Mégis perfekte veri a magyart:-))
Mégis perfekte veri a magyart:-))
Bianca kolumbiai.
Rövid beszámoló. Voltam Dórikánál(18). Mivel a fiatalabb korosztályt szeretem, ill. nem a MILF kategóriát, ezért felkerestem. Itt is elmondom a pozitív és negatív dolgokat, ami szigorúan csak az én szemszögemből mutatja a dolgokat, sok mindenkinek esetleg nem úgy jönnek le a dolgok, mint nekem. A lakás teljesen korrekt és tiszta, szépen felújított panel az előszobától a fürdőszobáig.***moderálva*** Szóval Dórika kedves, aranyos fiatal lány, szimpatikus és "normális", arcra is kellemes, szép nagy zöld szemekkel. Az eksön is OK volt, finom NF, az NFVSZ extra lett volna. Alakra vékony, arányos, nagyon csinos, tiszta, viszont aki a nagy vagy akár normál méretű ciciket szereti, az csalódni fog, mert neki kicsi cicijei vannak. Én jól éreztem magam vele, az aktus is finom volt. Viszont két dolog, ami zavart, és főleg az egyik nagyon. A kisebbik, hogy ***moderálva*** szerintem férjen már bele 2 dl tea, vagy rostoslé, vagy akármi üdítő, ne csapvíz. A másik, hogy a végén szépen, oldott hangulatban beszélgettünk, de úgy alakult, hogy ő az ajtó fölött lévő órának pont háttal könyökölt, és bizony nem titkoltan forgolódott, hogy lássa az ó r á t, nehogy akár egy perccel is túllépjük az időt... Ezt valahogy illene sokkal diszkrétebben csinálni, mert így az jön le, hogy kif ize tte, végzett, indulhatna már...
Vajon ki lehet az?
Az egyik debreceni lányt,aki ott hirdetett.Személyesen nem ismertem,de láttam az oldalon.
Na???
És mit láttam,találtam itt az egyik bécsi studióban!Ember lemegy az agyáról!Bécs-Debrecen ilyen kis távolság?
Éleslátásod határtalan...
Helló
Van egy pár dolog, amit rosszul látsz, vagy félreértelmezel. Én elsősorban nem a melleidért mentem el hozzád, és azt sem írtam, hogy ejnye-bejnye de szilikon, hanem egyszerűen csak én nem szeretem, és ez nem a te hibád. Ezt is említettem. A hely tisztaságáról, korrektségéről is írtam, valóban nem tértem ki a halk zene, füstölők, klíma, stb. dolgokra, mert ezekről a többiek már írtak, de ez is teljes mértékben így volt. Én úgy gondolom, hogy nem írtam olyan rosszat, ami rád nézve nagyon negatív lenne, nem kérek kárpótlást sem, mert nem csináltál olyat, ami miatt ezt elvárhatnám, egész egyszerűen csak az elején a várakozás, a végén meg a kapkodás zavart. És én sem akarnék visszaélni senkinek a vendégszeretetével, nem mondtam, hogy "kitoloncoltál", csak az előrevetített nyugalmas légkört hiányoltam, mert akár tagadod, akár nem, téged is feszélyez, ha az idővel megcsúszol, és tudod, hogy más is fog jönni, sőt még gyakorlatilag nem végeztél, de már csörgeti a telefont. Az idő meg kb. 70-75 perc volt küszöbtől küszöbig. Az is lehet, hogy csak az az 5-10 perc hiányzott.
Én sem azt írtam, hogy senki ne menjen hozzád, mert a vendégeid többsége szerintem elégedett veled, lehet, hogy csak én jártam így, mindenesetre ezek után lehet, hogy te is kicsit pontosítod a naptárban a bejegyzéseidet, vagy jobban figyelsz, és más nem jár így.
Szóval menjetek Elvirához, lehet, hogy ez tényleg csak egy egyedi "malőr" volt.
Üdv
Kedves Kollégák!
Jártam Lili19 -nél és hasonlóan jártam mint Mole makktársam Ritus18-al, kedvességről, beszélgetésről szó sem volt, gyakorlatilag csak legyen meg és mehetsz érzésem volt végig, az egyszavas válaszokról nem is beszélve. Valóban ezek a 18-19 éves lányok annyira fiatalok, hogy lelkileg nem képesek ilyesmire, és erre csak azt tudom ajánlani mindenkinek hogy szűkítse a keresést 20-tól. A poén az egészben hogy Ritus és Lili között agyaltam, de ezek szerint teljesen mindegy volt hová megyek.
Nem foglalkozz vele Bia elég jól néz ki nem mindegy hány éves max 25 lehet, de élőben szebb mint a képeken.
Nem tudom,hogyy nekem tűnik csak fel,de hogy a hóvirágba van az,hogy Vivien 21 nemrégen 22 volt,vagy a Bia,nem öregedett a hírdetése megjelenése óta.Ami cirka másfél éve volt?
Szia Lacee!
Tudnám ajánlani Szabinát. Ő 33 éves nagy mellekkel (100-as) és végig csinálja. Nála voltam 3 vagy 4 alkalommal.
Ancsa ő 18 éves nagyon csinos csaj szintén nagyon szereti kényeztetni és végig megy nála. Én mostanában Ancsához megyek és teljesen meg vagyok elégedve mind a környezettel mind a szolgáltatással. Próbáld ki csak ne az én időmben ha lehet.
Miért gondolod, hogy az életkor meghatározó? Itt aztán tényleg nem lehet tudni, hogy egy nyegle taknyos kölyök a jobb, vagy egy ápolt 50-es üzletember. Esetleg egy sportos fiatal srác, vagy egy szőrős vén traktoros.
Akkor viszont nem értem, hogy ha sosem voltál nála, gyakorlatilag nem beszéltél vele, nem láttad ruha nélkül, és csak egy szűk, félhomályos folyosón találkoztál vele mintegy 12 és fél másodpercre, akkor mit tudsz róla, mi alapján "nem adta neked?" Tényleg nem akarok ezen a témán többet lovagolni, csak lásd be, hogy negatív, vagy egyáltalán "hozzáértőnek" tűnő hozzászólást minimum egy együttlét után lenne korrekt leírni.
Részemről tényleg ennyi, csak a nyíregyi fórumon is hajlamos voltál csúnyán melléfogni a negatív kritikával.
Helló
Én lehet, hogy idealista nézőpontból látom ezt a dolgot, és valóban nagyon sarkítottam az álláspontokat. Természetesen neked is igazad van némely dologban, de te is csak feltételezed a "normálisságot", ami nagyon sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal. Írásaidból, stílusodból feltételezem, hogy te sem egy őstulok vagy, bár radikálisabban állsz hozzá a dolgokhoz.
Abban is igazad van, hogy amit leír, azt tartsa be. Inkább ne ígérjen sokat, és majd a helyzet határozza meg, hogy lehet-e egyéb mellékes az alaphoz. De amit ezután írsz, az viszont életszerűtlen. A nagy százalék leírja, hogy az ápoltság elvárt, és szerintem senki sincs, aki igénytelen vendéggel foglalkozna. De ha ezek le vannak írva, szerinted mennyiben befolyásol akárkit is, hogy meglátogassa? Jóska Pista nem fog azon gondolkozni, hogy "ápolatlan vagyok, büdös a szám és a heti mosakodást már 3 napja letudtam" stb. És ha a telefonban beígért dolgokból ezek miatt az indokok miatt nem teljesül semmi, akkor jön rossz esetben a fórumon történő bosszúállás.
És hiába hangzik jól, hogy testileg és lelkileg is legyen alkalmas a munkára, ez képtelenség. A pillanat határoz meg sok mindent, amire nem lehet felkészülni. Egyébként mondom, hogy van igazság a mondanivalódban, de millió dolog befolyásol millió dolgot, és a két oldalról nézve mást mutat minden. Az íratlan szabályokat meg a legkönnyebb felrúgni.
Üdv
:-)
Poszt Gráf Kuszátor!
Azért ennyire ne kuszáljuk! Ez egy illegális tevékenység mindkét oldalról. Nem szabályok kellenek hanem korrektség.
Furcsának találom az ez irányú értetlenségedet. Mindkét oldalnak (lányok, v.en.d.ég.ek) egy az érdeke: a jó sz.o.l.gá.lt.atás.
Ami a lányok részéről teljesen jogos elvárás az az, hogy a v.e.ndé.g ápolt legyen és tisztelettel kezelje őket.
A hajszín, szemszín, szoláriumozott bőr azért már ne legyen elvárás mert akkor sz.ak.m.át kell váltani.
Segítené még a hölgyeket és ezáltal minket is ha a VL bővítené a hirdetési menüjét.
Pl.: Ha a lányok meg tudnák adni , hogy milyen életkorú vendégeket lá.tnak szivesen egy -tól -ig megjelöléssel.
Poszt Gráf Kuszátor!
Az elmeorvosi szakértői véleményt és az ilyen tekintetben való egészséges besorolást azzal kapcsolatban írtam, hogy még véletlenül se terelődjön el a beszélgetés valami extrém irányba. Átlagos v.e.n.d.é.g és átlagos leányzó üz.l.e.ti kapcsolatáról akartam értekezni.
AZt hiszem Lola33-at fikázták itt néhányan amiatt, hogy életkor határt szabott a lát.o.ga.to.inak. Ha ezt a h.ir.deté.sé.ben rögzíti ám legyen. Korrektebb mintha huzgálná a száját. Bia23 -ról írták már többen, hogy válogat és a "gazdagokat" szereti. Na! Ő szerintem inkorrekt a hi.r.det.ésé.ben mert ezt jeleznie kéne.
(halkan jegyzem meg, hogy Bia szerintem ezt nyugodtan megtehetné mert még ilyen feltételek mellett is meglenne a v.e.n.d.é.g.k.öre)
Azt is megértem ha egy lány nem akar öreg p.öcs.öket szopkodni vagy viszolyog a rétiné.g.erektől.
Már megint Ritus18-al jövök mint rossz példával de ő nem átallott néhány napja Rita-popó névvel h.i.r.det.ni (amit gyorsan vissza is vont) miközben ezt a m.el.ót neki gyorsan abba kéne hagyni mert ő l.e.h.ú.z és nem s.z.ol.gál.tat. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen kislány lelkileg visszafordíthatatlanul sérül.
Közben azt is sejtem, hogy ezeknek a lányoknak nincs sok választása mert a s.t.ri.gó úr nem szereti a kényeskedést.
De bocsásson meg a világ ha a pénzemért kapni is akarok valamit!
Na Árpi ezt bogarázd ki?Akkor most ki van kivel?Deby az Enikő,de kit lehet Ré(p)kázni?Erre szoktuk mondani,hogy nem izél a hogyishívják:-))
Kedves Árpád.A képeim saját képek.A telefonban elhangzottakat teljesitem,probálok a vendég kedvében járni.Ha valakivel nem ugy viselkedem ahogy kellene illetve nem megyünk végig a listán az valoszinű azért van, mert a vendég nem megfelelöen ápolt.Kinek nem inge ne vegye magára.