellek benneteket (Egri, Buenos) hogy ennyi "fölös pénzetek" van. Gondolom a felsőbb tízezrek csoportját gazdagítjátok.
Mindegy. A beszámoló a lényeg. Bocs az Off-ért.
Mennék én is, de ebben a melegben annyira nem akaródzik, de amennyiben hül a levegő, én is akcióba lendülök!
Jártam már nem egyszer úgy, hogy az action végére szakadt rólam a víz, pedig nem vagyok izzadós fajta.
Csak sokszor a lányok annyira besötétítenek (roló, 2-3 függöny, ablak-ajtó bezár...stb).
A sexis ruhát én is támogatom (harisnyatartó, miniszoknya, meglepetés tanga...stb)!!!
még szerencséd hogy ne kaptál csókot,mert a bagószagot meg szájszagot nem mindig nyomja el a szájvíz:-))
meg azért a sumen utca óta a gombát is kikezelhette már.
baxa meg,írok valami jót,és kimodizzák?
na akkor mégegyszer.
köszi MESI az eksönt!kellemest csalódtam Benned!Mélységes bocsánatkérés a részemről.az a igaz tekegolyó se.gg nagyon ottvan!
Szia Buenos!
Én ma pihentem, de örülök, hogy Te járod az utad és beszámolsz!
Hmm, fekete haj, fiatal, jó alak :) Úgy látom jól választottál.
Fekete haj kék szem, ami az ideálom, de az ilyen lány ritka :) (Egybként imádok minden nőt)
Bár Kingához akartam menni, de felírom a cetlimre Dalmát is.
Kár, hogy csók nincs, bár legtöbbször Én sem kérem, mert egyszerűen nem jön, hogy megcsókoljam. Szájra puszi szokott lenni általában, az már elég :)
Ruházatról nem írtál, simán pucin nyomta semmi beöltözés? :)
Mondjuk ilyen melegben megbocsájtható bűn, bár van olyan lány, aki ekkor is felöltözik, úgy ahogy kell.
Sziasztok,
Akkor egy újabb beszámoló..
Nemrég meglátogattam Dalmát (19), már korábban is terveztem a látogatást de nehezen jött össze a találkozó. (mindíg olyan időpontban kerestem, ami már nem volt neki alkalmas)
Aztán mégis sikerült jó időpontot talalni, a telefonos egyeztetést követően elindultam a kapott címre. Mivel ott már jártam korábban is, nem volt nehéz megtalálni. ("autósmeki"-től északra)
A lakás sokemeletes panel, a szokásos korának megfelelő állapotban. Az ajtót Dalma nyitotta, egy igazán csinos, fiatal lány invitált be a szobába. A lakásban egyedül volt, így zavaró
körülmény nem rontotta az első benyomást. (Diszkrécióból jeles.)
Megbeszéltük a programot, és elmentem zuhanyozni. A fűrdő tiszta, és zuhanyfülke áll rendelkezésre ami nálam pozitívum.
Visszaérve a szobába, -bár kevés időm volt, de nagyon megnyerő volt a lány- úgy döntöttem hogy egész időt maradok, tehát már az elején hosszabbítást kértem. Végigdőltem a franciaágyon, és hagytam hogy Dalma nyelvleckében részesítsen. A natur fr*ncia nagyon kellemes volt, végig aktívan viselkedett, közben néha mélyen a szemembe nézett...vadító volt. Kérdeztem a csókot is, de csak inkább puszinak mondható
amit kaptam tőle. (azt mondta csókot nem vállal, tehát ez is eredmény volt...)
Ezt követően én döntöttem hanyatt, és mivel a punc*t ápoltnak láttam, így kényeztetésébe fogtam. Az mondta egy kicsit érzékeny, így csak óvatosan folytattam. A kényeztetésre jól reagált,
és kezdte átvenni az irányítást. Nagyon izgató volt, hogy időnként "beszorított", aztán kicsit eltolt magától. Úgy láttam tetszik neki is a műsor, így a védelem felhelyezése után belevágtunk a főműsorba.
A bevezetéskor kellemesen szoros volt a p*nci, először Ő volt alul, és még ekkor is irányította a programot. Néha eltolt kissé, aztán hevesen magához húzott, úgy éreztem valóban élvezi dolgot. Aztán cseréltünk és felülre került, élénk vágtában folytattuk az akciót.
A vágta után még újabb pozítúrát is próbáltunk, így nemsokára már "el is szaladt" az egész idő. (is)
A végén még beszélgettünk egy kicsit, nagyon értelmes és aranyos lányként ismertem meg, aki mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam nála!
Részemről ajánlott!!!
"sajnos konkrét címet sohasem adnak"
Úgy gondolom, hogy ezzel nem vagy egyedül, de ez így kissé sarkos. A saját tapasztalatom az, hogy elég sokszor kapok pontos címet.