Ha már így ittvagy Elvira:) Nálad kizárólag masszázs jöhet szóba??
Ha már így ittvagy Elvira:) Nálad kizárólag masszázs jöhet szóba??
Hali Buenos! Tudnád kicsit pontosítani? Kriszti (32) több is van :( Szerintem ezt nem kéne megengedni; mármint, hogy ugyanazt a nevet több lány is használja. Pláne, hogy még az életkoruk is ugyanaz...
Azt kell mondjam , hogy ha valaki igazi szenvedélyes, vad szeretkezésre vágyik, akkor a 30-as korosztályban kell körülnéznie...
Ma meglátogattam Krisztit (32), és a forróság ellenére egy óriási szexcsatát vívtunk!!
Köszönöm Kriszti!
Részemről ajánlott!!!
Milyen érdekes! Az elején Mesit is elmondtad mindennek most meg ajánlgatod... Nem mondom, hogy nem változhat meg az ember véleménye, de belôled akkor sem a tapasztalat beszélt.
Próbálkozz Mesi-nél!nem pont útbaeső,de nagyon érti a dolgát.szószerint vérprofi.
a hejedbe kerülném a nyíregyi cigó lúúvnyáját.bár nekem vancsak vadászkutyaorrom,de aki mosdatlan,az mosdatlan.2szer tettem próbát,másfél hét alat,,de ugyanaz a ruci,meg semmi extra.de ebbe a milf kategóriába,elmegy.mert ugye,már rég volt már 29...
és tartom magam a véleményemhez,akármijen rosszindulatúnak tünik.
Leti is azon a környéken van. Próbáld ki aranyos csaj!!
Ja igen, Dalmát kifelejtettem... szerintem pont az eseted Egri :)
És csak hogy elkerüljem a félreértéseket: az említett lányok közül eddig még csak Debynél jártam, de nála többször is ;)
Hát igazából ezek közül csak a csapóról tudnék, de Debyt és Édent már te is írtad. A többi helyen nem is tudok senkit (még)...
xxx69casting · Kvázi-tag · Tudsz esetleg az előző kérdésemre válaszolni esetleg. Irtad sok lánynál jártál. köszi előre is, ha segitesz.
Az a baj, hogy én jó pár lépéssel mögötted járok; egy csomó lányt kéne meglátogatnom akiket a beszámolóid alapján kinéztem. Plusz én igazából szeretek visszajárni is (sajnos most nincs fent hirdetése annak a két lánynak akikhez már régóta vissza szeretnék menni). Akik közül szerintem választani fogok: Deby, Liza, Bea(24), Kingus. Aztán persze még bármi lehet... Deby nagyon csábító a harisnyatartóra tett ígérete miatt (is)...
Csak kár hogy a július idén nagyon durvára sikerült munkaügyileg :(
xxx69casting · Kvázi-tag · kit tudtok ajánlani a csapó, st.anna, nagyállomás, piac street környékéről? debyt és édent leszámitva? KÖSZI előre is a válaszokat mt-k.
Jövőhéten lesz egy kis enyhülés.
Én a héten már nem megyek lányhoz, ez már biztos, talán jövőhéten, ha az idő is olyan lesz. Szerintem a lányokra is rossz hatással van ez a meleg (javítsanak ki ,ha tévedek)
Egy kis enyhülés jót tenne, hát öltöznének is egy kicsit :)
Kihez gondolnád amúgy, hogy ellátogatsz? Valami ötletet adhatnál :)
De mikor lesz már vége ennek a melegnek?? Én is úgy meglátogatnék már valakit!
Üdv mindenkinek Aktíviárol kellene infó milyen a hozzáállása kedves , figyelmes magas szinvonalú szolgáltató vagy csak mintha futoszalagon lennének a vendégek előre is köszi
A mai körutam nem volt valami eredményes.
Igazából kedvem se sok volt a szexhez ebben a melegben, de azért felhívtam kingát, hátha megjön a kedvem.
Kedves vidám hang, minden kedvező, szép és jó, már indulnék is mikor kiderül, hogy az alap elég fapados.
Alapból műanyag szex lett volna, vagy lehetett volna egy kicsit tuningolni, ami másnak alapból ***moderálva***. :)
Nem mentem el, bános is meg nem is, mert kíváncsi lennék rá, de jártam már így meg.
Csak azért írtam le, hogy hátha segítség ez is valakinek.
Majd, ha vége ennek a nyomasztó melegnek, hátha jobb lesz a hangulatom és elugrok valakihez, választék az bőven van.
Szia Túrista!
Viccnek szántam, azért volt a szmájli :)
Azért köszi és igyekszem továbbra is hiteles beszámolóval jelentkezni!
Szexycsokit és Biát szívesen várjuk Sopronban... ;)
Hello Egri! Csak két szó. A hsz-eid amennyire az én tapasztalataimmal összevetem őket korrektek. Ezért az általam kevés számú hitelesnek tartott nick között vagy. De ezt szerintem nem kell külön kidomborítani, mert akkor esetleg visszacsap. Több szerénységgel csak nőhet a hitelesség. Egyébként a jelmondatom nekem is az mint amit te írtál. Éljenek a csajok! (Nekünk meg jobb dolgunk van mint a török szultánnak valaha is volt!)
Persze, hogy nincs negatívum letinél, az csak a konkurencia lehúzása akart lenni.
Én is voltam nála, írtam is beszámolót, igencsak ajánlott kategória, még visszatérek hozzá :)
Nekem hihettek :D
Köszönöm Buenos az infót ezt jó tudni akkor így fogok keresni lányokat akik ezt vállalják hogy egymással is foglalkoznak ...... de belegondoltam hogy két meztelen nő fekszik előttem és ... biztos nem fogom sokáig bírni ha engem elkezdenek kényeztetni hamar vége lesz szerintem de megpróbálom majd másodjára is hátha sikerül .... nézegettem és Biáék tünnek a legmegfelelőbbek erre a célra számomra kívánatosak nah ha összeszedtem magam és túl leszek az akción majd mesélek milyen élmény volt remélem jól fog elsülni :)