csak tudja,fizetnek neki azért,hogy nyomja őket...egy-két elejtett jó szóért,ha nem,akkor megy a falrakenés,szájkarate,meg stb...
csak tudja,fizetnek neki azért,hogy nyomja őket...egy-két elejtett jó szóért,ha nem,akkor megy a falrakenés,szájkarate,meg stb...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :-)
Fütyülős · Őstag · Amúgy: "Takarodj Paraszt!" :)
igen jól gondolod
a tp = time pressure
magyarul sürget a leányzó, idő előtt ki akar dobni
Szia! köszönöm az infot! Ezek szerint rajtam kívűl, elég sok embernek megmozgatta a fantáziáját a hölgy. Egy kérdésem azért lenne mit jelent aTP? (time pressure?)
humm · Kvázi-tag · Szia
Vivien tudtommal már nincs, én legalábbis nem találom.
Dzsennifer(30)/Ivett(27): sztem legfeljebb 25% -ban k*keró , 30-as nő. Előny: hatalmas dudák, szuper francia, kedves. Hátrány: nagyüzem, TP, képek alapján szebbet vártam.
:) ezek szerint szerencsém volt! remélem legközelebb is lesz... :)
Sziasztok!
Kit ajánlanátok közülük?
Dorka(30), Betty(31), Krisztina(32)
Köszi a tanácsokat!!
Igen, csak egy Lizi nevű hölgy hirdet debrecenben, és a pozitiv beszámoló alapján hamarosan én is felkeresem:)
Azért BIA erősen hangulat és partnerfüggő. Ha későn mész hozzá amikor előtted már felcseszték sokan akkor szar a kedve és ezzel megöli az egész légyott hangulatát. A másik meg ha nem jössz be neki mint férfi akkor átmegy flegmába és csak azon van, hogy gyorsan végezz és húzz a picsába miután otthagytad az ***moderálva***. Ettől eltekintve testileg tényleg full extrás és ha jó kedvébe találod meg tetszel is neki akkor szerencséd van.
Sziasztok!
Elég régóta látogatom ezt a fórumot, leginkább információt szoktam kérni több-kevesebb sikerrel, de most úgy gondoltam írok egy rövidke beszámolót is.
Bea nagy cicikkel: Nos ő egy csalódás volt számomra. Képei lapján egy csinosabb formásabb lányra számítottam ehelyett (bár valóban nagyok azok a cicik :D ) egy kicsit teltebb testű, narancsbőrös és sajnos lógós cicis hölgyeménnyel találkoztam. Az arca nekem nem jött be de ez egyéni ízlés dolga. Azonban azt hozzá kell tennem, hogy nagyon igyekvő volt és figyelmes; de hát ugye ez már túl sokat nem javított a helyzeten. Negatív élmény volt még, hogy többször megkérdezte milyenek a kéei és, hogy szerintem hasonlít-e azokra. Na innestől fogva mindenki azt voln le belőle amit akar. A lakás átlagos panel, elmegy kategória. 10/6
Vivien (19): Nála kétszer fordultam meg a "délibábos" nyáron. A képek takarják a valóságot sőt lehet hogy mellben kicsit jobb is élőben. NF-et nagyon jól csinálja a többi átlagos szerintem nem csúcs szolgáltató de jó időt lehet vele eltölteni személy szerint ajánlott kategória.10/7
Szösszenet Kitty vagy korábban Kitty (35): Nála is többször jártam a sz*lg*lt*t*s elsőrangű nagyon odafigyel a másikra és jól csinál mindent. Túl sok dolgot nem tudok mondani egyszerűen profi. Azért azt meg kell hagyni idősebb mint amennyi a hirdetésben szerepel de szerintem ez a sz*lg*lt*t*st és amit kapsz nem befolyásolja, egyedül az arcán látni már a kort. 10/8,5
Melinda (27): Hozzá csak egy NF-re ugrottam fel. Korrekt volt igényes tiszta lakás ( sőt eddigi legjobb amiben sz*lg*lt*t*n*l voltam), kedves odafigyelő, nem sürgetett maximálisan diszkrét, teljesen rendben van, a kor viszont úgy érzem itt sem stimmel de azért nem 10 éveket tagad le. :) 10/8 (de mivel a többi sz*lg*lt*t*sról nem tudok nyilatkozni így ez a 8-as lehet hogy a 9-est is elérheti)
Még korábban voltam egy Stella és azt hiszem Zsuzsi vagy Zsuzsanna nevű lánynál de ők már nem rendelnek ( hozzá teszem nem is baj ).
Jah és a végén a szokásos: Információt szeretnék kérni és lehetőleg nem zoytól bár semmi bajom vele meg ilyesmi csak más helyről is szeretnék hallani pár dolgot Dzseniferről (30) vagy Ivettről (27). Kokeró vagy nem, milyen szolgáltató árak átlagosak vagy a felettiek? Ilyesmi.
Ennyi mára, remélem tudtam segíteni pár embernek.
Üdv: Jeromos
Szia! A 39 éves Liziről van szó?
BIA
2012.06.29. p.: Elég nehezen sikerült elérnem. Megbeszélés. Ajtót nyitott és megdöbbentem a szépségétől... Nagyon szép és csinos a kedvessége pedig hihetetlen. Nagyon jó volt a vele töltött idő. Csak dícsérni tudom, minden szempontból... :)
Amíg ki nem lakoltatlak!
Bia rendelésén járt már valaki??
Köszi :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · :) Nem megyek el,ígérem! Szombattól elérsz!
hurrá! :)
remélem sikerül elérnem téged mielőtt megint elmész :)
Szia zoy!
Lizi-ről irhatnál egy részletesebb beszámolót ha jártál nála, mert engem is érdekelne:)
köszi
"Nagy csapás, ha valaki se nem elég elmés, hogy jól beszéljen, se nem elég okos, hogy hallgasson"
kell az istálónak a futtatás?és aranka mit szólt,hogy mindet kipróbiztad?