Szerintem Virág 18 ra gondolsz :D
Zsüliett (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szerintem Virág 18 ra gondolsz :D
Zsüliett (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Virágra gondolsz ?
Sziasztok én egy lányt keressek akinek a karjára egy rózsa van tetoválva.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok ma voltam Szonja(22)nél nemtudom nektek valami vélemény ? Nekem tetszett szerintem modell alkat hosszú fekete haj aranyos pofi hosszú combok
cicije lehetne nagyobb de ezt a kedvessége teljesen elfeledteti nekem amúgy sem szempont kinek mekkora a melle... az ágyban nem egy vadóc de ha az ember kikapcsolódni megy akkor ne legyenek ilyen elvárásai hogy leteperjék stb .. Db belvárosában találtam rá a lakás csendes diszkrét mondhatni modern tiszta kellemeset csalódtam szerintem a közeljövöben még melátogatom majd :D
hoppá,nézzétek retekszisz visszavan!
ja,egy kis gempa és még seggget is nyal:-))
bizony békuci,mert ZUFIX A BOSSZÚÁLLÓ,DE EGY KIS VÉRFERTŐRE VEVŐ VAGYOK!
Nyári vegyes. Anita(28) Ő már nem hirdet. De ha esetleg visszajönne. Szőke magasabb lány. Olyan érdekes arcú. Aki a nagy melleket kedveli, annak nem lesz az esete. A franciája egy négyes alá, a szex elfogadható volt. Intelligens csaj, elmondása szerint végzettsége tanárnő.
*** moderálva ***-en hirdet Vanda néven egy negyvenes hölgy. Elmentem, mert kíváncsi voltam. Hát az a negyven-es az inkább ötven-es. Én egy franciára mentem. Ez olyan átlagos volt, viszont mehetett végig. Ez feles kombóban pont a helyén van.
Deby (18) Voltam nála a Csapón, meg most az új helyén is. Mindkét helyen aranyos,kedves volt. És hát az a kis satu a lábai között az egyenesen egy különlegesség. Meg voltam elégedve mindkét alkalommal. Nem is kicsit.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Helyes írás 1-es , LEÜLHETSZ!
Szia ne aggodj nem kapsz el töllem semmit,nem tudom honann veted ezt a butaságot hogy beteg vagyok.Aki ezt terjezti üzenem hogy nagyon is jól vagyok.Ja és aki ismer tudja hogy milyen ápolt vagyok....
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Akkor olvas vissza Debyről h milyen hozászólások vannak... Nem szeretnék semilyen betegséget elkapni ...
Igen?Hmm 1 hozzászolással
Ez azért odavág!!!
Azért én még tudnám tetőzni a dolgot.
Rollunk??PFF...új vagyok Deby nem...
Köszi de rólatok se sok jót halodtam....
Meik lány nem játsza meg? Nekem is volt egy élményem két lánnyal, de nem itt Debrecenbe , ők is megjátszoták az egymással való foglalkozást ! Esetleg valaki tud olyan lányokat akik nem játszák meg ?
Jó idő után rossz idő utánna meg megint jó :D de lesz ez még így se :)
Aloha :) köszi az étlapot, de debrecen nagyon nem megy most nekem,nem szeretném,hogy perec legyen elég sokan ismernek,így marad a kűlföld Szoboszló,Nyíregy stb.csak ugye arra nem mindíg járok,kicsit Bonyibb de kivitelezhető :)
Bocs a helyesírási hibákér de nagyon ideges vagyok !
Sziasztok!
Tegnapelőtt megbeszéltem ALINA 20 egy másnap reggeli randit. Megérkeztem a többek által említett Pista uti templom előtti házhoz. Kis késésel amit előzőleg jeleztem neki smsbe már akkor furcsa volt h nem reagált vissza pedig próbáltam hívni is! Egy órát várakoztam miközben folyamatosan hívtam de nem vette fel! Majd később kikapcsolta a telefont!Az egészben az a legszörnyübb hogy az egész napomat felborítota ezzel az átverésel holot előző nap minden le volt egyeztetve! Ha létezne az a fekete lista amin az átverős lányok szerepelnek ALINA 20 az első lenne !!!!!!!!!!
Sajnos elkövetem azt a hibát hogy tartalék telefonszámokat nem mentetem el de ennél a lánymál egész biztos h nem próbálkozom többet!!!!!