Uraim! Kis beszámoló azoknak, akik a teltebb hölgyeket kedvelik. Nos Vicky 23-ról lesz szó. Tegnap előtt jártam nála. Vénkertben található,ingyen parking,képeken persze hogy ő van,hiszen arccal hírdet,lakás nagyon-nagyon átlagos panel,lehetne tisztább is,1 kollega nő még van a kecóban,amit kifogásoltam több lánynál is:a jó képeket megcsinálják,mikor odamegy az ember meg se egy kis smink vagy esetleg az a ruha amiben a képeken van,egyszóval nem azt kapja az emberke amit látott a képeken,egyébként átlagos árak,kevés *** moderálva *** ,PL:nem tudom minek kell mondani hogy egy kellemes masszírozás is benne van, utána meg elfelejtődik a dolog(ilyenkor már kezdem magam kicsit becsapva érezni,és már több lánynál tapasztaltam biztos ti is)ja az egész sietős,érzi az ember hogy már alig várja hogy befejezd,én tudom hogy nem könnyű szakma de hát azért ez SZOLGÁLTATÁS kellene hogy legyen.Nagyon ki van szerintem égve a csaj,pedig még fiatal,kb 28 lehet,sajna mert egyébként szép kis pofija van.Alapjában véve nem volt túl rossz,de a jóhoz messze állt.Mégegyszer biztos nem mennék hozzá.Cső!