*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Mi történt a Pista streeti lányokkal??? Bia , Alina hova tünt???
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Mi történt a Pista streeti lányokkal??? Bia , Alina hova tünt???
HOI!Jól sejtem ugye, hogy Anita (26 ) ugyanaz mint Angyalka ( 26 ) ? Gyakorlatilag úgy gondolom, hogy ez a dupla hirdetés a p.r.szloi utcán nagy divat, mert azt már gondolom mindenki tudja hogy Ivett ( 27 ) ugyaz az mint Dzsnifer (30) . Ezeket összesítve 4 -en r.nd.lnek egy helyen :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Tudom!!! Neked és sok "rajongómnak" üzenem,hogy bármikor visszatérhetek...Nem tervezem,de bármikor vissza térhetek Hozzátok..!! Addig is sok szerencsét,jó keresgélést,boldog órákat kívánok minden kedves Fórumozónak!! Aki meg addig is tutira menne,annak ott az elérhetőségem! Jó éjt!! Csók! MESIKE
Zoé! Senki nem akar téged bántani. Gróf is csak a Brendon fejlécre utalt, mert az hirdető kategória. A színe ezért piros. Te egy aranyos, kedves lány vagy. Én is kb. ezt írtam. Mert ez a valóság, jó volt veled és kész. Senki nem kever téged semmilyen roma valakivel, mert egyáltalán nem vagy az.
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · kedves Zoé!
Fogalmazd át a hírdetési szövegedet idegen tollakkal ne ékeskedj!!!!
Nem tudom,hogy miért jelent valaki számára problémát,hogy kezdő vagyok ebben a hivatásban.Értetlenül állok a vádak és a megbántások sora előtt.Nem vagyok roma származású ez az egyik,a másik pedig kb.2 hete kezdtem el mielőtt összekevernétek egy már nem dolgozó alacsony teltkarcsú roma lánnyal akinek a neve ugyanaz.Sajnálni tudom azt az embert aki név és arc nélkül pocskondiáz és bánt meg alaptalanul,mert senki nem beszélt és sejtetett velem kapcsolatban negatív dolgokat amikor nálam járt.Úgyhogy itt se tegye,hanem jelentkezzen be hozzám és mondja el személyesen.
Hello Gróf! Kicsi a világ. Zoé először Szonja volt. És hát új hirdetés is volt. El is mentem, voltam nála. Ilyen kezdő feelinges volt egyébként, de ebben a katregóriában nem rossz. (Bár az extra rendszer több rétegű) Szerintem a "baráti köre" amatőrködik itt. Csak hát ezzel pont az ellenkezőjére fordul így a dolog. Gondolom én. Csak azért írtam ezt is, mert maga a lány pozitív/negatív végleges összesítésben egy pozitívra jött ki nálam, mert azért igyekezett.
humm · Kvázi-tag · De kár! Nem akarsz visszajönni? Megoszthatnád az idődet a két város között, egy hónap itt, a másik ott. Tudom, önző vagyok, de így nem nekem kellene utazgatnom :)
Zsüliett (23)· debreceni szexpartner · Újonc · *** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Gróf Kurátor Szerintem nem egy emrebböl beszélünk én nem Zoé cicát irtam nemtudom én egyetlen zoét láttam nálla is azért voltam mert a képei nekem tetszettek szerintem nem egy emberről beszélünk ://
Ma voltam Melissza29 szoke szépségnél. Már a telefonban is gerjeszto hangja volt. Elmentem és bizony nem bántam meg, ugy néz ki mint a fotokon, aranyos, értelmes, a franciája egyszeruen észveszejto. A puncija mint a vulkán alig akartam ki szállni belole. A bore mint a barsony, imádni valo, egy igazi no. Igaz draga Melissza messzirol jovok hozzád de meg érte és én még jonni is fogok. Sok csok a puncikádra.
Hello. Azoknak irok akik szeretik a telteb kategoriat, Nagy Cicis Norika-nal voltam. A hej csendes a prkolas jo (ingyenes), egyesztetes gyors 20 perc es mar fogadott is, gyors zuhi , franciaval kezdet nagyon tuti majd e az akcio szuper azok a hatalmas melek huuuu.... csak ajalni tudom mindenkinek akik szeretik a nagy cickokat . Sziasztok
Üdv!
Újonc vagyok az oldalon,ki ajánlottok Debrecenben???
Biztos többen vagyunk , akiknek hiányozni fogsz.... és azt mondjuk : sajnáljuk ,hogy elmentél
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Így van,de kizárólag szép emlékeket hoztam magammal Tőletek! Egyébként nincs nagy távolság a két város között! :)))
Mesi visszament miskolcra :(
Miért van az hogy elmegy valaki egy lányhoz és mig vele foglalkozik a másik hölgy a zsebét kifossza ??
szerintem hagyd ki nem csoda hogy nem mutatja az arcát én 1 szer voltam nála de töbet nem igen megyek.
de ha kiváncsi vagy rá hajrá :-)
Sziasztok írjatok már véleményt Vivien 22 éves 90-es méretekkel rendelkezö hülgyröl.
Kinek milyen tapasztalata van felöle köszi.
HOI! Na én is pont így vagyok ezzel....
Tényleg nem tudja valaki mi a helyzet a Shery, vagy Serry, vagy Sheri, vagy valami hasonló nevű hölggyel?
A zegyetem sgt.n r.nd.elt s eltünt....valakinek megvan esetleg a száma????
Köszi
Fütyülős · Őstag · Pont azok nem hírdetnek akikhez menni akarok. Kapufa! :(
Vagy ki van kapcsolva a telefonja.
Úgy látom virágzik az üzlet! :)