Szia
Az NFVSZ az mit jelent? :)
Szia
Az NFVSZ az mit jelent? :)
Na most vesztedre mentél rá a témára, mert ezt ki fogom fejteni! :-) Rákészülök! Egyébként nem akartam, de csak mert kérted! :-)
Hola!
" csak " azt szeretném a témához kapcsolódva írni,hogy kb.1 hónapja szerettem volna bejutni Elvirához,az időpontot egyeztettünk,a telefonban nagyon aranyos volt ,megbeszéltük útközben rácsörgök ( tuti legyen a találka ),gondoltam felhívom Db.közeléből.Ekkor hidegzuhany,neki nem jó a megbeszélt időpont,mert mint mondta:elfelejtette, neki a fodrászhoz van időpontja és sajnálja de az időpont amit megbeszéltünk az nem a legjobb,tegyük át másik napra!
Mivel sok jót olvastam Róla,ezért legközelebbi Db-i utamnál próbálkozom újból!Remélem szerencsével járok!
Végül is én azért "keveselltem" kicsit ezt az időt, mert a többiek és ő is kb. 1,5 ó rá ról beszélt. Ami a csúszás nélkül valszeg meg is lehetett volna. Viszont cimbi, most rajtad a sor.
;-)
Helló
Bírom a beírásaidat, mert tavalyi önmagadhoz képest nagyot változtál, olyan "nagypofájú" lettél, de ismerve az előzményeket ez nem semmi dolog. És ez most nem sértés.
:-)))
Köszönöm mole, így már árnyaltabb a dolog. Nem mondom, hogy egyetértek veled, (mert nem is a cél), de legalább "fogtam" az irányt.
"De köszi hogy jelezted,sajnos erre gyógymód nem lesz,mert a 70-75 perc egy rendes test masszázzsal meg intimmel bele kell hogy szuszakoljam az időbe"
Bontsam ki a témát, vagy ennyi elég lesz "gondolatébresztőnek"!?
Lám-lám, mire képes egy "üres" kalász! :-)
;-)
Ha ilyen verekedős, akkor inkább románnak adnám ki magam.
:-)
:)))
Ez a barbi20 nekem nagyon hajaz hajdani aktíviára,mind mellesleg,seggesleg,fatörzsderékkal.Na meg csimmába a fürdőkádba??
Mégis perfekte veri a magyart:-))
Bianca kolumbiai.
Rövid beszámoló. Voltam Dórikánál(18). Mivel a fiatalabb korosztályt szeretem, ill. nem a MILF kategóriát, ezért felkerestem. Itt is elmondom a pozitív és negatív dolgokat, ami szigorúan csak az én szemszögemből mutatja a dolgokat, sok mindenkinek esetleg nem úgy jönnek le a dolgok, mint nekem. A lakás teljesen korrekt és tiszta, szépen felújított panel az előszobától a fürdőszobáig.***moderálva*** Szóval Dórika kedves, aranyos fiatal lány, szimpatikus és "normális", arcra is kellemes, szép nagy zöld szemekkel. Az eksön is OK volt, finom NF, az NFVSZ extra lett volna. Alakra vékony, arányos, nagyon csinos, tiszta, viszont aki a nagy vagy akár normál méretű ciciket szereti, az csalódni fog, mert neki kicsi cicijei vannak. Én jól éreztem magam vele, az aktus is finom volt. Viszont két dolog, ami zavart, és főleg az egyik nagyon. A kisebbik, hogy ***moderálva*** szerintem férjen már bele 2 dl tea, vagy rostoslé, vagy akármi üdítő, ne csapvíz. A másik, hogy a végén szépen, oldott hangulatban beszélgettünk, de úgy alakult, hogy ő az ajtó fölött lévő órának pont háttal könyökölt, és bizony nem titkoltan forgolódott, hogy lássa az ó r á t, nehogy akár egy perccel is túllépjük az időt... Ezt valahogy illene sokkal diszkrétebben csinálni, mert így az jön le, hogy kif ize tte, végzett, indulhatna már...
Vajon ki lehet az?
Az egyik debreceni lányt,aki ott hirdetett.Személyesen nem ismertem,de láttam az oldalon.
Na???
És mit láttam,találtam itt az egyik bécsi studióban!Ember lemegy az agyáról!Bécs-Debrecen ilyen kis távolság?
Éleslátásod határtalan...