Hát, én kb egy éve látogatom a Bögyös Krisztit, soha nem találkoztam vele a jégpálya környékén. A szolgáltatását is szeretem, azért is térek vissza időnként.
Üdv!
Hát, én kb egy éve látogatom a Bögyös Krisztit, soha nem találkoztam vele a jégpálya környékén. A szolgáltatását is szeretem, azért is térek vissza időnként.
Üdv!
Fütyülős · Őstag · "Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések"
Képernyő tetején középen!!!
Azt elfelejtettem írni,hogy ez az Elvira 36 Debrecenben található.
Sziasztok.Tegnap én buta paraszt,ráírtam ELVIRA 36ra.Talán nem írtam tapintatlanul,de ez a szegény vérig sértett hölgy úgy lesavazott,hogy ha könyörögne sem mennék hozzá!!!!
Köszönöm végtelenül inteligensnek gondolt válaszodat.Nem udvarolni akartam,hanem ***moderálva***,mert megtehetem.A képeid alapján döntöttem,de tévedtem,mert soraidból egy öntelt ,túlértékelt ,***moderálva*** szavai sugároznak.Ne értékeld túl magad,van a ***moderálva*** sok.HA SORAIMAT FIGYELMESEN olvastad volna,azt kértem, akkor írj ha szexuális örömöket is nyújtasz.!!!!!!Nem vagyok kíváncsi a kioktató megélhetési szexmunkás sorokra.A vidékilányokon feladott hírdetésed után azt gondolod,hogy a 130 hírdető mellett egy két maszírozgató hihető.Nem is ez a baj!!!A stílusod!!!Lehetett volna annyit írni:Én csak maszírozok !!Egy általános műveltségü ember egy ismeretlentől nem úgy köszön el hogy csááá,mégha végtelenül is vérig lett sértve a semmivel..További szép napot,és jó munkát.
Ha otthonkában és gumicsizmában disznószarosan néznék ki a képen,az milyen is lenne???Egyébként én így nézek ki,és rólam csak ilyen képet lehet készíteni,mert én ilyen vagyok élőben...A hülyeségedtől légyszi kimélj,mert sokan vagytok e témában..sajnos túl sokan...én ezeket az embereket hívom energiavámpíroknak...Gondolkozz már el azon amit írtál....Undorító,és IQhiányos,unatkozó emberek kötnek így belém..Ha mást is csinálnék,gondolod hogy névtelenül,arctalanul itt bárkinek is nyilatkoznék erről???Hát ezt jól benézted..Van több opció,de biztosan nem a te fajtádnak..Az intelligencia,és egyéb tényező függvénye..csá
"toth ákos" <tonyo1028@freemail.hu> írta:Szia.Azt szeretném megtudni,miért szexis képekkel hírdeted a masszázs szolgáltatásod?????Ha tényleg csak masszázs a profilod,akkor ne válaszolj.Ha mást is tudsz nyújtani,akkor az mindenképp érdekelne a képeid láttán.Szia
Sziasztok Niki 19-ről van infótok?
Sziasztok!Anita 26 ról tud vki info-t hol rendel?Milyen a szolgáltatás?
HOi ! Bögyös Kriszti -t is elmondom, ha már elárultam, hogy mellmániás vagyok. Az aktuálisan épülő új jégpályánkkal szemben lévő betondzsungel egyik "lakója" Parking könnyű és díjmentes. Teló,kapukód,emelet.fel.ajtónyitás. HÚÚÚ, és az első döbbenet. Hát a hölgy asszem a kg meghatározásnál lefelejtett egy 1-t az elejéről, de ez még annyira nagy gond nem lett volna, de amikor levetkőzött, akkor teljesen széthullott. A melle is ájtatatos , azaz térdre hull. Gondoltam, hogy az ilyen csajok olyan műsort zavarnak le, hogy remegő lábbal megyek haza, hát akkor hajrá essünk neki. Na ez volt a második hiba, miután nem fordultam ki, ahogy elsőre is gondoltam. A csaj műsora nulla, a hangszeren nagyon gyengén és hamisan játszik. Ezek után már azzal nem is nagyon foglalkoztam, hogy esetleg neki is jó legyen, csak magamra gondoltam, céloztam és lőttem. Elszámolás korrekt, az cash átlagos, de ebben az esetben nagyon drágának tűnt. Részemről nem ajánlott kategória és nem a külső miatt, hanem igazából ő volt a missing in aktion ( akció közben eltünt-a gyengébbek kedvéért:) )
Köszöntem a figyelmet!
HOI! Alexa ( 29 ) -nél jártam kicsit régebben . Ha nem költözött akkor a 2.villamosunk végállomásától nyugat felé a főúton haladva, a közepetáján található a kuckó, hol a parkolás könnyű és díjmentes. A bejutás picit körülményesebb, a hölgy elémjön a lépcsőházban, így kapukódot nem kapok. Ha mondjuk lát valaki, akkor nehéz kimagyarázni a helyzetet. A hölgy kedvesen felkisér beinvitál. Aktuális "barátnőm" kora nagyjából stimmel, arca nem fotómodell, de nem is ijedek meg. A lakás az átlagnál sokkal igányesebb és a fürdő is polgári méretű, igényesen berendezett. Ajánlat mégegyszer meghallgatva, az aktuális menüsor kiválasztva, megrendelve és fizetve. Teljesen átlagos cashelés. Gyakorlatilag az akció szinvonalas, jó a műsor, franciska kiváló, és ő is jól reagál a dolgokra. Pózváltásokat jól tűri és élvezi is. Alak kifogástalan, sportos vékony. Nekem egyetlen egy - de k. nagy hiányérzetem volt, és ezen sajnos nem is tudott segíteni : a melle. vagyis annak hiánya. Nekem nagyon picik, én mellmániás vagyok. Ezt a dolgot mondjuk sejthettem volna, mert a képein sehol nem látszik, én arra gondoltam, hogy takargatja, de az igazság az, hogy nincs, vagyis nagyon pici. Ha megcsináltatná őket akkor állandó bérletes lennék nála, így nem került a nagy kedvencek közé, annak ellenére, hogy tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam, és éltem is a lehetőséggel.
Műsor, alak, kedvesség és egyéb alapján részemről ajánlott szolgáltató , de mell méret alapján....sajnos.
Köszöntem a figyelmet!
Nos Ancsa (18) képei valóban az én ízlésemet sem tükrözik, de mégis volt benne valami, ami megfogott. Felhívtam, elmentem, előben kifejezetten tetszett. A képek valóban rosszak. A többit leírtam. Te Gróf, úgy érted talán, hogy én érdekből fényezem Ancsát? Akkor te beteg vagy. Nem tűnt fel eddig, hogy én infókat osztok meg és használok fel a fórumon? Remélem, hogy csak félre értettem, amit írtál.
Csak ahhoz a lányhoz menj, aki neked tetszik. :)
Komám, nézzél már körül, ezért van a fórum! 6 hozzászólással ezelőtt írtam részletesen Bea (24)-ről. Csak akkor menj, ha van kedved meg némi petákod arra, hogy megmássz egy darab fát.
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Köszönöm Olaf,kedves vagy! Egyébként nem tervezem,hogy másik városba költözöm,úgyhogy Tied a következő lépés..:-))) Szeretettel várlak! Szép napot Neked,és minden Fórumozónak! MESI
Olaf · Újonc · Helyes maradj :) mikor Miskolcon voltál is szemeztem veled, de nem voltam még nálad, ha Debrecenből is elmennél nem bocsátanám meg magamnak, mert a közeljövőben szeretnélek meglátogatni.
Egyébként nyíregyházi vagyok, ide jöhetsz ha debből el kell menned :)
Akkor ezek szerint nem sok jó hirrel szolgálhatunk egymásnak....:)
kanossrác · Lelkes újonc · Kedves Rizs! Én voltam Bea nagy cicikkel nevű csajjal de hiányérzettel távoztam tőle mert az első aktus után rosszul érezte magát és egy másik lányt hozott maga helyett! Egyébként kívánatos jó alakú valóban jó nagy mellekkel megáldott hölgyről van szó (Bár egy picit megereszkedtek, de nem vészes) Mintha azt éreztem volna hogy csak munkának tekinti ezt. Volt már jobb élményekben is részem.
Péntek esti hozzászolás dömpingből csak annyit látok, hogy moderálva...Valaki elárulja miről volt szó? Ha az utolsó hozzászólás alapján indult az "anyázás", akkor jól sejtem, hogy az ivett - dzsenifer szoló-duett volt a téma?
Pontosan a 6. hozzászólás a Tied előtt kicsit lehúzta a lányt, gondolom olvastad, de ha nem akkor tedd meg.
Bogi ha minden igaz és nem változtatott, akkor a "légy"cs.pó utcánk végefelé rendel. nem hozzá indultam, hanem nagycicis Beához, de ő akkor nem volt elérhető, de az ő telefonján Bogi jelentkezett, aki felájonlatta szolgáltatásait. Egy közepesen átlagosnak mondanám, semmi különleges. Alakra kicsit szélesebb csípő, ellenben pici cickó. Kedves és mosolygós próbál lenni, de ez nem pótolja az igazi jó nő hiányát. Ha jól emlékszem a félemeleten is lehet kétszer csengetni, meg KF, meg csók, de egyikkel sem éltem, annyira nem győzött meg. Nem mondom, hogy rossz volt, de biztos nem lesz kedvencem. Apropó : Bea nagy cicikkel --róla tud valaki valamit? Mert ugye, nem került le a listámról csak azért mert nem volt elérhető...köszi.
Ezt az infot nekem is meg kell köszönnöm, mert szemezgettem én is a hölggyel...ezek alapján ismét szűkült a listám. Köszöntem
Ha te nem segitesz másoknak konkrét infóval, akkor hogy vársz segítséget mástól?
Kérdésedre a válasz: az új csajok közül ajánlott az a huszonhányéves hosszab hajú,
meg az a másik aki olyan melltartóban van a képen tudod, az is kedves :D
Az maradjon az én titkom:-)
Anyit elárulok hogy nem tini egy kedves csinos 30as csaj.
Amiröl érdeklödtem, hogy kit ajánlottok az ujjakbol tudtok irni pár nevet??
köszi