Nagykandúrtól ihletet kapva múltkor megénekeltem Liza (19) dicséretét, amit folytatni kívántam volna Ancsa (18)-ról szóló beszámolómmal, de gépelés közben megzavartak... Khm...
Most tiszta a levegő (nem a CO2-re gondolok), hát folytatom, úgyse láttam még beszámolót Ancsáról:
Ancsa (18) a foci EB-n kicsit leégett futball játékvezetőnk vezetéknevét viselő széles négysávos út partján lévő ingatlanban rendel, a környéken diszkréten lehet parkolni. Könnyen egyeztettünk időpontot. Mivel új hús, előtte több ízben is felhívtam már, de mindannyiszor kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, kedves hangon. A becsengetés-beengedés flottul ment. Meg kell hagyni, a leányzó élőben még csinosabb, mint a képeken, helyes arc, szép popó, kifejezetten csini cicik, remek, ez jól kezdődik. Törcsivel a kézben irány a paneltől sokkal kultúráltabb fürdőszoba. Rövid testápolást követően balkanyarral a baszobába vettük az irányt. Itt azután volt bújás, puszik, simogatás, majd megkérdezte, nem kívánnék-e hanyatt elterülni a két személyes derbihez bőven elegendő méretű és minőségű pamlagon. Úgy tettem. Hát kedves makktársaim, olyan francia nyelvleckét kaptam, hogy gondolkoztam az eksön után elmegyek nyelvvizsgázni! Minden volt, szemkontakt, kedvesség, irányíthatóság, "Honolulu" stb. (Ismeritek a viccet: a szőke nő megkéri a barátnőjét, ugyan tanítsa már meg neki, hogyan kell egy férfit orálisan jól szeretni. "Vedd a szádba a f@rkát és mondd azt, hogy Honolulu". A szőke hazamegy, emberéről gatya le, beveszi a bránert és elgondolkozik: "Mit is kell mondani, Kamcsatka?")
No, viccet félre téve, Ancsa annyira jó ebben a műfajban, hogy megfordult a fejemben, hogy ennél a kérdésnél meg is állok és lövök mint a Sztálinorgona. Valahogy mégis kibírtam, hadd legyen egy kis szeretkezés is. Jó volt ez is, de úgy igazán megdöngetni nem lehetett, ahogy én szeretem (persze gyengéden is jó), talán kicsit méretfüggő a lány, én meg nem szeretek kellemetlenkedni. Szóval Ancsa igen ajánlott, egy Tour de France-ra biztosan megyek még.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, nekem az a tapasztalatom, hogy a fiatal lányok - mondjuk 30 év alatt - sokkal jobbak a fr@nciskában. Talán mert korán kezdik és nekik ez nem "szégyen". 35-től fölfele engem még nem nem kápráztattak el franciskában a hölgyek (most is tisztelet a kivételnek, pl. Candy).
Végül, Nagykandúrhoz hasonlóan én is leszek olyan önző és irigy, hogy a top favorit barátnőm kilétét nem fedem fel előttetek. Róla annyit, hogy csinos, kívánatos, csodálatos barátnő-feelinges vele minden alkalom. Kölcsönösen élvezzük a szeretkezés minden pillanatát. Olyannyira, hogy szinte mellékes, hogy természetesen ezért számszerűen is ki kell fejezzem a hálámat. Annyit azért elárulok, hogy hirdet az oldalon!
Üdv.