:-)
:-)
Kiváncsivá tettél ,ezért ránéztem én is az Aliz(30) nevű leányzó hirdetésére. Ez már felháboritó . Idézet a
nevezett hirdetésből : " 45 év feletti vendégek kíméljenek!!". Ez a hirdetés durván megsérti a 2003. évi
CXXV. törvény az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló rendelkezéseit (nem én
gépeltem be , Ctrl+C,Ctrl+V).
Tehát már itt is ez a fránya hátrányos megkülönböztetés .Nem elég a
munkaerőpiaci hátrány , de már az örömhölgyek is szűrnek.Én 46 vagyok de azért a f*rk*m még működik ... De ha
a hölgy ilyen válogatós akkor inkabb kihagyom .Kivánok neki sok fiatal néger, mongol, kinai , c*g*ny stb.
csóró klienset ,ha gondolja hogy azokkal jobb a szex ,vagy jobban f*z*tnek. De lehet úgy fog járni ,mint az
egyszeri kislány : 30-ig csak válogat, aztán meg csak várogat.
Nem! Ezt ugy hívják hogy öngól! :)
Fütyülős · Őstag · Felhívtam a napokban Alíz(30) nevű masszázsoló hölgyet.***moderálva*** 1 fél óra!!!
Mondom neki:
"Te meg vagy veszve?".
Asszongya:
"Na csak nézd meg a képeimet, és rájössz miért ennyi az annyi!"
"Láttam a képeidet. ÉS???"
Na itt lett vége a beszélgetésnek.
Biztos van aki "eltartja", de nekem ez sok, és szerintem a studio képek se mérvadóak. (Lásd Szandika!)
Aki volt már nála nyilatkozzon már valamit.
Kösz!
:) Zoy! A labda a térfeleden pattog!!
:) LOOL!!!!!!
(ezt is küld el modra!)
Én nem kezdem hogy "kedves"....
Tehát kezdem újbol:
Te rettentően irígy hirdető röviden: egy igazi F*SZ!!!!!
Lényegtelen hogy van-e tapasztalat,vagy sem,de ha annyira érdekel van tapasztalat elegendő.
Nem ismétlem NEM beszámolónak szántam ezt a pár sort,csak pozitív észrevételnek,de ezt észre kellett volna venned miközben valószinüleg betűzve olvastad(többet nem nézek ki belőled) rövidke észrevételemet.A fórum nem csak arrol szól hogy hosszú szaftos beszámolókat írjunk,miközben a magadfajta( jobb hijján) fényezi rá a pisztoját,hanem pozitív és negatív tapasztalatok mondat formájában való leírására is szolgálhat.Mindez pontosan azért van hogy ne fussunk rá a kellemetlen alkalmi partnerekre.
Ha úgy gondolod hogy "önreklám"az egész akkor szolj ha ugy gondolod és rábukhatsz arra ami Grétinek nem hinném hogy lenne,és rájösz közben hogy nem ugyanazon egy személy vagyunk.
Nem tudom mi baj volt a modorával....igazábol nem is érdekel!
10/10???.....ha téged kellene pontozni szerintem közelebb lehetsz a 0-hoz mint az 1-hez.Az hogy Neked valami oknál fogva nem jött be az ottlét ráadásul ilyen formában közlöd senkit nem érdekel.
Ha nem tetszik nem olvasod el!
Nem kötelező!!
Végezetül azért szerintem mindenki kíváncsi lenne a "Fustos" által feltett kérdésre mi is a válasz?????
Először és utoljára süllyedtem le a szintedre,és válaszra méltattam egy ilyen jelentéktelen kis senkit!
Szép estét!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · "Kedves"Zoy!
Imádom,hogy neked mindig szúrja a szemed ha valaki rólam potitív beszámolót ír..XD Tudod ha valaki 10/10 et ad ahhoz partner is kell ám!!A te elmondásod szerint, mi nagyon nem éreztük egymást... de ez nem is baj!Mindenki mindenkinek úgy sem tud megfelelni, ettől kerek a világ!!
És most szemtanúi lehetünk két konkurens bácsi,de lehet néni harcának!!!
Csak azt az egyet áruld el nekem ZOY,hogy a kettéb...szott nagyon jó .....f.sz.ba tudtál hirdetőként regisztrálni,amikor ez lehetetlen????
Csak úgy lehetséges,ha van,vagy már min.egyszer valamikor volt érvényes,nem kétes hirdetésed!!!!!
Üdv Kolegák!
Vanessa(23) egyelnő lenne Vanessa(25)-el?
Volt már nála v.ki mostanság?
Az egyik 19,a másik egy hijján 20!
Két büdös nagy stricentő ez is az is!
Na csak kibuggyant megint a fekália a szádból. Borzasztó szájszagod lehet. Viszont ha tényleg utazol, akkor nagyon vigyázz majd magadra, de csak amíg meg nem érkezel, utána már nem muszály...
Ott ha valamilyen kísérlethez alanyt keresnek, akkor nyugodtan jelentkezz, legalább ennyi haszna legyen belőled az emberiségnek.
De ha meg pancsolni mész, akkor menj le a víz aljára, és ott nagy levegő...
És utoljára neked: "Tudatlanságod felismerése lesz majd bölcsességed kezdete"
Pápá, és ne siess vissza
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia chef!
Örülök,hogy jól érezted magad!:-)Várlak legközelebb is szeretettel!
Sziasztok!
Gréti:
Hétfőn jártam Nála kora este.Csodálatos volt.Minden ahogy abban a bizonyos nagykönyvben meg van írva!Tiszta rendezett lakás,kedves,odafigyelő,és maradéktalanul kielégítő!
Valamint nem utolsó sorban egyedül van ami nem elhanyagolandó!!
Még tuti hogy fogok hozzá menni jopárszor!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
10/10!
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Ezt egyenlőre megtippelni nem tudnám,valamikor még biztosan ott leszek Nálatok,de pár hétig most maradok Miskolcon! :)
Oh és hetek hónapok vagy napok múlva láthatunk Debrecenben? :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Mindenkitől elnézést kérek,aki szeretett volna már hozzám jönni szombattól Debrecenbe,de úgy alakult,hogy Miskolcon maradok egy ideig! Mesi
Hmm előző oldalon azt írta, szombattól visszatér...hmm
Sziasztok!
Mesi azt írta itt lesz Debrecenbe de nem látom a hirdetését. Valaki tud valamit?
Csak 5 hétig?
:-(