Kedves Túrista!
Ha valaki valakivel jól érzi magát akkor már az kamubeszámoló????
Elég egy ilyen embernek saját magával együttélni...amilyen Te vagy...
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Túrista!
Ha valaki valakivel jól érzi magát akkor már az kamubeszámoló????
Elég egy ilyen embernek saját magával együttélni...amilyen Te vagy...
és még válaszol is magának:-)))
deby meg egyenlő a zita enikővel.megismerem a műkarmáról,meg a pucsítósképről,cickóról,mégha a tetkót takargatja is.de lehet valami összefűgvés a páros meg sekszboj között is.
úgyhogy ne válaszolj szekszifijú.
Ez a fórum már mélyebbre nemigen süllyedhet. Ilyen Verona féle kamubeszámoló, meg Deby telefonszámával való kavarás... *** moderálva *** .
küldtem í mélt
Saját néven van???,,,
Azért bátorság saját néven futni.
sexboy.Ezt nem igy kellene.
Mindegy :D DE! Valaki elküldi, az biztos (inkább mással játszana!)
meg az indoklást is!!!
az én :)-mat elküldték! törölték is..Biztos csúnya :D
valaki itt időnként ezzel szórakozik
Grüss Gott!
Elküldelek modira. :)
Gyere a Csevegésbe, offoljunk már egy jót! (én így hívom egy ideje:))
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Verona!
Nagyon szépen köszönöm a pozitív beszámolódat ez igazán jól esett!!kellemes hétvégét kívánok!
Most nézem, hogy Grétiről még nem is meséltem.
Eddig az egyetlen lány akihez visszamentem(nem mintha olyan sokan lettek volna).
Olyan teste van, hogy az összes többi lány akinél előtte voltam megirigyelhetné. Pedig egyik-másik simán volt 10 évvel is fiatalabb nála. Gréti testesíti meg nálam az abszolút MILF-et. :) Tornázik, a cicije pont méret a feneke meg olyan feszes, hogy ha fenékre huppanna visszapattanna álló helyzetbe. :)
Legutóbb amikor voltam nála(kb 2-3 hete) a legnagyobb melegben is csinosan felöltözve fogadott, azonnal vízzel kínált(amit az *** moderálva *** folyamán többször is elfogadtam). Nagyon kellemes beszélgetőpartner egyébként.
A lakás korrekt, többféle tusfürdő, friss törölköző, csinos házigazda aki egyedül fogad.
A szex pedig olyan amiért még biztos visszamegyek. Alapból jobb szeret irányítani, de nagyon jól viseli a fordított szereposztást is. :) Kényeztetésre jól reagál és hacsak nem Oscar díjas szinésznő akkor a jelek alapján különösen élvezi is a dolgot. A puncija finom és kellemesen szűk, nem is bírom benne sokáig. Szerencsére kellő bemelegítéssel neki sem kell sok.
*** moderálva *** csak közepesen megterhelő. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
Cső mindenkinek ! Pasi társaim...ma ajándékba kaptam két nőt a páromtól ! Imádom a páromat...Ő is imád, rendben van a szex de tudta hogy van egy álmom!.Ezt az álmomat teljesitette születésnapom alkalmából.A két hölgy :Bea nagy cicikkel, és Tündike.. Ma a menyországban voltam ! csodálatos, kedves értelmes, és maximálisan odaadó nők. mindenkinek csak ajánlani tudom őket. A lakás kulturált ,tiszta,légkondi...nagyon rendben volt. A szolgáltatás meg...fantasztikus! Eddig is imádtam és tiszteltem a női nemet,ma ez meghatványozódott !
Uraim ha jót akartok magatoknak...látogassátok meg őket!
maradok tisztelettel: Zoltán
Pál-Pusztai · Őstag · Te lenni torreádor, vagy moderátor? :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Egy kis segitség kellene.Valaki járt már Zita Enikö párosnál ha igen oszátok meg velem légyszives.Köszönöm
Tuti hogy találsz. Ez egy nagy város :)
Ma reggel probaltam idopontot egyeztetni Happy Masszazzsal-val.
A kepen egy szimpatikus lany szerepel, a hang aki felvette a telefont viszon eleg taplo volt.
Mondta hogy nezzem meg a honlapjat, tovabbi infoert. Mondom neki, hogy nem szerepel az oldalan a link. (jelenleg tenyleg nem szerepel)
Erre elkuldot a pi**aba a "hat hulye vagy ,akkor hulye vagy" csatakialtassal.
Remelem talalok azert ennel jobbet is. 3 napig leszek a varosban......
Hali,
északás nem nő, skype-on az arcát is bevállalta. A számítógéppel most ismerkedik, csak ennyi. Asszem, érted, kedves, meg ilyenek, csak a böngészőt magyaráztam...:) Előbb-utóbb menni fog.
ÉÉÉs "északás" is hirdető!:)) Nem semmi :)):))
Nem akarom elvirát védeni, de szerintem mielőtt kritizálnátok, látogassatok el hozzá.
Én is elkövetettem azt a hibát, hogy leálltam itt vele veszekedni, de aztán megbeszéltük, elmentem hozzá és azt kaptam, amit vártam.
Semmilyen téren nem ért csalódás.