Hali!
Apróban hirdet egy csaj ilyen masszázsos néven mikor hogy 1177 a száma vége, volt már vele valaki?
elég amatőr feelinges a csaj, csak kéne róla valami infó:)
Hali!
Apróban hirdet egy csaj ilyen masszázsos néven mikor hogy 1177 a száma vége, volt már vele valaki?
elég amatőr feelinges a csaj, csak kéne róla valami infó:)
Hali!
Egy kis infó!
A minap meg látogattam Viki (43) aki valójában inkább (63).
Most jött haza Angliából az elmondása szerint.( Gondolom takarítóként dolgozót kint)
A Je*ik*n rendel a tüdő szűrővel szembe.
A fran*ia az 10/5. Az aktus az csak egy nagy nyögdécselős, jajgatás 10/1.nem bírja ha rakják neki keményen. Egy nagy n*l*.
Nagy be csapásnak tartom hogy sajnos nem a valós élet korát írja meg, ( de nagyon sokan így csinálják) különben még a telefonálást se pocsékoltam volna rá nem hogy az időmet, s főleg nem a p*n*e*et.
Szép napot.
Amikor előjön "rejtekéből" a pártatlan kommunikáció, akkor van itt az ideje a jelzőknek. Ez igencsak fájdalmas az én gőgös egómnak, de függetlenül attól, hogy mit gondolok rólad, ez most egy verbális főhajtás feléd.
Szerintem hagyjuk már ezt az Elvira témát. Kezd már uncsi lenni.....
Inkább mondjon valaki valami infót Berni(24), és Kata(30) nevű versenyzőkről. Most rájuk gerjednék szívesen. Katának az a csókra( vagy valami másra :P ) csücsörödő szája nagyon izgató.Szívesen megpróbálnám.Ő lenne az elsőszámú célpont. Illetve ha valamelyikőjük átkeresztelt menyecske és más néven van infó róla azt is szívesen venném.
Köszi
Ezt ***moderálva***! :-)
Mert***moderálva***vagy te, és nem vetted észre, hogy egy úrinővel van dolgod! Elnézést, Elvira.
Helló Gróf!
Már bocs, de eddig nem ez ment? Teljesen mindegy, hogy kiről írsz és mit, úgyis betámadják, mert valakinek nem fog tetszeni! Másik oldalról pedig miért is garancia az, hogy mondjuk valaki őstag itt, hogy nem fog kamus beszit írni? Szerintem semmi köze a két dolognak egymáshoz. Ráadásul lejáratni alapvetően pozitív beszámolóval is le lehet, csak úgy kell fogalmazni, és azt kell kiemelni, amit...
Erről beszéltem.
Semmi gond, ismerem a jóakarót, aki szintén jól informált, mint te. Bár sosem látott...
Lényeg az, hogy örülj a sok vendégnek, hadd pörögjön a biznisz.
Üdv
Welcome! Bárhogy is volt, de most megleptél. Amit írtál így van jól összefoglalva, nincs a háttérben összeesküvés-elmélet, csapda, stb. Ez van, el lehet fogadni, vagy sem. Amit írtál, az nagyfokú józanságra és korrektségre vall.
Az írásod második része pedig legyen fontos mind az MT-knek, mind a sz olgá ltató knak.
Köszönöm.
Üdv
Apróban hirdető Erikacica-ról van valakinek információja?
Igazad van, le is írtam, hogy menjetek el, és próbáljátok ki. Tudom, hogy többeknek bejött, van akiknek nem, de ez nem lejáratókampány volt a részemről, szerintem itt a nagy többség tisztában van vele, hogy nem vagyok senki oldalán. Miért gondolja, hogy pont őt akarom lejáratni, és kinek segítenék ezzel? Vagy az összes többi masszőznek dol go zom, és ő itt a fő ellenség? Nevetséges!
Summa summárum: menjetek hozzá, dícsérjétek, és nem lesz problémátok!!!
Üdv
Elvira!
Ismét bakot lősz, tele vagy bizonytalansággal és találgatással, de személyeskedésbe átcsapó vádaskodásod már szánalmas. Önmagadat hazudtolod meg sorozatosan! Egyszer nem tudod, hogy ki vagyok, másszor egy fiatal impotens, aki csak meg akar dönteni, most meg... Én nem a túlsúlyommal küzdök, hanem az ostobaságoddal. Bárhogyan is próbálnál itt zsarolni, vagy fenyegetni, akkor sem kérek elnézést, mert nincs miért. A véleményemet írtam le, és tartom is ehhez magam! Szerinted én a nálad nem létező (te írtad!!!) bő!!! másfél órát voltam, tudod, hogy ki vagyok az elejétől kezdve, stb... Az eddig mondottjaidnak az ellenkezőit írod!!! Tényleg nem veszed észre??? Szépen belesüllyedsz a magad által generált posványba, magadat teszed nevetségessé. Felőlem itt akármit is írhatsz, nem vonom vissza amit mondtam, mert úgy volt, te viszont egyre hiteltelenebb leszel ilyen piti zsarolással. Aki nem dícsér, az kérjen itt bocsánatot??? Soha nem mondtam, hogy kihez járok, pláne neked nem. NEM d o lgo zok senkinek, soha nem is tettem, ami és ahogy volt, leírom. Kit emeltem ki ellenedben? Hol írtam, hogy ne menjenek hozzád? Sokan masszíroznak, vannak akik jól és diszkréten, és vannak a te fajtáid (ill. csak te). Semmilyen személyes oka nem volt a látogatásomnak (ki küldözgeti a pasiját "próbavásárlásra" a többiekhez?), csak kíváncsi voltam. Sajna a szilikont tényleg nem szeretem, és nincs kivétel.
Szóval már más is tudja, hogy te ki vagy: egy öntelt alak, aki nem fogadja el a kritikát, köpköd és vagdalkózik, büszke "hatalmas" eszére, de a kenyerét egy "ilyen" oldalon keresi, zsarolni meg fenyegetőzni próbál, de ellentmondásokba keveredik.
Ez vagy te, de nem érzed, hogy kicsit már sok belőled??
Üdv
Azt, hogy Elvira kitenné a v.e.n.d.é.g. mobilszámát nem hinném. Mondjuk ha engem megszivatnak akkor én is düdös lennék.Ezt egymás között kell tisztázniuk. Én voltam már nála, és nekem bejött amit csinált. De ezt már írtam korábba is. Viszont ha tényleg úgy van, hogy az Elvirát azért szivatják, meg járatják le, hogy ne menjenek hozzá az valóban nem szép dolog. De szerintem csak azért is szeretnék őt "kipróbálni" úgyhogy minden ilyan irányú lejáratókampány az ő malmára hajtja a vizet. Láttunk már ilyet...
Üdv!
Jobb lenne szerintem kedves Elvira ha lenyugodnál kicsit. Én voltam már nálad és mit mondjak.. nekem se jött be a szolgáltatásod, sem pedig a külsőd. Így nem is mentem többet hozzád. Szerintem ez a" tudod mit kérj bocsánatot duma nyilvánosan vagy leírok ezt azt.....egy kicsit erős. Akkor ezek szerint veled igen vigyázni kell mert a diszkrécióval kicsit hadilábon lebegsz, mivel még majdhogy nem már a pali telefon számát is ki nem írod dühödben, vagy éppen hogy hol lakik van -e családja stb. Persze védd meg magad de szerintem ennek van finomabb formája is. Korábbi beírásaid alapján te is szeretsz más lányokat lejáratni azt már megfigyelhettük. Kicsit kiakaszt hogy egyes szolgáltatók nincsenek tisztában azzal hogy mi a diszkréció. Még annyit hogy én is jártam már meg lánnyal elmondtam ezt-azt magamról aztán meg jött a ciki helyzet..na mindegy.
Szerintem ellenkezoje
élőben szebb vagy épp az ellenkezője?
Majd ha latod nem csak foton........ Mongyuk jok a fotoi (persze ez csak az en meglatasom)
Hello. Zsanet 23 volt mar valaki?? Olyan mint a kepeken?
bár én még nem jártam Izácskánál, de a képei alapján (férfiszemmel) a kategóriája egyik kiemelkedő tagja. egyszerűbben, a képeit nézve feláll a f*rkam :)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves Mortimer/Edina/ne hivosgas!!!Már ezzel elárultad magad nekem a telefonba hogy ne irosgasak neked itt a forumon és nicsak egy női hang volt aki hivot...nekem vannak gusztustalan képeim???..mert ezt mondtad .hát nah:-D..Ezen csak nevetni tudok!De fejezd be a hivosgatást nem vagyok kiváncsi a m*csk*l*dásodra!!!
Én nem tudom Te milyen pénz vagy, de a jó pénz meg mindig megkerűl.