Akkor ajánlj fell egy ***moderálva***kezelést , de lehet a hozzászóló nem azt kereste, amit te tudsz (szoktál) nyújtani ,azok alapján amilyen nagy erkölcscsősznek tetszelegsz..
Akkor ajánlj fell egy ***moderálva***kezelést , de lehet a hozzászóló nem azt kereste, amit te tudsz (szoktál) nyújtani ,azok alapján amilyen nagy erkölcscsősznek tetszelegsz..
Sziasztok!
Vannak olyan lányok itt akik a w e s s e l é n y i ltp-n vagy a közelében rendelnek? Nekem az nagyon jó lenne, mert útba ejthető és minden perc számít sokszor.
Köszi a választ előre is.
Na igen, megállhattam volna én is valami hűbös helyen! De pont nem találtam megfelelő szabad helyet, így sajnos így jártam. Én elég válogatós vagyok, már egy ideje nézelődtem a lányok között, erre belefutottam a tutiba. :) Most egy ideig hanyagolni is fogom a témát, de talán majd valamikor újra próbálkozok, és összeállítok magamnak egy listát.
Gyakori és visszatérő gond ez, hogy a lányok nyakra főre vállalnak és már nem tudják ki, hányra jön.
Tisztelet a kivételnek! Mert van, de igencsak kevés, Ők inkább akik normálisabbak és a minőségre mennek nem a mennyiségre.
Persze közbe jöhet bármi, de azért a leggyakoribb eset, az hogy beelőzött valaki :)
Én egyébként mindig árnyékos helyen állok meg, onnan hívom a lányokat, és a megbeszélt időponra oda megyek (sajnos konkrét címet sohasem adnak, csak közeli támpontot) és onnan hívom, ha nem veszi fel, akkor irány máshoz vagy haza.
Ha neki nem kellek, akkor más örömmel fogad :)
Voltam már jó pár lánynál, és az a tapasztalatom, hogy mindig van jobb és mindig van rosszabb. Többsége jó, de nálam egy két lány elég magasra tette a lécet, amit egy átlagos lánynak nehéz átugrania, pedig Ők is nagyon jók!
Na beszélek Én itt már mindenről :)
Nem gond, de azért szólhattál volna valahogy. Azzal is megelégedtem volna hogy bocsi mégsem jó: Így visszaolvasva a fórumban azt vettem észre elég sok lánynál fennáll ez az effektus. De legalább egy jót kajáltam meg moziztam helyette. Remélem másnak nagyobb szerencséje lesz!
Kedves ioinme! Nagyon sajnálom hogy így alakult, sajnos történt velem egy kis "baleset" és azért nem tudtalak fogadni, a telefont sajnos nem tudtam felvenni. Sajnálom és mégegyszer ne haragudj! További szép napot mindenkinek!
Sziasztok. Szeretnék egy rossz tapasztalatot írni, nem tudom mással is megesett-e arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen esetek menynire gyakoriak, mivel nekem ez lett volna az első. Lett volna... ezzel sokatb elárultam. Tegnap felhívtam Szilvit (19) kedves volt meg egész normális volt a hangneme is, éppen ezért választottam őt. Megbeszéltük 10 órára délelőtt, szóljak mielőtt érkezem és kijön, szóval kiszáguldottam az addigra belül 50 fokos autóval a helysszínre, majd álltam kb. húsz percet a napon (ami egyáltalán nem volt kellemes), és próbáltam hívogatni, de nem vette fel, csak kicsöngött. Egy alkalommal pedig foglaltat jelzett, vagy kinyomott, vagy beszélt valakivel, de tökmindegy, mert telefonnál volt, csak b*szott felvenni... Fogyott a benzin, a türelmem, és végül hazajöttem, hulla fáradtan, naszúrással. Én nem tudom ez miért volt, gondoltam leírom hogy vigyázzon aki ezzel a csajjal próbálkozik. Nem tudom egyedi eset-e az enyém vagy sem, de én ezt elég gerinctelenségnek tartom hogy megbeszélünk valamit, le van zsírozva, dirtekt szól hogy hívjam fel előtte, kimegyek neki a 70 fokos hőségben, és arra nem képes hogy felvegye a telefont.
Az ilyenek sűrűn elő szoktak fordulni? Hogy lehet ezeket kivédeni hogy ne csináljanak hülyét az emberből? Mert első tapasztalatnak kb. elvette a kedvem az egésztől...
Szöszenet Kitty változtatta át a nevét Melisszára?
Igen, bár nem akadály nekem egy lány sem :)
Még pár beszámolóval biztos jelentkezem, (sokak bánatára és kevesek örömére) :)
más...
nem tudom ki emlékszik itt Hanna nevű csajszira,ezért jó lenne ha aki tüzetesebben ismeri,ránézne egy másik oldal 4. kerületi BARBI nevezetű lányra.nekem nagyon úgy tünik,hogy Ő lenne az.ismerős az a pucsítós kép:-))
"Ez a beszéd!"
Jöhet a következő akadály.....majd arról is beszámolsz!
OK?!
Nem olyan komoly a dolog, ahogy Te gondolod, csak volt hírtelen egy kis nosztalgia, de egyáltalán nem rágódom rajta. :)
Ha eltűnik, eltűnik, nem lettem szerelmes, így nem aggaszt :) Én szerelmes csak úgy tudok lenni, ha azt viszonozzák, na ez még nem jött össze soha.
Ha úgy jön ki a lépés, akkor még egyszer meglátogatom és eltöltünk egy kellemes kis félórácskát és annyi. :)
Az élet megy tovább.
Nehéz helyzet...
Egyrészt azt mondom hogy menj vissza hozzá, mert sok lány rövid idő múltán eltűnik, -rájön hogy ez nem neki való- és bánni fogod hogy nem kerested fel többé.
Másrészt viszont azt mondom hogy kerüld el, mert már így is felszakadtak a régi sebek, és nem biztos hogy megtalálod azt amit keresel.
Szóval nehéz helyzet...
Szia Buenos!
Volt egy lány az életemben, de soha nem kaphattam meg, mert neki egy pohos, szeplős,tokás nagyszájú kölyök kellett. Szarul esett, hogy neki ő kellett. Azóta házasok...
Nóry nevezetű lány amikor a szemembe nézett, szinte nosztalgia fogott el, egyszerre volt jó és rossz is. Furcsa érzések kavarogtak bennem.
Azt mondanom kell, hogy nagyon szép barna lány. A szemei és a kis barna arca, nagyon hasonlított.
Sajnos az életem a szerelem terén teljes kudarc volt, általában mindig olyanba szerettem bele, akibe nem kellett volna, mert úgy se viszonozta.
Na mindegy, ez hosszú és szomorú történet, ami senkit nem érdekel.
Nóry kérte, hogy menjek még vissza hozzá, mert bizonyítani akar. Sajnos nem tudok naponta lányokat látogatni, annyi helyre kellene mennem.
Sajnos nem megy. Időben meg anyagilag is sok (az utazás)
Keresnem kell egy barátnőt és szögre akasztani a csizmát. Fel kell hagynom ezzel a vándor életmóddal.
Bár ebben nem bízok, de az egyik barátom itt találta meg az élete szerelmét, tiszta Pretty Women. :)
Egri
Szia Egri,
Elárulod kire emlékeztetett téged?
Most jutottam gép elé, a mai nap hozzászólásain gyorsan túljutottam,
nem volt nehéz átolvasni a az elmúlt három oldalt...
Megy az robbby, csak másik fórumon. :D
Fel lehetne vetni, de minek?
Úgy sem történik semmi előre lépés :(
Azoknak sztem sehogy. Talán ezt is fel lehetne vetni az oldal fejlesztőinek.Illetve a fórumozók is írhatnának egymnásnak privát üzeneteket. Csak le kellene programzni a dolgot.
ha láttad volna a szópárbajt amit kimoderáltak.... eléggé tanúlságos volt... :)