Hali!
Szöszi 36-ra én is kíváncsi lennék. Ismerősnek tűnik a képei alapján kb fél éve mintha láttam volna...
Hali!
Szöszi 36-ra én is kíváncsi lennék. Ismerősnek tűnik a képei alapján kb fél éve mintha láttam volna...
Üdv.
Már régóta nézegettem az apróban hirdető Lizi nevű hölgyet és volt is róla egy pozitív beszámoló, így aztán elmentem hozzá. Időpont egyeztetés valamint a parkolás is egyszerű az ajtóban egy nagyon dekoratív hölgy fogadott fehérneműben, kedves mosolygós, arcra is nagyon helyes, nem az a leharcolt negyvenes. Gyors tusi majd programegyeztetés, és hozzá is láttunk a dolgohoz, franciája nagyon kellemes, közben sürű szemezés ami elég izgató volt. Utána többféle póz, hátulról nagyon jól lehet pakolni, formás popo, izgatón nyög közben, de nem játsza túl a dolgokat, talán tényleg élvezi is:) A védőfelszerelést ő vesz le a végén, majd zuhi és végül korrekt elszámolás. Összeségében egy nagyon kellemes eggyüttlét volt, részemről ajánlott kategória, biztosan megyek még hozzá:)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Ennyi :)
lacee · Újonc · Köszönöm szex2011!
Utánna járok a lányoknak ;) :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Hagyd már,ne magyarázkodj,főleg ne ilyen hosszan! Aki ismer az tudja hogy jó vagy,a többivel minek foglalkozol? hm? :)
Elvira, már vártam a magyarázkodást, ahogy QC írta a beszámolót rólad....
El se olvasom, csak látom,hogy 4 hsz moderálásra küldtve, arra kattintva 1-1 kis regény :D
Ismét szánalom...
Jaj, csak nehogy én legyek a hibás :-)
N atur f rancia v égig sz ájba (élvezéssel)
Szia
Az NFVSZ az mit jelent? :)
Na most vesztedre mentél rá a témára, mert ezt ki fogom fejteni! :-) Rákészülök! Egyébként nem akartam, de csak mert kérted! :-)
Hola!
" csak " azt szeretném a témához kapcsolódva írni,hogy kb.1 hónapja szerettem volna bejutni Elvirához,az időpontot egyeztettünk,a telefonban nagyon aranyos volt ,megbeszéltük útközben rácsörgök ( tuti legyen a találka ),gondoltam felhívom Db.közeléből.Ekkor hidegzuhany,neki nem jó a megbeszélt időpont,mert mint mondta:elfelejtette, neki a fodrászhoz van időpontja és sajnálja de az időpont amit megbeszéltünk az nem a legjobb,tegyük át másik napra!
Mivel sok jót olvastam Róla,ezért legközelebbi Db-i utamnál próbálkozom újból!Remélem szerencsével járok!
Végül is én azért "keveselltem" kicsit ezt az időt, mert a többiek és ő is kb. 1,5 ó rá ról beszélt. Ami a csúszás nélkül valszeg meg is lehetett volna. Viszont cimbi, most rajtad a sor.
;-)
Helló
Bírom a beírásaidat, mert tavalyi önmagadhoz képest nagyot változtál, olyan "nagypofájú" lettél, de ismerve az előzményeket ez nem semmi dolog. És ez most nem sértés.
:-)))
Köszönöm mole, így már árnyaltabb a dolog. Nem mondom, hogy egyetértek veled, (mert nem is a cél), de legalább "fogtam" az irányt.
"De köszi hogy jelezted,sajnos erre gyógymód nem lesz,mert a 70-75 perc egy rendes test masszázzsal meg intimmel bele kell hogy szuszakoljam az időbe"
Bontsam ki a témát, vagy ennyi elég lesz "gondolatébresztőnek"!?
Lám-lám, mire képes egy "üres" kalász! :-)
;-)
Ha ilyen verekedős, akkor inkább románnak adnám ki magam.
:-)
:)))
Ez a barbi20 nekem nagyon hajaz hajdani aktíviára,mind mellesleg,seggesleg,fatörzsderékkal.Na meg csimmába a fürdőkádba??