Sziasztok!"Élvezetek csúcspontja"alatti kedves hírdető az én képemmel büszkélkedik!Nem értem hogy mért nem a saját fotoddal hirdetsz!Tudod nem szép dolog ha becsapod a vendégeidet!!!!!
Sziasztok!"Élvezetek csúcspontja"alatti kedves hírdető az én képemmel büszkélkedik!Nem értem hogy mért nem a saját fotoddal hirdetsz!Tudod nem szép dolog ha becsapod a vendégeidet!!!!!
Imi bácsi,
én pedig múlt héten felkerestem Timi (25) munkatársát, Bea (24)-et. Bár ne tettem volna. Saját, jól működő megérzéseimre nem hallgattam. Pedig már a telefonban érződik, ha valaki szűkszavú, csak az anyagiakről beszél.
Sajnos könnyen bejutottam. A lány csinos mint a képeken, szép méretes cicik, szép popó, ápolt test. Az arca azonban a "legyünk már túl rajta" képet mutatja. Már mellékes, hogy tiszta a törölköző és elfogadható a fürdőszoba a pista-streeten.
Áll, mint a faszent, mindegy, hova nyúlsz rajta, ő se nyúl sehova, csók nincs, pontosabban az sincs. Esetleg azzal tudnád felizgatni, ha visszavennéd a *** moderálva ***.
Harmatos, édeskevés a franciska, csak addig tart, amíg a vegyvédelmit rá lehet erőltetni a tizedesre, merthogy a franciskával csak tizedesig jutott feljuttatni, az ezredes méretet nem értem el.
A szeretkezést inkább hagyjuk, becsukott szemmel gyakorlatilag elszenvedte az eksönt. Alig vártam, hogy elhúzzak.
Bea (24) az igazi kényszervállalkozó *** moderálva *** BN mintapéldánya. Ha rajtam múlik, éhezni fog.
Csak kimondott lúzereknek ajánlom.
Hallo!Tud valaki infot Bogirol? Köszi!
Akkor egy beszámoló tőllem is.
Timi 25:
A tóciban rendelnek hárman, Henivel és Beával.
A hely az átlagnak megfelelő.
A képek nagyon hasonlóak mint a lány, de szerintem nem ő, mert a teteválásai nem látszanak.
Alakra hasonlít inkább!
A fej nem mondanám szépnek.
Nagyon kedves kiscsaj, de ragaszkodik a szabályokhoz és az időhöz is!!!
Az aktus nem volt nagy szám, inkább otthon maradtam volna.
Francia nagyon gyengus.
Inkább az a fajta csaj, aki csak a *** moderálva *** kéri el, a többi nem számít, mert biztos jön a következő *** moderálva ***.
Hónapok óta kacsingatok a képeivel, mire rávettem magam a látogatásra.
De megbántam.
Fütyülős · Őstag · Biztos előtte a Mogyi gyárban dolgozott!
Üdv.
A minap meglátogattam Krisztina 32-t mert eddig csak pozitív beszámoló volt itt róla. Nos hát én elég vegyes élményekkel távoztam tőle. Egyeztetés parkolás majd bejutás egyszerü, park. nem fizetős. Kedves mosolygós hölgy fogadott szexi kis ruciban és egyedül volt a lakásban. Zuhany opcionális nem kötelező ami kicsit fura is, de azért igénybe vettem mégiscsak meleg van és jobb úgy. Kellemes simogatással és csókkal inditott, majd hamar elindult lefelé, de már az első pillanatban kellemetlenséget okozott mert nem tudom miért de a zacsit valamiféle stresszlabdának nézte, olyan hevesen kezdte gyurmázni hogy az már csöppet sem volt izgató hanem inkább kellemetlen, és többyször is szólnom kellett hogy óvatosabban csinálja. Lovagló pózban vágtunk bele, amit nagyon hevesen vadul csinált, ez egész jó volt, utána hátulról próbáltam be, de váratlanul hátranyúlt és megint úgy rámarkolt a zacsira hogy el is húzódtam tőle, hanyatt fektettem, mondom így nem fér hozzá a zacsihoz:) és igy folytattuk, ekkor is nagyon aktivan mozgott és nyögött, élvezetes volt a szex vele. Összességében a szex jó de a gyurmázás elég lehangoló, még a távozásom után is olyan volt mintha tökönvertek volna:( Valaki írta korábban hogy a cici kiváló - hát szerintem max átlag mert a gravitáció miatt a bimbók lefelé néznek és nem előre, szóval a kiválótól messze áll. A teste szép formás , kellemes bőr, és jó hozzáállás, egyedüli negativum csak ez a vad bánásmód a zacsival, emiatt nem is leszek visszajáró, szerintem a 30as korosztályban vannak tőle jobb csajok.
és ennek itt lenne a helye?me utánna strassze árbájt nix condom?
Fütyülős · Őstag · És ki a favoritod, ha nem vagyok túl indisztkrét?
Üdv
Évek ota járok lányokhoz de eddig nem olvastam a forumot, most volt idöm s átlapoztam.
Néha érdekes doglok vannak rajta, de néha hasznos dolgok is elökerülnek.
Az hogy kinek ki jön be ez ember függö, nekem is van sok kellemes élményem viszont elöfordult már kellemetlen is.
Az évek alatt sok lánynál fordultam már, volt közöttük több olyan is akihez vissza mentem, viszont a mai napig 1olyan lányt találtam akibe sose csalodtam, nála már igen sokszor megfordultam s még meg is fogok. Szerencsére még igénybe vehetö a szolgáltatásai.
Viszont nem ezért irtam most hanem kiváncsiságbol. Rajtam kivül állo okokbol pár honapot kihagytam s érdekelt kinek mi a véleménye az uj lányokrol.
Szoval ha valaki tud ajánlani kulturált véknyabb testalkatu lányokat, nöket azt örömmel venném.
üdv
azt árulja el nekem valaki, hogy egy szimpla érdeklődést amit kúltúrált hangnemben posztoltak ki miért kell moderálásra küldeni? kinek az érdekeit sértette ez?
a srác csak megkérdezte, hogy kit ajánlanátok neki, még csak neveket sem írt akikről infót vár.
ez már tényleg a legalja...
Ja és jó lenne ha *** moderálva ***! :) köszi szépen
Sziasztok! Immár 10 honapja nem szexeltem és úgy döntöttem hogy "rosszlányhoz" fordulnék egy kis szeretkezés miatt! :) Kiket ajánlanátok akik szeretik a gyengéd, "érzelmes" szexet? Érdekel a fiatal korosztály illetve az 35-40 körüli kiváncsiság képpen! Kisebb leírást, beszámolót is kérnék! Előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv mindenkinek!
GSP · Újonc · orsika20 vivike 24 erdekelne valami velemeny mit tapasztaltatok.
Keress mást,jobban jársz.Guminő effekt.-meg egykis piás-bagós ájer.Messze nem tükrözi az ár-érték arányt a mutatvány.
Ivett ajánlott kategória!Nagykandur is megírta,nekem is nagyon bejött!Gyönyörű szép nagy cicik és a képeken tényleg Ő van!
GSP · Újonc · koszi
mind1 ,úgysem éred el Biát! :D én kb 1 hónapja próbálom elérni számkijelzéssel az általa megadott intervallumban ,de eddig még csak fel sem vette, SOHA! Volt olyan időszak,hogy napokig hivtam nyitvatartási időn belül többször is. Sok siket! :D
GSP · Újonc · bia vagy letti melyiket a jobb valasztas kosz
Tegnap meglátogattam Rubyt. Nem részletezem, nekem nagyon bejött. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató, már akiknél voltam eddig, azok közül.
Király kis csaj!
Igen, most, hogy mondod, az indiai vérvonal lehetett gyanús, azért léptem le.