JÓJAZLENNE!!!
JÓJAZLENNE!!!
Milyen kár, hogy a telefonon nincsen 69-es gomb, nem igaz? ;)
Én automatát használok, az mondja a szöveget, meg, hogy nyomja meg a 9-es gombot...
De gondolkodom az emelt díjason is. :)
Hali.Én mind a két lánynál voltam és pozitiv élményem volt Édennél és Debynél is.Nekem Deby jobban adja mint Éden.De kinek a pap kinek a papné.
Bombázó Nóry(19) Hát voltam. Helyszínen egy kiscsaj. Elkezdtük, csináltuk, befejeztük. Ennyi volt. Viszont utána nézegettem a képeket és nem 100% hogy a lány az volt akit a képen láttam... De nem tudom tutira ezt sem állítani.... Mindegy. Végül is a foglalkozás elérte célját, nem panaszkodom egyáltalán. Ha Liza 10/10, akkor ez egy max. 5/10-es akció volt. De azért hozzáteszem, hogy Lizához nem könnyű felérni.
Hát nem tudom... szerintem túl művésziek ide. Szépnek valóban szépek és el is férnének egy nagyobb "gyűjteményben", de nem úgy hogy csak ezek vannak...
Mennyire jellemző, hogy a lányok hangpostát használnak? Eddig nem találkoztam ilyennel, ma viszont kétszer is...
Én nem sztároltam deby-t, pont hogy azt írtam, hogy passzív, de nem rossz, főleg, ahogy öltözik.
Csini milf volt életem egyik legrosszabb döntése, mind kinézetre, mind viselkedésre alul marad itt bárki mástól.
Olyan száraz mint a sivatag, még nekem is fájt. Ezt más is megerősítette, hogy ő minden, csak nem csini...
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha szépen lassan mindhármat meglátogatod és magad döntesz! Én Lizánál még nem voltam, Debyről és Édenről igazából csak jókat tudok mondani. Nem hiszem, hogy bármelyik lányban is csalódnál.
Én bátran ajánlom Édent,mert hármójuk közzül csak Lizát nem ismerem.Nálam messze Ő befutó:-))
xxx69casting · Kvázi-tag · Deby sztártojás? Én voltam nála, írtam is róla. Csak azért mentem el, mert nagyon sztárolták, főleg Egri, de eléggé ambivalens élmény volt. Akit viszont Egri lehúzott a hozzászólásával (Csini Milf alias Luca) viszont nagyon ott van. Én hülye Csinit meg se akartam látogatni bízva Egri szemében, f*rkában, de egy jó barátom meggyőzött, hogy Csini Milf megér egy misét. Szóval Csini Milf hozzá állása, franciája és kedvessége illetve a szolgáltatás minősége kategóriákkal jobb, mint Debynél. Most nincs időm részletezni, de holna beírom nektek a Csini Milf (Luca) contra Deby összehasonlítást. Addig bírjátok ki srácok, türelem. Casting voltam ;)
Hali!
Kis segitséget kérnék Deby - Éden - Liza lányok közül ki a legjobb, aki esetleg volt már mindhármójukkal:) mindegyik lányról sok jót olvasni
köszi
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Köszönöm kedves kóborló,szeretettel várlak!
Sziasztok!
Kitty 21-ről van valakinek infoja ?
bocs Snoopy, hogy csak most... én Niky-vel jártam pórul :(
*** Tisztelt Zufix és kóborló (mivel ugyan arról a személyről van szó)!
Kérjük, hogy az ilyen jellegű zaklatásait, hozzászólásait szíveskedjen mellőzni. Egy kultúrált hangnemű fórumot szeretnénk. Amit Ön művel, arra ott a dühöngő! ***
Mesike,elég "dögösre" sikerültek azok a fekete-vöröss ruhás képek!Minden elismerésem a Tied.Remélem egyszer lesz úgy időm,hogy eljutok Hozzád.
akkor mondok egy nevet,nem is olyan régről.leila, lia,ha az emlékeim nem csalatkoznak,akkor az egyike volt ezeknek.
úgyhogy te mondjad csak a magadét,én majd mondom az igazatXD
ájembekk!
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Rendben,részemről a téma lezárva! :-)
egy rosz szóval nem lehet téged illetni!szánom-bánom bűnömet.