*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Egyetértek veled cimbora.
Nekem is az egyik legnagyobb mellényúlásom volt a Rituska a napokban.Kiváratták velem rendesen az időt,de ekkora semmit régen nem dugtam.-a tökéletes fadarab.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Egyetértek veled cimbora.
Nekem is az egyik legnagyobb mellényúlásom volt a Rituska a napokban.Kiváratták velem rendesen az időt,de ekkora semmit régen nem dugtam.-a tökéletes fadarab.
QCpassed! Valahogy egyoldalúnak érzem a megközelítésedet.
Az, hogy a lányok is emberek és ennek megfelelően kell velük bánni ez normális emberben fel sem kéne hogy merüljön. Ez evidens.
Induljunk ki abból az ideális helyzetből, hogy mind a leányzó mind pedig az őt felkereső férfiú pszichésen és erkölcsileg egészséges. Értem ezalatt, hogy pl. egy igazságügyi elmeorvos szakértő az egészséges kategóriába sorolja mindkét embert. Egyéb esetekről ugyanis már pszichológus segítségével kéne beszélgetni.
Szóval az általad említett dilemmát szigorúan ü.z.l.e.t.i szempontból kéne figyelembe venni.
Szó sincs itt arról, hogy a bérleti időszakban a nő a tulajdonomba kerül vagy arról, hogy a nő feledkezzen meg arról, hogy ez egy ü.z.l.e.t! Semmiképpen. Mindenki tudja azt, hogy mi a dolga!
Először is: Az adott nő csak abban az esetben kezdjen el s.z.o.l.gá.l.t.a.t.n.i ha erre képes mind testileg mind lelkileg!
Az ü.z.l.e.t.i. szempontok pedig a következők kéne legyenek:
Amit leír a nő a h.i.r.d.e.t.é.s szövegében az legyen korrekt, konkrét és a számára betartható.
Írja le, hogy ápolatlan pali nem mehet hozzá stb.
Vegyük az én esetemet amit meg is írtam itt Ritus18 -al kapcsolatban: mézes-mázos szöveg (hatalmas élvezet, erotikától túlfűtött test, érzékek birodalma stb.) a h.i.r.d.e.t.é.s szövegében. Amikor pedig ott voltam akkor csak egy bénult nőt találtam aki undorodott tőlem. n.yol.c .p.e.rc. u.t.án e.l.jö.t.t.em annyira ciki volt nekem a szitu.
(megjegyzem: soha nem bántak velem így a lányok pedig igen finom hölgyek társaságát élvezhettem már)
Nem kellene semmi trükk! Le kell írni konkrétan a nőnek, hogy mik a feltételek az MT-k pedig ez alapján döntsenek.
Talál.koz.áskor pedig mindenki tartsa be a szabályokat.
És a lényeg: Igen komoly ös.s.zege.ket fordítunk erre a hobbira és jogos lenne az elvárás a normális s.z.o.l.g.á.l.t.a.t.á.s.r.a.!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Barátaim!
Apróhirdetésben EDINA a nyerő,aki nem hiszi járjon utánna!!!
Nem fog csalódni.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Eddig Deby és Enikő néven láthattuk őket. Ma már, csak Enikő néven van olyan képpel, mely köszönő viszonyban sincs a valósággal. Az állomáshoz közel rendel, a telefonban ígérteket csak részben teljesíti. A kora, közel kétszeres a feltüntetetthez képest. Viszonylag nagy tapasztalatom ellenére a legnagyobb csalódás volt Db-ben. Így jártam.
:-)))
Nekem bizony adta.
De lehet, hogy rosszul kérted. Vagy cserélned kellett volna. Vagy megvillantani egy kis zsét. Akkor adta volna...
:-)
Szerintem olyan nincs, hogy senki ne tudjon valami konkrétat mondani, de vannak a te problémádra alkalmasabb /akár orvosi/ fórumok is, ahol pontosabban lehetne a problémát meghatározni, és annak alapján elindulni valamerre.
Nem hiszem, hogy itt a vidékilányon sikeresen kikúráltathatod magad, hiszen te sem nagyon tudod, hogy mit akarsz, vagy mit kéne csinálni.
Ez is tipikusan olyan kérdés, amiről mindenki modja a véleményét, mint a Balázs-showban anno, de egyetértés nincs. A két nézet, miszerint 1. ha kiperkálom a lét, akkor igenis a tulajdonomba kerül a nő, és a bérleti időszakban azt csinálok vele, amit akarok, és neki kutya kötelessége élvezni, amit esetleg a büdös, izzadt, dagadt és szőrös "tulaj" csinál vele, vagy 2. normális marad, és az anyagiakat elfelejtve megpróbálja tényleg jól érezni magát, hiszen ha ő normális, és nyugodt, akkor ezt elvárhatja és valszeg ezt is kapja vissza, hisz attól függetlenül, hogy mit csinálnak a lányok, még emberek ők is.
Szóval ki hogy látja, én annó Cleoval is jól megvoltam, de arra azért kíváncsi lennék, hogy neked konkrétan mi bajod van Szandival, mert szerintem sosem voltál nála, de úton-útfélen "köpködöd", bár konkrét dolgot nem tudsz mondani.
Az urológusok semmit nem találtak. Neurológus sem. Mereven pedig megsem mernek nézni. Náluk ez valszeg nemis TB-s probléma. Ellenben a maszázst ők is jó ötletnek tartották.. Valószínűleg nem szervi a probléma, hanem a környező izmok rosszalkodnak. Műküdik is minden szerencsére, a funkció nagyjából megvan. De mégis van 1-2 kellemtlen tünet, pl. hogy tartósan kisebb lettem mint voltam, szemtelenül fiatal korom ellenére.. :-S
ezzel inkább egy urulógust és(vagy) szexológust kellene felkeresned.
ebben inkább a szakember segítségét kérd, a legprofibb masszőr sem tudja ezt szakszerűen kezelni.
közel sem biztos, hogy a merevedési zavarod izomgörcs miatt van, sokkal összetettebb lehet és egy szakszerűtlen piszkálgatás nem éppen a legjobb ilyenkor.
Vivike28 már nem dolgozik? Esetleg csak nem hírdet, vagy más néven van?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót Debrecenben, aki végez speckó gát, ágyék, stb. masszázst? (egyfajta rejtélyes, túlzott kismedencei izom-görcsösségről, túlműködésről és ebből következő merevedési zavarról lenne szó) Üdv!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Éden eltünt?
Inkább ilyen "családi" vállalkozásról van szó.
Mert a lányok jól keresnek, és ennek is van előnye, azaz egymás ruháit tuggyák horgyákolni. De az első sorban még ezt kifogásolta a csiszolatlan gyémánt.
Köszönöm, épp erre gondoltam én is.
Nekem is volt egy történetem az egyik lánnyal, valahogy így esett meg a megérkezés és a köszönés után:
- Kellene az órád. Ideadod?
- Nem.
És nem adta. Hát mit szóltok ehhez? De azért én nem írtam meg, hogy nekem nem adta. :-)
???
tisztelt uraim,sors társaim.a fényesudvar ***moderálva**számu ház,hirdetöit,messzire kerüljék el. E....cica a hirdetö.
Hogy mi szánalmas,azon szivesen elvitatkozok veled.
Mert nagyon úgy látszik,hogy nem megy a biznisz Debykének.Egyébként miért kellene félniük???Debynek valami betegsége volt,hogy az ottmaradt a ruhában,vagy most is fertőz még?Jó lenne,ha mások lejáratása,és a saját istáló ajnározása helyett másra fordítanád az idődet.Mondjuk megtanulni helyesen írni.Vagy a piros-fekete,kicsi-nagy sokba van?
Miért van az hogy a lányok egymás ruháiban illetve cipőiben pozolnak.Nem félnek hogy elkapnak egymástol valamit.Ez gusztustalan.Pedig jól keresnek a lányok.De ennek is van előnye.PL:Debynek a cipőit ruháit horgyák a lányok igy legálább tudod őket hova rakni.Lázd:Izgalmas együtlét,Ritus.Szánalmasak a lányok...
Fütyülős · Őstag · Úgy látom, úgy látom, beragandt az enter, enter. Nem értem ha ezt rám írtad, mire gondolsz, vagy kire?