Hali!
Kis segitséget kérnék, tudnátok ajánlani olyan csajt aki jól le van szolizba, esetleg a tangában szolizik? nekem bejönnek a barja csajok, ( nem a rétinégerek)
köszi
Hali!
Kis segitséget kérnék, tudnátok ajánlani olyan csajt aki jól le van szolizba, esetleg a tangában szolizik? nekem bejönnek a barja csajok, ( nem a rétinégerek)
köszi
xxx69casting · Kvázi-tag · Ja és persze gubanc és Túrista is hazudik, ha nem azt állítják mint Egri mi?
xxx69casting · Kvázi-tag · Nézd már meg Gróf, hogy mikor regisztráltam és hogy Debynél voltam, nem kamu beszámolóm van róla. Nem támadom Egrit, ahogy ő képzeli csak én annak idején az ő beírásai miatt is kerestem fel Debyt és az ő hozzászólása miatt kerültem el Csini Milfet! Ha nincs a jó barátom aki járt Csininél előttem, sose látogattam volna meg mert vakon megbíztam Egri Csiniről írt beszámolójában. Az lehet, hogy nem egyformán jön be nekünk mindenki, ettől szép az egész. De mint ahogy Egri nem szereti a cigifüstöt úgy én se és Csininél nem volt bagószag. Ebből gondoltam, hogy valami miatt nem valós vagy nem teljesen valós Egri beszámolója. Egyébként meg lehet kérdezni Izácskát, egyszer mikor egy paraszt támadta chaten beszéltem vele a fórumon és igenis létező személy vagyok. Attól meg hogy nem 20kilós hülye gyerek vagyok és vannak tetoválásaim nem azt jelenti, hogy manager lennék. Évekig a sportnak éltem.
Ezt nem kétlen, mert rendes csaj, de azóta találkoztam olyan lánnyal, aki elsőre oldottabb volt és ugy volt nf, nem úgy mint szexicsokinál :)
A kezdetekben nekem még jó volt nf nélkül is, de mostmár jobban viselem az nf-et :)
Sajnos előbb utóbb minden rendes vélemény írót betalálnak a rosszakarók. Most jelenleg az én lejáratásom folyik. :)
Régebben veled is többen kötekedtek, pedig Én a te beszámolódid alapján mentem el jó pár lányhoz, aki képről nem is tetszett.
Igy lett két kedvencem is letícia és alexa.
Ebből tényleg az a tanulság, hogy mögé kell látni egy kicsit a nick nevekenek.
Visszakerestem szob sorstársunk szintén megerősíti, amit írtam.
Fadarab effektuk, nulla produkció és kár rászánni az időt- valami ilyesmit írt, ezzel 100% egyet értek.
Képen nagyon jól néz ki, élőben teljesen más, hófehér bőr... nem szép szolis, gyanítom a képeken se ő van.
Sexycsokinál a kezdetekben jártam akkor nagy élmény volt. Azóta jó pár lánynál voltam és rájöttem, hogy az élmény nem ott kezdődik, így egy kicsit változott róla a véleményem.
Liza a telóban néha furcsa és nehéz bejutni hozzá, ez így van nem tagadon, ennek ellenére a szexben hibátlan.
Miért maradtam ennél a "csini"-nél? Mert azt hittem, hogy olyat mutat amitől eláll a lélegzetem. Sajna negatív volt, nagyon negatív.
Én állítok valótlant? Furcsa, hogy hirtelen előkerültek a csini milf rajongók és mennyire egyet értenek...
A hiteltelen te vagy és a barátod, fogjatok kezet, ha nem ugyan azon személyek vagytok?
Én el vagyok ájulva magamtól? hehe :) ezen jót röhögtem, pedig még viccnek is szar... Ezt abból következtetted ki, hogy írtam egy negatív véleményt az alkalmazottadról? Te nagyon okos lehetsz.
Nem vagyok elszállva magamtól, sőt... csak beszálomókat írok, ha csípi a szemed, akkor sajnálom, de én így éreztem magam nála.
Csini milfről nem akarok többet írni, szót sem érdemel részemről... aki akar megy, aki nem nem. Majd eldönti mindenki, de érdemes visszaolvasni, mert nem tudom ki, de hasonlót írt mint én.
Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy még egyszer oda menjek, pályafutásom legalja volt.
Ami meg téged és a barátodat illeti, egyértelműen látszik, hogy engem akartok lejáratni, mert lépten nyomon velem példálóztok, kutatod a hozzászólásaimat, keresed bennük a hibát.Grat...
Írjál beszámolót, ha bejött akinél voltál, de velem ne példálózgass meg ne személyeskedjél, ez a fórum nem erre való.
Üdv Néktek!
Lenne egy kérdésem hozzád Egri? Ha neked a lány nem tetszik(Csini Milf) italos arc stb mi a francnak maradsz egyáltalán? Ha nekem nem adja akkor lelépek. Ha már érkezéskor sem tetszik akkor nem logikus hogy csóri bármit fog csinálni akkor sem lesz jó. Én voltam nála nekem a maga kategóriájában nagyon is megfelelt, és azóta is rendszeres heti vendég vagyok nála. Csinos volt szexi ruhában fogadott és abszolut nem kérdezett hülyeségeket. Én voltam az álltalad kedvelt Lizánál is nekem meg ő nem tetszett. Nem taglalom a miértjét mert én azt mondom menjen el mindenki próbálja meg. Neked jó nekem nem. Ennyi. Sokat olvasom a fórumot és persze a te írásaidat is. Nekem nagyon az jött le, hogy igen túlértékeled magad. "Igényes pasi vagyok, elájulnak tőlem a csajok húú vigyázzatok csajok jön Egri....stb! Más pali is ér annyit mint te csak nem degradálja így a lányokat. Hidd el hogy egy lány sem hal meg érted sem, csak nagyon jól elő tudja adni, hogy te vagy a kedvenc, a szuper ú de nagyon élveztem... Ha nem tetszik a csaj lépj le és nem lesz csalódás másodfokon is. Csini Milf részemről ajánlott kategória bár ez a saját kicsi szerény véleményem a nagy Egriével szemben. Kicsit furcsa vagy te. A kedvenc Lizádat is egyszer isteníted másszor meg degradálod, hogy milyen bunkó volt a telefonban, te csalódtál stb. aztán meg istenited tovább. Nézd vissza az írásaidat a szexi csokiról is irtad még annó hogy ilyen jó milyen jó, aztán később meg azt irtad hogy voltam nála fapofa , fadarab. Mintha nem lennél képben. Felháborított a hozzászólásod mert nem valós.
casting! Nem akarok kötözködni, de egy ilyen beszámolóban a "Nomen est Omen" - hez hasonó fordulatok mindig bizalmatlanságra adnak okot.... Főleg, hogy mint írod ki vagy gyúrva, meg tetoválva....
Hello Egri! Újra elolvastam az első hsz-ed. Tuti, hogy nem egy lánynáll jártunk. Akinél voltam az egy kis tinialkatú lány volt. Nem az a "szép", inkább csak "helyes". Ő nem határozatlan volt, hanem ilyen azonnal "mindenbe szó nélkül beleegyező" inább. Nem gondolkozott ő semmin. (mondjuk extra kívánságom sem volt felé, max normál vonalon mozogtunk) De hangsúlyozom, hogy nem panaszkodom! Egy kis tini alkatú lánnyal voltam. Még jó is volt. Csak az az effekt lett, hogy induláskor más várakozásokkal mentem és ilyenkor van egy elmaradás a valósághoz képest.
xxx69casting · Kvázi-tag · Én nem éreztem rajta bagó szagot. Azt a csajt kaptam aki a képeken van. Nincs 45 éves. 40-nek hirdeti magát, de nem néz ki többnek. Tudod te is sok hirdető letagad a valódi korából éveket. Ő nem! Pia szaga se volt. Haza nem beszélek, mert nem vagyok manager, sose voltam az. Ez a lány ügyes, kedves, odaadó. Nem lehet, hogy valamit elcsesztél és veled azért nem volt olyan kedves? Én nőként kezeltem, nem szolgáltatóként.
xxx69casting · Kvázi-tag · Én bátran ajánlom. De a puding próbája az evés! Járj utána. Csak utána nehogy ostromoljátok nap, mint nap, mert még én majd nem tudok hozzá bejutni annyian lesztek. Arcra is szép Csini Milf, nekem nagyon bejön.
Csini Milf am képeken elég jól néz ki, de két ilyen ellentétes beszámoló után döntse el az ember h elmenjen e vagy se.
Akkor nem egy nőnél voltunk vagy hazabeszélsz, esetleg valótlant állítasz...
Más is leírta amit én. Csinosság csak a nevében van. Ez mindent elmond szerintem.
Modell alkat???
Ne röhögtess már, egy 45 éves 160centi magas, ránézésre az italt kedvelő nő, hogy a francba modell alkat? Neked lehet az, de akkor lapozgass egy kis ckm-et és ott majd látsz modell alkatot.
Én konkrétan ki akartam fordulni mikor megláttam az arcát, de akkor már bent voltam... ügyesen nyitott ajtót. Azt hittem ügyes lesz meg jó lesz, egy szart volt az, csapjunk bele, legyünk túl rajta stílus, közben meg grimaszol, hogy milyen szar neki, hát el is hittem.
Csókot meg sem próbáltam, büdös bagószagu szája környékére sem tévedtem, meg amúgy sem volt gusztusom hozzá.
A végén meg az idióta kérdései, hol dolgozol,mennyi idős vagy meg van e barátnőd feleséged, gyereked,minek jársz ilyen helyekre? Meg ilyenek.... mi köze hozzá? Ha nem tud értelmesen beszélgetni, akkor maradjon inkább csenben.
Debynél előfordul a fadarab efektus, de ennél a nőnél meg hatványozottan.
Ha neked ez jön be, akkkor egészségedre, de szerintem megint az van, hogy csak le akarsz járatni, próbálkoztak már ezzel páran,akik meg lettek sértve az igazsággal közvetlenül vagy közvetve.
Menjen aki akar,de nálam Csini milf messze a nem ajánlott kategória.
xxx69casting · Kvázi-tag · Csini Milf (Lucához) könnyen bejutottam. Egy jó barátom leszervezte nekem telefonon a dolgot. Kedves volt és úgy várt ahogy az kérve volt. Csipkés bugyiban, tűsarkúban és melltartóban. Kaptam egy puha törölközőt, rendeztük a fél idő *** moderálva *** részét és mentem fürödni. Többféle tusfürdőből választhattam egy tiszta fürdőszobában. Listerine szájvíz is volt, egyszóval igényes. A szobában megkérdezte zavar-e a zene. Mondtam: Nem. Csókkal indítottunk NF majd vegyvédelmi után megkérdezte ráülhet-e.;) Lovaglás, közben magamhoz húztam, simogattam csókoltam szenvedélyesen. Mély lélegzetvételek, apró nyögések formájában nyugtázta, hogy jó neki. Kérte legyek fölül. Váltottunk szopogatta a mellkasom és a nyakam. Rámozgott keményen. Egri eddig a pontig száraz volt, mint a Nazca-fennsík, de itt benedvesedett. Vártam lesz-e hüvely szorítás, de az sajna nem volt. Váltás után jött a másik kedvencem a kutyapóz. Kedvenceim: riding, doggystyle. Mozogtam benne keményen egy kézzel a mellét fogtam ami ugyan kisebb, mint a Debyé, de én popsi párti vagyok. Bőre selymes akár a Debyé pedig nem egy korosztály! Franciskába nem kezezik annyit, mint Deby, mélyebbre nyeli és dinamikusabban szívja. Aktív nem fadarab, mint Deby és klasszisokkal kedvesebb. Nem tudom Egri veled miért volt olyan amilyen, ha egyáltalán igazat mondasz. Az ellenkezőjét tapasztalom amit te mondasz Deby, Luca esetében. Luca ápolt, tiszta kedves. Aktus után, de még zuhi előtt ásvány vízzel kínált. Ja majd elfelejtettem, a megérkezés. Kicsit megszeppent a fiatal, kopasz, kigyúrt, tetovált kinézetemen. Adatlapja alapján Luca 50kg én meg több, mint a duplája. Lakásban csend volt, nem volt jövés-menés, beszűrődő beszélgetés, mint Debyéknél. Jól éreztem magam vissza megyek még hozzá csak nem tudom, hogy Szexi Érett Szőke(Dorina) ill. Elena előtt vagy után. Végig látogatom a 40-es Milfeket. Egyedül azt sajnálom, hogy Luca popót nem vállal. Csinos, modell alkatú nő! Nomen est Omen. Csini Milf. Üdv.: Casting P.S. Luca imádom a szenvedélyes, oda adó stílusod.
Szia Nanti!
Az a feketehajú boszi nem Szexi Lia(33) volt, aki Nellivel együtt rendelt?
Pont Liza volt az egyik akinél ma hangpostába futottam, pedig egyelőre csak érdeklődtem volna...
Na mindegy, majd legközelebb!
Szia Túrista!
Én is voltam nórynál, szerintem a képeken ő van, de lehet tévedek, mert nem vettem észre valamit élőben, amit te.
Miből gondolod, hogy nem ő?
Nekem annyira határozatlannak tűnt, mindig azt mondta, hááát,őőőő, izééé, már rosszul voltam, hogy azt sem tudja megmondani, hogy lehet e szájba élvezni. Ki tudja, ha ő nem? :) Ott gondolkozott és közben nézett...
Végül eldöntötte, hogy nem lehet, de aztán csak oda ment :D
Amúgy egy szép barna lány, nekem nagyon kezdőnek tűnt, de ezek szerint azóta se változott semmit? Kicsit furdalt a kíváncsiság, hogy visszamenjek majd, de a megérzésem ezek szerint nem csalt abbam, hogy nem lesz 100%-os a kis csaj.
Liza mindenben veri, ez kétségtelen! Összehasonlíthatatlan a két stílus :) Liza untánozhatatlan.
Viszont az is igaz, hogy nehéz bejutni hozzá, de ez nem is csoda. :)
Szia!
Én voltam pároson velük,ma meg Édennél.De szerintem Debyhez már nem jutok el mostanában,mert eléggé magávalragadó műsort kaptam.Olyan 10/9,ha pontozni kellene.Teljesen más volt,mint a pároson.Szerintem a lányok egymás előtt azért nem teregetik ki a titkos fegyverüket.Most mondhatnám úgy is,hogy magáévá tett.
Üdv mindenkinek.
No problemo. Én szeretem a felfedezéseket. Az ilyen is egyfajta élmény. Túltettem magam fustos mester "tényfeltáró hsz".-én, megyek, tapasztalok, jól érzem magam. Itt talán az lehetett, hogy valaki beugrott az igazi Nóry helyett?