Köszi :)
Köszi :)
Tisztelt QCpassed és Elvira!
Kérjük, hogy vitáikat ne itt, hanem a dühöngőben rendezzék!!!
sziasztok, volt valaki Viktoria (34) es Virag (20) nevu holgyeknel, egy velemy....
vipvip · Újonc · Már napok óta ez a vita megy, és a fórum elvesztette a lényegét, beszéljétek meg telefonon és ne offoljátok tele az egész fórumot, vagy ott a Lányok - Negatív tapasztalatok rész azt irjátok tele:)
Esélytelen, belőlem csak egy van... :)
Holnap jövök, majd kapnak Hexe-stílust! Biztosan fog tetszeni!
A gyalázást inkább hagyjuk, mert nem azt csináltam, egyébként beszélgetésünk első 10 perce a konkurenciáid köpködéséről szólt...
Úgy Debrecen, mint Nyíregy környékén. És tényleg ne kelljen már paraszt módon itt veszekednem veled. Tegnap még normális voltál, mára meg kivetkőztél magadból. Kicsit labilis vagy...
Két mondat:
1. mondtad
2. nem az esett rosszul, hogy nem tudtalak leakasztani a szegről, mert nem is akartalak (kicsit több szerénységet neked is).
Üdv
Kedves Candy
Valóban jobb lett volna, ha csendben maradsz, mert sajnos TE nem tudod, hogy ÉN mit beszéltem Elvirával, ergo nem tudom, hogy mi alapján kardoskodsz mellette, és mi alapján törsz pálcát fölöttem. Mert ha más nézőpontból közelítjük meg a dolgot, akkor szerinted én hazug vagyok, ő pedig az igazmondó juhászné. Persze nyugodtan védd meg, hiszen ahogy mondtad: "...én nem ismerlek téged, de az írásaid alapján..." stb. stb. Eddig én is egy viszonylag értelmes nőnek gondoltalak, de sajnos most elhamarkodottan ragadtál billentyűzetet. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy "sz@revő", a negatív kritikát is próbálom úgy megfogalmazni, hogy lehetőleg ne legyen sértő. De ha egy kicsit elő tudnád venni az értelmesebbik énedet, akkor felfognád (te is), hogy nekem a problémám nem a 75 perccel volt, hanem a várakozással, utána meg a kapkodással.
És szerintem a jó szolgáltatónak nem az időkorlát az ismérve. Egyébként nekem papolsz arról is, hogy "a valamit érő vendégek... embernek néznek". Pont nekem! Röhej. Ettől nagyobb ostobaságot nem is írhattál volna. Hol voltál, amikor egyes MT-k alpári, mocskos módon pocskondiáztak lányokat? Akkor miért nem ragadtál billentyűzetet? Vagy őket szabad, mert ők szerinted nem JOBB helyeken d o lgoznak? Kicsit sokra tartod magad szerintem.
Üdv
És még annyit, hogy csodálkoztam volna, ha épp a Te mondanivalód nem küldik oda...
Nagyon hiányoztok Drága!:(( Igen, okés minden, csak mostanság inkább Pestre járok (muszályból) elég sokat, de idénre mindenképpen tervbe van véve, egy kicsit keletebbre történő út is...:))) Addig is valakinek azt üzenem, hogy "Alone in heaven", "Tallulah" és persze "Last drop falls"...
Puszi
Szia Aranyom!
Rég láttunk!Minden rendben Veled?Mint látod,valami igen sértőt írhattam,mert máris modira küldték.:))Tök jó!Olyan nehezen tudok sértegetni,most végre sikerült!Juppiii!!
Ha erre jársz,azért ránk nézel majd,ugye?Mindenki másnak csak annyit,szálljon magába!Na jóccakát kívánok!cupppp
Biztos, hogy egy Elviráról beszélünk?? :) Hülye kérdés, mivel csak 1 van jelenleg.
Viccet félretéve, én már nem 1x voltam nála, hanem jóval többször. Remélem lesz is majd lehetőség újra bekerülni. A határidő naplóját annó távolról megmutatta, persze nem kezdtem el olvasni, meg feljegyezni a telefonszámokat, csak gyorsan átlapozta előttem de valóban elég jól tele volt írva.AMit "művel" az nekem nagyon bejön , szerintem sok más embernek is. Engem még soha nem vezett félre az idővel, amit megbeszéltünk az mindíg akkor és úgy volt. És ahogy észrevettem Ő nem az a kategória hogy: hűű gyorsan könnyítenem kell magamon, felhívom, és már 1 óra múlva ott is vagyok. Ahoz kell egy megüresedett hely, meg egy jóadag szerencse...
Vaki · Újonc · A hirdetési menü bővítése nem biztos hogy jó ötlet.
Ugyan tévedsz abban hogy ez a tevékenység illegális, mert nem az, de valóban erősen szabályozottak a keretek.
Így a hírdetés sem tartalmazhat bizonyos dolgokat.
Úgy látom a VL pont jól egyensúlyoz a határmezsgén ;)
Ezzel szemben a véleményezést nem tenném választhatóvá.
Egy igényes hírdetőnek el kell viselnie a visszajelzéseket és egy féltucat visszajelzésből már jó kép alakulhat ki ami a lánynak is előnyös, ha jó sz.olg.áltató és ő is fűzhet megjegyzéseket a leírtakhoz.
Szia Drága!:)
Remélem jól vagytok, és minden rendben!:) Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem csak sz.o.l.gáltatókat szokás betámadni...
Pussz
Vaki · Újonc · "Szerinted aki "ilyen" helyre jár, az milyen szempontból való normálisnak felel meg?"
Hát ez nagyon vad volt.
Ne keverd a gourman éttermet a sarki kiskocsmával.
Mindkét helynek megvan a létjogosultsága és a saját kategóriájában nagyszerű lehet.
Ennyit ha fiatal és jóképű a fickó.
Ha meg idősebbecske és elnehezültebbecske (meg időhiányos csajokat hajtani, mellesleg olyan lányok a zsánerei, akik nem az ő korosztályában keresik a nagy Ő-t), na akkor ez egy korrekt út a kereslet és kínálat találkoztatására és ahogy azt Q.. kollega mondotta, ez kérem biznic. A résztvevők meg játszák el a szerepüket, teljesítsék a velük szembeni elvárásokat.
Nem látok semmi "abnormálisat" legalábbis semmivel nem többet, mint akkor, ha valaki vidámparkba megy afrikai szafari vagy bázisugrás helyett.
Vaki · Újonc · Cleoval bepróbálkoztam egyszer.
Megbeszéltünk mindent, időpontra mentem, a ház elől hívtam és nem vette fel, később már ki is kapcsolt.
OK lenne (én türelmes alkat vagyok, másnak is lehet gondja), ha nem olvastam volna itt, hogy másokkal is megtette már.
Pedig a fotói alapján csábító lény, nagyon sajnálom hogy kimaradt, de ha a telefonosdi bejött, lehet más megállapítások is igazak lehetnek.
Megpróbáltam csendben maradni,Isten látja a lelkem!De valahogy nem megy.Nem szeretek itt jelen lenni,de van hogy feláll a hátamon a szőr az emberek szűk látásától.
Elvira,én nem ismerlek Téged,de az írásaid alapján nem vagy buta nő.Minek hagyod,hogy belerángasson valaki egy ilyen semmire való vitahelyzetbe?Mert nem felelt meg neki,hogy
1 órás masszázs játék nem lett 1,5 óra?Mert nem képes megérteni,hogy egy jó szolgáltatónál igenis van időkorlát?Sokszor megesik ez a JOBB helyeken,és ha nem elég érthető,hát igenis megerősítem:normálisan rászámolunk fél órát az időre,de néha bizony így is sürgetés a vége.De ugye senki nem szeretné,ha a lány mosdatlanul fogadná,mert az előző vendég késett,vagy "lassú"volt???Márpedig ez sűrűn megesik.Az a vicc,hogy az igazán valamit érő vendégek sosem nyávognak.Elmondod a szitut és elfogadják.Mert embernek néznek.Úgyhogy sztem nem is érdemes foglalkozni olyasmivel,ha indokolatlanul támadnak.Csak annyit minden elégedetlenkedőnek:ha időigényes vagy,jelezd előre,vagy maradj otthon!Ott nincs időkorlát!És most lehet haragudni,de jelzem,nem reagálok rá!:))))Puszi mindenkinek!
Egy régebbi élmény :(
Voltam Roxinál. Kár volt. A lakás átlagos panel se nem jó, se nem rossz. Fürdőszoba lehetne kissé igényesebb is. A leányzó csinos kedves mézes mázos. A képeken ő van, sőt ismerjük őt tavalyról másik helyről másik néven. Azóta csak annyit változott hogy a hozzá állása lett szar. Addig mig az ágyba kerültünk és nyali fali volt addig még csak csak. Akcio közben az a szöveg hogy most légyszi siess mert már sokadik vagy ma....... háát kissé vissza vette a lelkesedésem.
Addig míg a Vezér környékén volt addig nem volt ilyen. Lehet rossz napja volt de akkor menjen haza ne az én ***moderálva*** szenvedjen.
Múlt héten meglátogattam Tündikét. Tornyunk tövében rendel. Nekem kissé vékonynak tünt képei alapján. Az ajtóban szexi ruhában és magassarkúban fogadott. Szerencsére inkább sportos mint vékony. A lakás kellemes kissé már túl sötétitett. Szoba és fürdőszoba tiszta rendes nem valami igénytelen mint sok panelben lévő. Nagyon halkan hallani hogy több lány is van de nem zavaró. Az együttlét nagyon kellemes igazi barátnős. Semmi kapkodás semmi sietés. simogatásra kellemesen reagál. :)
Az idő betartását is ügyesen irányítja. Összességében nagyon kellemes élmény volt.