szia!
Nem akartam beszámolót írni Alizkáról mert szót sem érdemel, de mivel így előjött a téma leírom a tapasztalataim.
Pár hónapja voltam nála. A képei alapján tetszett meg nekem is, felhívtam hát. Elsőre felvette de egy tessék kivételével másra nem volt képes. Érdeklődtem tehát illedelmesen. Jött a kimerítő válasz, hogy mit lehet meg mit nem és, hogy ***moderálva***, kb. mint egy automata elhadarta. Mondtam neki, hogy kissé dr*g* nekem de csak annyit mondott, hogy ez van ***moderálva***. Spóroltam tehát elmentem.
A hölgy szerintem több mint amennyinek vallja magát. Mellei lógnak, a testét rengeteg anyajegy "díszíti" ami ugyan nem az ő hibája de cseppet sem mondható vonzónak. Arca átlagos. Ruhában nem fordulnék meg utána az tuti!
A képei erősen retusált műtermi képek, messze áll a valóságtól. A hozzáállása erősen flegma, látszott rajta a kényszer. Pedig én 30-hoz közel állok, kb azonos korú vagyok vele és ápoltnak vallom magam (legalábbis emiatt soha senki nem panaszkodott)
Fél időt maradtam. Röviden összefoglalva egy guminővel jobb lett volna mint vele. Életem legrosszabb menetei közé sorolnám. Alig várta, hogy vége legyen, megjegyzem idő előtt végeztem 10 perccel, kértem egy zuhanyzása lehetőséget de azt válaszolta, hogy nem fér bele mert jön a következő vendég!
Alizkának van egy bejáratott (***moderálva***) vendégköre akik nem sajnálják a zsetont és nekik elszínészkedi, hogy élvezi. Aki viszont éppen csak össze tudta spórolni egy rövid menetre azzal iszonyat tuskó módon bánik...
Szóval Alizka a tiltólistás sort vezethetné akár, nem vesztesz vele semmit ha kihagyod. Sokkal *lcs*bb*n kijön egy olyan lány aki sokkal kedvesebb és cseppet sem érdekli a korod.
Ha már mindenképpen egy műanyag cicababát szeretnél akkor még Bia is jobb parti, de ő is zsákbamacska!
Szóval ne sajnáld, hogy kikerültél Alizka vendégköréből!
Hidd el jobban jártál.