Az én kedvencem ilyen.Barátnős,bújos,aranyos.
Az én kedvencem ilyen.Barátnős,bújos,aranyos.
Az biztos, de ennek is mint minden szakmának megvan a hátránya és az előnye is. Aki erre a pályára tér ezzel számolni kell.
Engedek az unszolásnak, megosztom az irodista ötvenes néni elérhetőségét, csak nem tudom, hogy nem-e fogják kimoderálni az oldal nevét. Inkább írjatok nekem levelet, és elküldöm az infót. A címem: a nicknevemből hagyjátok el az alsóvonást, és a kukac után a google levelezőjének címét írjátok be.
Szerintem ilyen csak az újoncoknál lehetséges, akik még most kezdik a szakmát. Később ez begyakorlottá válik, mint a szalagmunka.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem jönnek be azok a csajok akiken látszik a profizmus.
Neveket nem akarok írni, mert nem akarok senkit megsérteni.
Olyan csajt ismertek aki tényleg barátnős érzést nyújt és nem a profizmus látszik rajta?
Engem lehangol amikor egy csaj nem magát adja hanem látszik, hogy - ugyan titkolná- de mégis a munkáját végzi.
Mesike marad Debrecenben továbbra is :-))). Ez egy igazán jó hir,...... múltkor Mesi eltűnt egy délután az oldalról , már azt hittem visszavonult.....
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Persze hogy nincs közöm,de ha lenne is,azt is vállallnám ez megint egyértelmű...Roma futtató??? Kapjál észhez nagyon hamar,és engem- ha megkérhetlek-még a gondolataidból is törölj ki ilyen témákkal kapcsolatban!! Természetesen aki engem ismer,az tudja,hogy ostobaságokat írogatsz itt össze-vissza,de magyarázkodásra meg aztán abszolút nem fogok. Köszi Nanti!
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kedves Playboy! Ez is csak egy erőtlen próbálkozás,nem fog bejönni szerintem ez sem. Érdekes,a konkurenciának itt is szemet szúrok MÉG MINDIG...Most komolyan,én adjak tippeket,hogyan legyen nektek is forgalmatok,ahelyett hogy így próbálsz engem gyengíteni? Mesike marad Debrecenben továbbra is :-))) További kellemes napot Mindenkinek!
Ez elég lejáratós szagú.Szerintem semmi köze az eltérő kultúrájú népcsoporthoz.Amitől meglehet lepődni,az a magassága,mert kedves és odadó.
Valószínüleg valami szémélyes konfliktusod lehet vele,de láttunk már itt pálfordulást,ami a Mesit illeti.
Szia!
Semmi sem kamu.Ugyanolyan szép,mint a képeken,és ellenben a Biá-val,nem bunkó,nem kell vágni a bagófüstöt,meg nem csapja meg az orrodat a belőle áradó italszag.Porcelán baba,akire érdemes figyelni.
Az tóciba érheted el,templom mellett.***moderálva***az átlagnak megfelelnek.
Perla is a kiszemeltjeim között van, valaki járt nála mostanság?
Sajnos jellemző rá, hogy nehéz bejutni hozzá.
Az utóbbi két alkalmommal én is így jártam, azóta elment tőle a kedvem, pedig nekem nagyon bejött a műsora, csak együtt van ezzel a lucával meg a menáger veszekedő hangját is hallottam már a ott a másik szobából.
Gondolom válalnak hegyre-halomra, mert mikor én is hívtam, hallottam, hogy éppen csengetnek, erre ő azt mondta na megyek enni, fél óra múlva hívhatsz.
Persze, hogy nem vette fel...
Kedvencem volt, azóta nem hívtam, talán majd még egyszer megpróbálom.
Egyébként én sem szoktam többször hívogtani, ha kinyom vagy nem veszi fel a megbeszélt időpontban, akkor megyek máshová, ahol szivesen látnak, szerencsére van itt nagyon sok kedves hölgy.
Tegnap megpróbáltam meglátogatni Liza(19)-et.
Megbeszéltek szerint odaértem 25 perccel az első hívás után ahogy megbeszéltük és a telefont nem vette fel mikor a ház elől hívtam.
Én kétszer nem hívok egy nőt sem, van itt kínálat bőven.
Kedves Nagykandur 75.Évek ota egy ilyen irodista nénire vágyok,miért vagy ilyen egoista,legylább a társkersöt add meg.Elöre is köszönöm
Miért van az, hogy szinte mindegyik BN azt írja, hogy a belvárosban van?! Közben persze egyik sincs a belvárosban... :) Mi értelme ennek..?
Ott úgy működik, hogy hivatalosan befizetsz egy olajos thai masszázsra, aztán amikor már kettesben vagy a csajjal, akkor suttogva lehet tárgyalni a boldog végkifejletről.. Ez a kis thai csaj (masszírozni nem tudott, semmi profi mozdulat) még egy tizedest akart legombolni rólam pluszban, végül a felénél maradtunk, de nem volt nagy élmény az se. Nagy az a szalon, biztos sok lány van, lehet csak nekem nem volt szerencsém... Többet nem megyek.
Niky-ről tud valaki valamit? Mi lett vele? Vissza szerettem volna menni hozzá. :S
Másik kérdés, hogy kit ajánlanátok nekem a TESCO közeli park(aka. tóci) területén?
Köszi,
Verona
A thai-al mi volt a gond...? Nem volt happy finish, vagy a masszír rész nem stimmelt..?
helló fiúk nem tudom mi történik itt ? Mindenki beállt szerzetesnek? Csak a masszázsról folyik a duma- levágtátok a farkatokat ?
Nagyon köszönöm. Ezek alapján már biztosan fel fogom hívni egy egyeztetés céljából.