Helló
Egy darabig szabin van. Ha megint lesz, lesz hírdetése is.
Üdv
Helló
Egy darabig szabin van. Ha megint lesz, lesz hírdetése is.
Üdv
merjem ezt így kifejteni???
/kacsintós szmájli/
xxx69casting · Kvázi-tag · Valaki meg tudná mondani hova tűnt Szandika27? Valaki el tudja érni???
xxx69casting · Kvázi-tag · Ezt hogy érted? Az orosz és/vagy ukrán managerek *** moderálva *** a lakásban hallgatóznak?
nos,az olyanok,mint az én kollégám,akinek fizu után marad egy kis dugipénze,csak ócsárolnak.akinek adhatsz a szavára,akiére én adtam,az Egri,meg a Buenos,bár néha nekem nem adta.a személyes tapasztalat az,amiből letudsz itt vonni valamit,nem a hozzászólások mennyisége és tróger mivoltja,mint nálam:-)))
bár pont ők nincsenek itt manapság.vagy csak már hánynak a fórumtól.
ami virág 18-nál még eszembe van,az csók *** moderálva ***,visszanyali *** moderálva ***.na erre nincs della.
Fütyülős · Őstag · Mint az "útleágasztatás". :)))
Ez a "zufix" nevű csíra visszaír a fórumra ha nem tetszett Édennek valami, vagy a kollegáinak!
Pl.: Éden mellére tettem megjegyzést anno.
részleteket.. Nehéz szó.. :D
Mi is ez a "besz", ahol a részeletek írod? Lemaradtam valamiről? :)
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kedves Fütyülős.Édenéknél meglepetés emberkék vannak ne haragudj ezt hogy érted.Segitenél légyszi.Köszi
Fütyülős · Őstag · mole szívemből beszéltél, vagyis írtál!!! Rispekt!
Gróf! Ezt a "zufix" nevű managger egy igazi *** moderálva ***!
"zufix" Édenék környékén ólálkodik, legalábbis legutóbb ott látaott, és akinek nem tetszik a hozzálállása Éden és pajtásai felé
megpróbálja lejáratni. Úgyhogy aki arra veszi az irányt számítson meglepetés emberkékre!
Egyszer majd itt is arccal fognak hírdetni a lányok, mint a Dunántúlon. Remélem! :)
Melissza29 és Krisztin 32 nem új hirdető Nyíregyházán is voltam náluk. Sőt már Debrecenben is voltak. Lehet, hogy időközben át operáltak és én nem tudok róla de a nemi szervemet még meg tudom külömböztetni. De én a tapasztalatomat le írom hiszen senki sem tilthatja meg. Én már sok nőnél jártam és uram bocsásson meg ha egy nő ízig vérig tetszik nekem. Igen tetszik és ez miért baj. Szerintem a fórum azért van, hogy tapasztalatot osszunk meg másokkal. Mindenki kérdezi melyik lány milyen, én miért ne írhatnám le a pozitív tapasztalatokat. Részemről ennyi....
Csak MELISSZA ÉS KRISZTIN KÉRÉSÉRE NEM ÍROK MÁR TÖBBET ERRE A FÓRUMRA. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zandras · Tag · Üdv! A sas leszált /Puszi drágám! Eltünt a hirdetésed.... hívlak a privin./ Régen jártam erre, de volt magammal szemben néhány adósságom ezért néhány szóban az élményeimröl.: Szerda dél hivom AKTIVIÁT. Korrekt tájékoztatás, kérek egy idöpontot fél ötre. Ok. hivjam elötte egy fél órával, rendben. Fél négy hivom nem veszi fel..... 15.46 végre elérem. NEM TUDJA RÁÉR-E FÉL ÖTKOR???????????? Hivjam négykor!!!!!! Próbáltalak hivni kedves Aktivia hogy sajna én már nem érek rá!!! MÉGY A FEKETELISTÁBA!!!!! Meg a "beszre". Hivram Fannit gyorsan egyeztettünk, és indultam. Néhány szóban: A város elit lakónegyede, a környék rendezett, parkolás ingyenes. A hölgy magas csinos ápolt, nagyon kedvesen fogadott. Részletesen a "beszen". Imádnivaló Édent szeretném meglátogatni de elég vegyes a kép itta fórumon, valakiegy korrekt beszámolóval kedveskedhetne. Folyt köv. Mindenkinek jó vadászatot! Zandras
Ja! Zsanett (23) h.ir.d.eté.se igencsak viccesre sikeredett. a 6/6-os képen a phot.osh.op mestere nem volt elég körültekintő. :)
Látszik hogy nem egy szaktekintély a szakmájában a "fotóboltos" kollega. AZ egyszínű háttér azért jó mert könnyű manipulálni a h.ölgy testalkatát. Az arányokat sajnos nem sikerült megtartani így a f.ené.k rész túlgömbölyödött de ez lenne a legkevesebb.
A 6/6 os képen a hölgy árnyékát elfelejtette a nem éppen penge "k.olle.ga" lekarcsúsítani. A valós testalkat az árnyékból egyértelműen kikövetkeztethető. Tudom mit beszélek hisz én ezzel foglalkozom :)
Bosszantó, hogy ilyen trü.k.kökk.el akarják hülyének nézni az embert.
Apropó! Zoéról mik a tapasztalatok?
Virág 18 annyira csinos hogy el sem hiszem. Azt már megírtátok, hogy minden e.xt.rá.nak számít nála. O.K. De milyen a hozzáállása? Érdemes megnézni? Tiszta lány?
Zoé is bejönne de a felfedezés izgalmait szivesebben hagynám másra.
Regina 27 esetében is hasonló a helyzet.
Betyár455!
Ha nem érted hát segítek! 5 napja regisztráltál és van 5 hozzászólásod. Mind az 5 hozzászólás Melisszát isteníti de valami olyan gagyi módon amilyet csak egy magát férfinak kiadni akaró nő tud elkövetni. Még a betűket is vastagon szedted mintha valami kiemelt hirdetést látnánk!
Próbálj meg minket is megérteni!
Nem kevés pénzt költünk erre a hobbira és láttunk már ezt azt. El sem hinnéd de egy idő után egyfajta tapasztalatot szerez az emberfia a beszámolók hitelességének megállapításával kapcsolatban. Ez egyfajta védekezés a lehúzós, hülyének nézős h.irde.tő.kkel szemben hiszen a zsebünkre megy a játék.
Nézz egy kicsit a mi szemünkkel: A Melissza nevű friss hir.d.etőt a hivatalba lépése után rögtön vastagon kiemelt beszámolónak álcázott hirdetésben kezdi el tömjénezni egy "kol.lega" akinek a regisztrációja majdnem egybeesik az említett hölgy hirdetésének megjelnésével. Mindezt olyan stílusban mint egy középkori udvarló lovag.
Tipikusan olyan szöveg mint amikor egy nő férfinak akarja kiadni magát.
Egyszóval mindenképpen ártottál a Melissza nevű hölgynek aki valószínű te magad vagy.
És végül elárulok egy tipikusan férfi titkot. Ha valaki ennyire odáig van egy itt h.i.r.d.et.ő lányért akkor nem fogja vastagon szedett betűkkel h.ir.de.t.ni a szívszerelmét mert nem akar konkurenciát magának hiszen ha a lány forgalma megugrik lehet hogy pont ő nem tud hozzá bejelentkezni.
Kb. úgy képzelem el, hogy a kam.u be.szá.mo.ló.dat a fúromot olvasók 30%-a hitte el ami a leleplezések után 10%-ra csökkent. Összegezve: többet árt mint használ!
Nem értem!!!!!!! ezt az oldalt nem azért hozták létre, hogy azok a lányok akik tényleg aranyosak kedvesek a vendéggel és jól dolgoznak én mint vendég itt le tudjam a tapasztalatomat írni?????????????? Sajnálom, hogy ez itt így működik egymást gyalázzák és ocsmárolják. Eléggé gyerekes. El is ment a kedvem ettől az oldaltól de Melisszát őt megtartom, és a többi normális nőnek is azt üzenem dolgozzanak úgy ahogyan eddig tették és ne foglalkozzanak senkivel. Ez az oldal nem a jó kritikáról, hanem a folyamatos gyalázásról szól. Üdv Mindenkinek
*** moderálva *** úr ne legyen már az,mint ami *** moderálva *** volt.elvégre onnan is szedni kellett a sátorfád...és ez nem a redlight...
Kedves fickó(?)32 !
Már nincsenek is fent a képek, talán nem véletlenül...
Persze nem tudom kizárni, hogy igazat írsz, de az is minősít egy csajt, ha a telefonját átadja egy másiknak, aki egészen más alkatú.
Hidd el, fel tudom ismerni a szép nagy cickókat, ezeket kedvelem, pl. Szösszenet, Kebelcsoda.
Azért vagyunk itt, hogy tájékoztassuk egymást a tapasztalatokról. Nekem többnyire bejöttek ezek az infók, de a rejtett önreklámózókat nem könnyű kiszűrni. Ha te nem az vagy, ajánlom figyelmedbe, hogy telefonszám is beírható a keresőbe, és ha sok különböző fotó jön elő, gyanút kell, hogy keltsen.
Szia Kedves "farkas"!
Nem tudom Te hol jártál de szerintem valamit nagyon elnéztél....
Én is voltam a Nagycicis Nórikánál, a képeken ő van, mivel ha jól látom még képgaranciás is. De mind1.
Tényleg az Ibolya uton rendel, viszont a lakás tiszta-patent kis házikó. Szerintem igényes a környezet és a lány is.
Én teljes mértékben meg voltam vele elégedve, tényleg olyan hatalmasak a cicijei mint a képeken és még a háttér is egyezett.
Vagy te egy kis vékony, csecstelen lánnyal találkoztál? Mert akkor megértem véleményedet, viszont akkor nem vele voltál.
Bírom az ilyen kis lejárató "kancsókat" akik azt hiszik, hogy ezzel majd milyen jól keresztbe tesznek egy lánynak.
De ne felejtsd el farkas komám, a negatív reklám is REKLÁM. Te kis buta!
Én összességében meg voltam vele elégedve, mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a nagy ciciket.
Hello!
Bessynél volt már valaki? Mondanátok egy pár popó kedvelő lányt?
üdv