Bocs a helyesírási hibákér de nagyon ideges vagyok !
Bocs a helyesírási hibákér de nagyon ideges vagyok !
Sziasztok!
Tegnapelőtt megbeszéltem ALINA 20 egy másnap reggeli randit. Megérkeztem a többek által említett Pista uti templom előtti házhoz. Kis késésel amit előzőleg jeleztem neki smsbe már akkor furcsa volt h nem reagált vissza pedig próbáltam hívni is! Egy órát várakoztam miközben folyamatosan hívtam de nem vette fel! Majd később kikapcsolta a telefont!Az egészben az a legszörnyübb hogy az egész napomat felborítota ezzel az átverésel holot előző nap minden le volt egyeztetve! Ha létezne az a fekete lista amin az átverős lányok szerepelnek ALINA 20 az első lenne !!!!!!!!!!
Sajnos elkövetem azt a hibát hogy tartalék telefonszámokat nem mentetem el de ennél a lánymál egész biztos h nem próbálkozom többet!!!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Hoppá!!!!Nézzétek Éden megint valall hármast.Átverés.Mindenkit átvernek lehuzoss banda.Mikor Debivel válaltak hármast akkor is azt mondtak h ök nem játszák meg....De közben mégis.Most már nincs Deby van más is.Én csak Deby miatt mentem hozzájuk mert Éden ugy ahogy van egy nagy 0.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Hali Marcus80!
Nem egyedül rendel, nekem ö a tízes skálán ötöt ért, de akivel rendel az a tízes skálán kilencet. részemről nem ajánlott kategória. De neked lehet be jön, sok sikert hozzá. Egy biztos míg két nő hirdet a vidéki lányon addig nem öt választom. szép estét.
szia
igen tudom, hogy a két lány ugyanaz, de nagykandúr beszámolója pozitív volt, a többi meg hirdetőktől származó lehúzás. szóval hiteles beszámoló az az egy van amit annó nagykandúr írt. az alapján meg érdemes lenne meglátogatni, főleg a kimagasló testi adottságai miatt :)
a helyszín pont jó lenne nekem, a környéken dolgozom.
egyedül van a lakásban nem tudod?
Köszi!
Akkor most pedig ismét egy élmény.
Tegnap sikerült meglátogatnom Alexa 29-et.
Lakás a v@zér utca mellett van. A hölgyike nem 29 szerintem hanem legalább 35 de ez érdekelt a legkevésbé. Lakás, szoba, fürdő tiszta és felszerelt( több tusfürdő, törölköző).
Alexa igazi sportos testalkat. Ami a lényeg az a hozzá állása. Kedves aranyos és árad belőle a RUTIN. Jó értelemben. Figyeli mi a jó neked és a szerint cselekszik..:)
*** moderálva *** a szokásos *** moderálva ***.
Félórát maradtam de legközelebb több időt fogok ott tölteni.
Hali!
Kissé unom ténykedésed Mr X. Nem szeretném folytatni ezt a vitát tovább. Nem hiszem, hogy azt a kevés időt amit net előtt töltök, azt avval kellene elfoglalni hogy neked bizonygatok. Részemről ennyi.
Annyit azért még hozzá tennék, hogy a te 21 hozzászólásod csak 21 beszólás. Lásd(északás, zoy, Dodó?) beszámolót azért még egyet sem sikerült alkotnod. Még olyan rövidet sem mint amilyet én alkottam. Nem jársz lányokhoz? Vagy meg tartod magadnak az infót? Vagy hirdető vagy? Vagy *** moderálva ***?? :) Foglalkozz inkább magaddal, vagy írj beszámolókat. Ezt is biztos moderálásra küldöd..... De addig hátha olvassák páran.
maca26-ról szeretnék v.mi vélemény , mihamarabb.
degye75 · Lelkes újonc · Üdv kedves fórumozók!
Léda 41-ről még senki sem számolt be, pedig már régen hirdet itt. Szívesen meglátogatnám, ha valaki megerősítené, hogy érdemes elmenni hozzá. A telefonban roppant kedves, közvetlen volt, ez alapján szimpatikus. A Százhúszperkettő utcán tevékenykedik.Tehát: véleménye valakinek róla?
Szép napot mindenkinek!
Tisztelt Marcus80!
Gondolom azzal tisztába vagy hogy a Ivett27, és a Dzsenifer30 ugyan az a személy. A P*rosz*ai környékén rendel. Szép napot.
aki járt mostanság Ivett(27)-nél, a város melyik részén van?
nem bírom elérni telón de ha a világ végén van akkor tárgytalan, mert most tömegközlekedésre szorultam.
Melyik az?
Műanyag.Képeken Ő van,légy türelmes és a türelem Biát terem.Azután meg majd tudod a választ.Kitartás.Szebb Jövőt,Fehér karácsonyt.
Van olyan aki mérvadó?Ugyan már.
xxx69casting · Kvázi-tag · Nunija szűk, amolyan kártyaolvasó? Közben megjelent Adél hirdetése is massőzként...
Bia -ról van valakinek valami infója??
sziasztok valaki nem tudna valami infót adni a nyiregyi margo(29)-RŐL???
Megint akkor fog jönni a piszkálódás ha nem leszek netközelben...
Sziasztok!
Virág 18! Kis rétinéger csajszi telefonban kedves, élőben cigós akcentus kicsit flegma viselkedés ultramenő csjszinak képzeli magát. Végig eljátsza hogy milyen jó de látszik a szinlelés és hogy alig várja hogy lelécelj. Ja *** moderálva *** a másik szobában, hallottam távozás után a párbeszédüket. Amúgy egyedül nyomja az ipart
Ez egy rémálom---A hozzászólást moderálásra küldték.--- Mi volt benne ami bántotta valakinek a szemét?