kamukéró szopárgyélasz...
kamukéró szopárgyélasz...
Nagycicis Nórikánál csak az átverés nagy, hamis képek, lepra hely egy illatos virágról elnevezett utcán, nagy ívben kerülendő !
Tisztelt " kolléga"!
A Hanna típusu lányokat (vékony,barna) kedvelem - ezért is kerestem fel a hétfői nap folyamán.Tapasztalataimat azért közöltem,hogy megkönnyítsem férfitársaimnak az esetleges jó választást. Én magam is választottam már úgy partnert, hogy támaszkodtam mások beírásában foglaltakra és nem bántam meg. Arra azért kíváncsi lennék miért tűnt el a hölgy hírdetése ilyen hamar.
hát persze!mindenkinek mez a zsánere,meg az igen erőss behatású önajnározás.nem indult még be a biznic mi?
Hanna egy vékony,kedves, fiatal lány aki odafigyel partnerére.Puha, napbarnított bőre, feszes popsi, tenyérbe illő formás kis cicijei vannak. Talán kicsit elfogult vagyok az ilyen alkattal szemben mert ez a zsánerem. Csendes, diszkrét jól megközelíthető helyen található - a belváros közelében - egy társasház első emeletén. Nem szokásom az aktus részleteiről írni de el kell mondanom, hogy odaadó, jól irányítható a szexben. Igényes,normális úriembereknek ajánlott kategória.
Ágica (19)-ről van valakinek valami friss infója?
Kedves MT-k!
Óva intek mindenkit Vanessa(25) től!
Telefonba mézes mázos mindent ígér, aztán helyszínen meg már semmi sem úgy van. Ha az ember nincs észnél simán megmalmozza, aztán koppan. Szerencsére visszavonulót fújtam mielőtt elővettem volna akár egy *** moderálva *** is. A lehúzás magasiskoláját tuti kijárta ez a kedves hölgy. Nagyívben kerüljétek el!
Az *** moderálva *** amúgy pestiek, a hölgy pedig elég lelakott ezekhez képest.
virág veszélyesen drágaság!minden zsetonba kerül,még a visszanyali is!mi többe,mi kevesebbe.
Zoé(22), Virág(18), Szamanta(19) ,Kingus(20)
Legyetek szivesek informálni ezekről a lányokról. Leginkább a hozzáállásuk és a higiéniájuk érdekelne?
Előre is köszi!
köszönet amiért visszakaptam az írási lehetőséget!:-))
mi ez a sok önjelölt sztártojás???hájgúnár meg veszternhős???
eszem *** moderálva *** megáll...egyik jobban dicséri magát,mint a másik.
amúgy meg figyelni kell a pisti sztrítre,mert az oroszok már a spájzba /is/ vannak!
Én már voltam nála, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szép lány, a telefonban is mindenre készségesen válaszol. Nem játssza meg magát pedig lenne szerintem mire. Nekem a telt nők jönnek be és ahogy Melissza szokta mondani kinek a pap kinek a papné. Kevés az oldalon a meg bízható lány bár tudom, hogy van de én Melisszát meg találtam és nekem minden szempontból meg felel és nála is maradok. A franciája eszméletlen az arca nekem nagyon bejön, ahogy rám néz a francia közben mar attól is majdnem elsülök. A puncija meg olyan szűk, de inkább próbáld ki.Én maradok nála. Puszi Melissza vigyázz magadra. És bocs, hogy meg osztom az élményemet de most végre meg találtam azt a nőt akit kerestem. Üdv mindenkinek
igen jól sejted, de a lányok védelmében lehet, hogy ők erről nem is tudnak. ki tudja ki kezeli a hirdetéseiket.
az viszont tény, hogy nagyon dögösek minden képen :)
Gyönyörű vagy Melissza, holnap megyek hozzád édes, vágyom már a kis szűk puncikádra. Végre nem Nyíregyházán, vagy hanem Debrecenben és remélem sokáig itt is maradsz.
Fütyülős · Őstag · Basszus ránéztem Mortimerre, bár ne tettem volna!!!!
Ki jart mar Pannaanal es milyen "benyomasa" volt?
xxx69casting · Kvázi-tag · Mortimer nagyon gusztustalan hirdető vagy basszus. Ideiglenes impotenciát okoz a képed... pfuj.
xxx69casting · Kvázi-tag · De miért jó nekik duplán hirdetni? Valaki kérdezze már meg,ha arra jár és írja ide be a választ. Köszi.
xxx69casting · Kvázi-tag · A mákos fogúnál? XD
HI Mindenki!
Jartatok mar melytorkos Csengenel? Milyen a csaj? Hol, mit, hogyan, es mennyiert varazsol ?
Mit tud a popokedvelo Vanda?
Kedves Klubtársak!
Milla aki eddig Nyiregyházán rendelt, Debrecenbe is átjött! Mindenkinek ajánlom, isteni a keze és nagyon jól massziroz!