szia Én Deby-t,Enikőt,Ágica fiatalok közül ök viszik a pálmát ez tuti...Szerintem öket probáld ki,én mindegyik lánynál voltam.Nagyon sokat fejlödtek :))
szia Én Deby-t,Enikőt,Ágica fiatalok közül ök viszik a pálmát ez tuti...Szerintem öket probáld ki,én mindegyik lánynál voltam.Nagyon sokat fejlödtek :))
Sziasztok!
Kit ajánlanátok közülük?
Dorka(30), Betty(31), Krisztina(32)
Köszi a tanácsokat!!
Sziasztok! Nyíregyházáról mennék Debrecenbe meglátogatni egy-két lányt! Tudnátok javasolni néhányat? Fiatal,széparcú lányokat keresek vagy szépírcú jó testú milfeket:)
Segítségeteket előre is köszönöm :)
Szia! Vivikénél voltam már és tényleg nagyon jó volt. Sárához akartam menni, de akkor épp nem dolgozott. Már régóta szeretnék Sárához visszamenni, mert nagyon jól éreztem magam vele - ezt nagyrészt nem a szexre értem, hanem valahogy megfogott, jó volt vele lenni ... (tiszta és ápolt volt, bár írtak róla mást is - nem tudom mi igaz belőle ...)
Szia Gyönyörű Cica.
Legközelebb bemegyünk azon a kapun...
Puszi
úgy látom,hogy összegyült itt az összes managger.csak az nem olvas a sorok között,aki nem akar.mert ki tudná,hogy retekszisz épp szabadságon van,vagy éppen ki miről beszél a konyhában.nem hinném,hogy valakit is beengedtek volna a konyhába,ha nem strigó,vagy épp örző-védő úr.
ez az,amire nincs magyarázat.
Azt a csángó mondást ismered,hogy: " A lábon lőtt kecske mekeg ha futószalagra helyezik!"
Sziasztok! Tudtok valamit a Sára néven hirdető lányról? Már kb. 2 hónapja nem hirdet. Abbahagyta? Elköltözött? Esetleg más néven dolgozik?
Frappánsnak szánt válaszodon örülök, hogy jót nevettél.
Ismered ezt az indián mondást: "Üres kalász fenntartja a fejét"?
Húzd ki magad...
:-)
Bea rendelésén járt már valaki??
köszi!
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves zoy!
Nincs apróhirdetésem, a lány aki ott hirdet az én fotómat használja. Küldtem levelet a vl. szerkesztőségének hogy nézzenek utánna, mert visszaél valaki fotómmal. Az e-mail címem a hirdetési oldalon találod. Köszönöm hogy felvetted velem kapcsolatot.
tudom,hogy megfednek érte,mert off,de a te szitedre nehéz lenne süllyedni:-)))))))
nem én tettem kijelentő módba mondanivalóm!
ismered a medal of honor pacific assault részét?
..tommy szí jú on te bícs...LOL
Szia Zoy!
Köszi az infót.
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves zoy!
Köszönöm beszámolód,,jól esett hogy így gondolod. Csak azt nem értem, ha felmerült benned,,amit írtál miért nem regáltad le nálam. Ha már voltál nálam párszor,, tudod milyen vagyok..De te tudod. Nem tudom mi az amivel hülyének néztelek,,de kiváncsi vagyok.. ha gondolod, írd le e-mailben, megbeszéljük. Nem vagyok inkorrekt partnereimmel, úgy állok én is másokhoz ahogyan hozzám is állnak. Ezen nem gondolkodtál el? Talán volt valami ok? De nem akarok itt vitát nyitni,,eddig is megvoltam fórum nélkül. Miért kell a te személyesnek vélt állítólagos sérelmedet lejártásra fordítani. Aki ismer az tudja milyen vagyok, aki meg nem, azt gondol amit akar, e kommented elolvsása után. Írj e-mailt ha gondolod, én itt befejeztem válszadást. . Koromat én tudom egyedül,,láttad a személyimet? Szép napot mindenkinek!!
Fütyülős · Őstag · Ha már kioktattál egyes "úri embereket", akkor miért nem írod le, hogy ezeket a dolgokat hol, kiknék tapaszataltad!?
Akkor már ne sűlyedj le a "mi" szintünkre. Mert így te se írtál semmit. :)
Bocs az OFF-ért!
Sziasztok!
Régen írtam már ide, de folyamatosan olvasom ezeket a mocskokat amiket írtok. Szerintem ez így nagyon szar. Ez a fórum nem erről kellene hogy szóljon. Egy pár "ember" teljesen elviszi a fórum igazi értelmét. Egymásra köpdöső kis senkinek tüntetitek fel magatokat. Ha az okosabbak és ésszel gondolkozók nem vennék fel ennek a néhány felforgatónak a stílusát és nem válaszolnának a láthatóan direkt lázító megjegyzésekre talán azt olvashatnánk itt amit kellene. Az a pár "úri ember" akiket eltartanak majd elbeszélgetnek magukkal. Azonos béka segge alatti inteligenciával csak megértik egymást.
Ha lehet arról írjunk mi többsében lévők amiről kell. Melyik lány mit ad, hogyan adja, milyen a környezet ahová bemegy az ember és a szolgáltatás egyéb jellemző leírása.
Én is voltam mostanában olyan helyen ahová csak éppen beléptem és már jöttem is ki. Olyan kosz és mocsok volt hogy érezni lehetett a levegőben az igénytelenséget.
Voltam olyan helyen is ahol a lány váltig állította hogy egyedül van. Mikor mondtam neki hogy a másik szobában ég a villany és oltsa le azt mondta nem számít nyugodtan éghet. Az aktus megkezdése előtt (még éppen jókor) az "uraság"-nak hapcizni kellett és hát az meg csak hanggal járt. Mégis csak volt valaki ott. A rabszolga hajcsár pöffeszkedett bent. Én pedig eljöttem ahogy illik.
Jó szórakozást mindenkinek és legyen helyén az eszetek még akkor is amikor ...
Sziasztok!
"Szexy Niki (30)" Debreceni lányról érdeklődnék, van valakinek tapasztalata?
Köszi.
"Bekattantál, mint az ólajtó. Sötét vagy, mint egy olajtó. Tök homály"
Akinek nem inge, ne vegye magára. De az "x"-re végződő nevű képződmény kezdhet öltözködni...
:-)))
zandras · Tag · Leti kivel van eggyüt? Még nem volt szerencsém hozzá,.....