Helló
Van egy pár dolog, amit rosszul látsz, vagy félreértelmezel. Én elsősorban nem a melleidért mentem el hozzád, és azt sem írtam, hogy ejnye-bejnye de szilikon, hanem egyszerűen csak én nem szeretem, és ez nem a te hibád. Ezt is említettem. A hely tisztaságáról, korrektségéről is írtam, valóban nem tértem ki a halk zene, füstölők, klíma, stb. dolgokra, mert ezekről a többiek már írtak, de ez is teljes mértékben így volt. Én úgy gondolom, hogy nem írtam olyan rosszat, ami rád nézve nagyon negatív lenne, nem kérek kárpótlást sem, mert nem csináltál olyat, ami miatt ezt elvárhatnám, egész egyszerűen csak az elején a várakozás, a végén meg a kapkodás zavart. És én sem akarnék visszaélni senkinek a vendégszeretetével, nem mondtam, hogy "kitoloncoltál", csak az előrevetített nyugalmas légkört hiányoltam, mert akár tagadod, akár nem, téged is feszélyez, ha az idővel megcsúszol, és tudod, hogy más is fog jönni, sőt még gyakorlatilag nem végeztél, de már csörgeti a telefont. Az idő meg kb. 70-75 perc volt küszöbtől küszöbig. Az is lehet, hogy csak az az 5-10 perc hiányzott.
Én sem azt írtam, hogy senki ne menjen hozzád, mert a vendégeid többsége szerintem elégedett veled, lehet, hogy csak én jártam így, mindenesetre ezek után lehet, hogy te is kicsit pontosítod a naptárban a bejegyzéseidet, vagy jobban figyelsz, és más nem jár így.
Szóval menjetek Elvirához, lehet, hogy ez tényleg csak egy egyedi "malőr" volt.
Üdv