Drága Mesi vedd fel a telefont légyszi!:D
Drága Mesi vedd fel a telefont légyszi!:D
Nagycicis Nórikánál volt már esetleg valaki? Igéretesnek tűnik.
ha jóltudom semmilyen nevet nem írtam.rugjátok itt az öngólokat?kinek nem inge,annak pulóvere?
és ha jól tudom,semmit nem csináltam.
na meg akkor csak te ismertél magadra:-))))
Kedves zufix.Nem tudom miért nem hagyod már abba a sexboy csak segiteni akart.Amit te csinálsz sérti a VL.házirendjét.Miért utálod szegény lányt ennyire hogy kiakarsz vele cseszni
Bárkiről írok bármit, mindenképpen rálépek valakinek a tyúkszemére. Félelmetes.
Szerintem egészen érthetően leírtam, hogy csak az mentette meg a helyzetet, hogy a csajnak félelmetesen jó teste van, de a műanyag szex nem jött be. Azt hittem érthető. Nem várok el diplomát meg nyelvészprofesszorit, elvégre nekem sincs.
Azt meg külön nevetségesnek tartom, hogy amint nem tetszik valami, amit a másik ír rögtön küldve van moderálásra.
Deby tényleg beteg ? :O
Kitti 23nak a szilikon cicának ennél nagyobb rekámot nem is tehettél volna szerintem. Hisz egy ne nyúlj hozzám mert minden új rajtam de ha mégis *** modrálva *** lesz címszóval írtál egy beszit ami arról szól jó a nő ha van *** modrálva ***!!!!
Uraim beszámolók kellenek nem hirdetés HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Itt is meg más városba is!!!!!!!!!!!!!!
Valószínű, hogy az a "fenékrehuppanás+szmájli"-s rész meg az a sok vízivás tett elhamarkodottá, miközben csak arról van szó, hogy neked ilyen a stílusod. Már két éve lassan, hogy olvasgatom az oldalt, meg néha hozzászólok. És itt már minden volt, meg az ellenkezője is. Szóval ha nem volt jogos amit írtam akkor bocs.
Én már többször is hívtam, mikor még idekerült debibe, de sajna nem sikerült összejönnünk. A írások szerint oké a csaj, esetleg nézz szét a miskolci fórumon is, arról a vidékről jött.
Sziasztok!
Mesi 29 ről beszámoló? Olvastam sok jót de nemtudom eldönteni h mi az igaz... Segítsetek!!!!!!:D
Szia,
most Hexe vagyok véletlenül. Anyám életére esküszöm, a pali fent volt a skype-omon, láttam is.
Nem hirdető, nem manager, csak lehet, gondolta, később jól jöhet, hogy hirdető. Isten hatalmas szívet adott neki,
csak télleg most ismerkedik a számittásteknikával. NA! Kedves, egyszerű, jó ember, csak bonyolult egy kezdőnek ez.
De már nem védem tovább, mer asziszitek, neki munkálkodom. Nem. Később valószínű, meghirdet mondjuk egy kapát, kaszát, libát, fűnyírót itt a VL-en, ki tudja... :) Nehéz volt a választás, mi legyen.
Üdv Mindenkinek !
Szeretném megkérdezni, hogy járt-e már valaki a jelenleg hirdető Fanni 24-nél *** moderálva ***, mert örömmel meglátogatnám. Egy kicsit magas növésű de majd csak lesz valahogy :-))
Remélem Ő nem az a szemüveges, szőke Fanny aki a tűzoltósággal szemben rendelt kb fél éve ?
Előre is köszönöm.
Sztem meg túl van beszélve, mindenki olvasson a sorok közt és döntse el,hogy el hiszi vagy sem. Egy számítógép mögűl elég nehéz a döntés, 1-a neve mellet az van,hogy hirdető (én is most regeltem annyira nem volt bonyi) 2- az nap regelt mint amikor a kérdés elhangzott 3-ez volt az egyetlen hozzászólása eddig ez asszem mindenkinek gyanús lenne.Nekem az. De ettől független lehet tévedek és valóban egy lelkes újonc aki csak mellé nyomott és véletlen hirdetővé lett :)
Jaaa,betáraztam :D Kicsit hiányzott az fórumozás,gondoltam be regelek,(bár úgy látom itt is megy a savazás :D ) a vadászgatást természetesen nem tettem félre erre a röpke pár évre,néha bele szaladtam egy két leányzóba :) Am mizu Multival ? én nem nagyon tudok rólla azóta semmit szoktatok beszélni??
Azért mert valaki hirdető nem biztos, hogy rosszat akar neked. Am meg olyanok is vannak aki félre regisztrálnak és hirdetőként szerepelnek holott vendégek. Am ja Nemesis hirdető de amennyire én ismerem ha morcos és kötöszködős is de még nem kaptam hazugságon. Bár sokan szeretnék ha én meg ő vérre menő harcot vívnánk mert akkor legalább lenne min élvezkedniük de elhiheted ha egy totál más városba ír annak meg van az oka!
valaki tudna mondani a k.i.s.h.e.g.y.e.si út környékénlányokt
lehet küldeni modira a kommentem,de,nyitott könyv lett az életed.nagyon buták vagytok:-)))
ezt nem gondoltam volna.
az a szürke sportkocsi...cccccccc,de jól áll a moci is!
az semmit nem jelent.mert állítólag beteg.de TE vagy deby.aki volt nálad,az megismer.ennyi.és ahogy itt megjegyezték,hogy saját név,akkor most utánnatúrok a fészen.meg buktatod itt magad,mivel sekszboy meg próbál reklámozni,hogy új telszám meg minden.na meg nem is válaszol.gondolom az is van olyan buta,hogy frímélbe az ádám a keresztneve:-)))na ha találtam valamit,akkor jelzem.
Nem tudom miröl beszélsz de Enikö Zita nem Deby mivel Debynek van fent hirdetése.Zárjuk le a témát.
De te is hirdető vagy?? Én már ebbe bele vagyok zavarodva, de komolyan...