Kedves Candy
Valóban jobb lett volna, ha csendben maradsz, mert sajnos TE nem tudod, hogy ÉN mit beszéltem Elvirával, ergo nem tudom, hogy mi alapján kardoskodsz mellette, és mi alapján törsz pálcát fölöttem. Mert ha más nézőpontból közelítjük meg a dolgot, akkor szerinted én hazug vagyok, ő pedig az igazmondó juhászné. Persze nyugodtan védd meg, hiszen ahogy mondtad: "...én nem ismerlek téged, de az írásaid alapján..." stb. stb. Eddig én is egy viszonylag értelmes nőnek gondoltalak, de sajnos most elhamarkodottan ragadtál billentyűzetet. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy "sz@revő", a negatív kritikát is próbálom úgy megfogalmazni, hogy lehetőleg ne legyen sértő. De ha egy kicsit elő tudnád venni az értelmesebbik énedet, akkor felfognád (te is), hogy nekem a problémám nem a 75 perccel volt, hanem a várakozással, utána meg a kapkodással.
És szerintem a jó szolgáltatónak nem az időkorlát az ismérve. Egyébként nekem papolsz arról is, hogy "a valamit érő vendégek... embernek néznek". Pont nekem! Röhej. Ettől nagyobb ostobaságot nem is írhattál volna. Hol voltál, amikor egyes MT-k alpári, mocskos módon pocskondiáztak lányokat? Akkor miért nem ragadtál billentyűzetet? Vagy őket szabad, mert ők szerinted nem JOBB helyeken d o lgoznak? Kicsit sokra tartod magad szerintem.
Üdv