Köszönöm a választ, én is így gondoltam. Éden nagyon csinos, de nekem mindenem a nagy mell, így esett a választásom Vivienre :)
Köszönöm a választ, én is így gondoltam. Éden nagyon csinos, de nekem mindenem a nagy mell, így esett a választásom Vivienre :)
Beszélni magadról?Én soha nem mondanék semmit a magánéletemről egy ilyen hölgynek.Természetes esetben őket se nagyon érdekli,hogy ki vagy te,aki pedig kérdezget az már több mint gyanús.Sz*lg*lt*t*s*rt megyünk oda, nem csacsogni...
Én nem használok saját számot.
kezdőként egy kérdés: amikor felhívtok egy lányt, saját neveketek mondjátok, ill. saját számról hívjátok? valahogy bennem van a félelem, hogy ezzel visszaélhetnek...
Vivien 21 rettentően tetszik, nála kezdeném ezt a fajta tapasztalatszerzést :)
sziasztok, Virag(25) rol senkinek semmi infoja?
"Árpád Lőwy" · Újonc · Szinte áll a fórum, így aztán nincs mit " MODERÁLGATNI " okkal, ok nélkül... A debreceni "lányok" jelentős része álltal elkövetett és a valóságtól messze álló infók is megtették hatásukat... Csökken a "közúti" forgalom... Csak így tovább, ez volt a cél? :)) Ezzel búcsúzom tőletek Debreceniek, most már én is máshol próbálok szerencsét :(
Hello!
Nem tudjátok, hogy van-e olyan lány, aki bevállalná az édes hármast. :) Barátnőmmel keresgélünk, de alig találunk olyan lányokat, akik biszexuálisak, vagy elképzelhető, hogy csak nem írják ki...
Van esetleg valami tapasztalat?
Üdv.
Részben van csak igazad. Egy pár éve a város egyik legjobbja volt, azóta tényleg sokat romlott, az igényességből is alábbhagyott.
Kingus 20, vagy Kitty24 nevű hölgyekről esetleg új beszámoló? A régieket már olvastam, de pl Kingus azóta már legalább kétszer költözött.
Vivien (21) nél jártam a múlt hét folyamán, malompark környéke, szép, tiszta lakás, a hölgy nagyon szép, igazi barátnő feelingem volt, kedves, aranyos, jó kedve volt, amit nem is bántam. :) Mindennel megvoltam elégedve! Egyetlen negatívumot tudok megemlíteni, hogy a franciát gumival vállalja, de meg kell említenem hogy nagyon finom volt a franciája! Szép nagy cicik, nagyon formás popsika és szűk punci, nagyon jó volt.
Abszolút ajánlott a hölgy!
Rákérdezhetek, hogy eme csodálatos élmény alatt neked lógott-e valamid? Az orr szót nem fogadom el. :-)
Ha hozzám érkezett a kérdés, akkor sajna nem. Mindkettőtöknek ezt kell válaszoljam, nem jártam még kérdezett lányoknál.
Hátul au apróban hírdet egy lány: Fiatal, vagy igényes lány ismerkedne, vagy egyszerűen csak Crystal néven. A (régebbi )fényképei alapján full bombázónak gondoltam, szinte lázban égtem amikor indultam hozzá. A V é n kertben volt az óvoda? mellett. Amikor ajtót nyitott akkor ért egy kisebb hidegzuhany, mert jóval gyengbb volt a látvány, mint amire számítottam. De mivel már hozzászoktam és amúgy sem randinak tekintem maradtam. Hozzáteszem, hogy igencsak látszhatott rajtam, mert megkérdezte, hogy ő megfelel-e? A csaj elmodása szerint hobbiként egy állatmenhelyen segít, a lakás pont ilyen szagú volt. Zuhany nem kötelező. Mikor leütünk az ágyra bekapcsolta a TV-t, én kérdeztem, hogy tán nézni akarja közben, mire a válasz: csak, hogy szóljon valami. Igaz, az Animal Planet-t kapcsolta be, amin éppenrágcsálóírtó berendezéseket reklámoztak. Ez persze megadta az alaphangulatot. A csajnak mindene lóg. A melle mint valami vízzel teli kottongumi, még a segge is olyan puha, mintha a bőr alatt csak zsír lenne, az is a szarabb fajtából. Sikosítót nem vett elő, gondoltam akkor biztos élvezi a dolgot. Hát nem. Tök száraz volt, rövid erőlködés után rákérdeztem az előre beígért orális befejezésre. Ez alap. Ilyet viszont esküszöm még sosem láttam. Biztos összekeverte a farkamat egy csiklóval, mert a nyelvével nagyon gyorsan jobbra-balra próbálta ingerelni, ami inkább csodálkozást váltott ki belőlem, mint örömöt. Komolyan mondom, ennyire még nem szugeráltam magamat sosem, hogy sikerüljön "befejezni". Mindent egybevetve: szar. Akinek ellenvéleménye van, annak igen kíványcsi lennék a beszámolójára, de kötve hiszem, hogy van ilyen.
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott.
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen ***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Viki (25) ről , Grétiről, vagy Monáról tudsz valamit? A három között hezitálok...
Viki ( 25) nél járt már valaki? Jó kis popója van a képeken, meg az alakja is bejön. Esetleg még Gréti érdekelne...
Hali!
Bessyröl tud valaki valamit?
Talán igazad van a türelemmel kapcsolatban.Mellesleg most látom hogy rosszul írtam.
A kérdés helyesen,ki vállal illetve kinek van türelme hozzá,kedve?
Látom lányoknál nincs levelezési cím csak mobil szám.
Itt a fórumban keressek rá,hogyan?
Ki szeret helyett inkább az lenne a legjobb kérdés,hogy ki a legtürelmesebb hozzá. De ha rákeresel itt a fórumban talán ki dob egy pár érdekes dolgot.
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy ki vállal itt szűztelenítést,lányok közül,és mennyiért?
Eh,helyedben hanyagolnám :S Nem túl biztató kép,bár nem ismerem az ízlésedet :D
Azért a figyelmetekbe ajánlom azt is,hogy ezért nagyrészt a k*r*sl*t is okolható,ha ezek után még is kész belemenni az *gyf*l.Nem csodálom,hogy csont náélkül meg merik tenni :) Nem jut eszetekbe az,hogy akkor a sz*lg*lt*t*s minősége is ezzel arányos?
Itt hirdető "20" éves lányok többsége is bőven maga mögött hagyta csikó kort.
A diszkrécióról meg annyit,hogy annál hülyébb dolgot nem is lehet tenni,minthogy a magánéletedről bármit is elmondj az ilyen hölgyeknek. Egy kis alkoholtól még az orvosok is minden személyes dolgodat kiteregetik mások előtt (tapasztalat)...
Ez a véleményezési mizéria is érthetetlen csak 100 %-osan pozítiv visszajelzés lehet igaz?Egy helyen többen rendelő hölgyek bizony megosztják az információkat a v*nd*g*kr*l ezt pedig női szájnak hívják.