Sziasztok, nagyon ráértek chatelni, a csajokhoz meg ki jár? nemá, hogy 6-8 nevet forgattok, amikor több mint 100 lány van Debrecenben és abból kb. 20-25 elég jó nő. Róluk irjatok, minek veszkődni? Egri tényleg sokat tett le az asztalra, haggyátok má. Mellesleg sztem Zufixot is elnéztétek, nem beszélt mellé, én szó szerint (majnem, mer óvatosabb voltam) ugyanazt tapasztaltam mint ő. Haggyuk. A lényeg: vannak infóim első kézből Bea 24-ről. Itt a fórumon alig van róla valami az is vegyes. De nagyon jók a képei, le kellett tesztelni. Pisti u, panel, de aránylag normális. Ő van a képeken, nagyon csinos. Ágy iszonyúan nyikorog, fürdőszoba elfogadható. Bea korrekt, ellenszolgáltatási igény átlagos. Gyerekek a csaj kebelcsoda, hozzá elég jó testtel, szóval nem aza teltkarcsú nagymellű, hanem kemény feszes mindenhol. Ha őszinte akarok lenni, elég passzív volt, de amit csinált nagyon jó volt. Ha kicst is mosolygósabb lenne, nagyon ajánlanám, így mondjuk ötös alá. Egri, kiváncsi lennék mit szólsz hozzá! Egy haverom ígérte, hogy ma elmegy hozzá, ha mást tapasztalna, megírom. Füttyössel mi van? Ébresztő! Van 1-2 elég jó új csaj, csak még nincs róluk infó!! Nem mehetek el mindenkihez én! A többiek ugyanazt a néhány csajt hajtják, mivammá?!
Na hajrá fijjúk!