sziasztok!
valaki tud ajánlani a belvárosban (pláza környéke) található lányt aki délután 4 után is tud fogadni?
köszi!
sziasztok!
valaki tud ajánlani a belvárosban (pláza környéke) található lányt aki délután 4 után is tud fogadni?
köszi!
sziasztok, megkerdeznem megegyszer mert a nagy veszekedesben lehet nem figyelt fel senki a kerdesemre, hogy Virag(20) es Viktoria (34) rol valaki tud valamit?
engem speciel Kriszti(32) arca ijeszt meg a legjobban, nem is tudom mire hasonlít, de elég bizarr.
Nos igen Vanda arca eléggé hogy is mondjam "katasztrófális" de amit csinál abban nagyon profi, csak az arcát ne nézd közben... :)
xxx69casting · Kvázi-tag · Találtam valami furát. Popókedvelő Vandának van egy képe amin szemből álló helyzetben van pink ruciban. Látszik az arca orrtól lefelé... Anyám, ez egy ORK!!!
Anyjuci=Dolly, a Gyűrűk Urából szerezted?
Dolly, a Dolly kéjbarlangja hirdetés több, mint sejtető, mármint z irodádat illetően. Én vigyáznék a helyedben, nehogy furi meglepetések sora érjen...
Casting
Ariel képei nagyo hasonlítanak rá, még a fazonírozás is. Viszont Édennél voltam és a hangja nem stimmel. De a képei akkor tűntek el, amikor Arielé megjelentek.
szia
igen én már jártam nála, a képeken ő van, alapvetően kislányos alkat, sajnos cicijei nincsenek, konkrétan nekem nagyobbak mint neki. ettől eltekintve egy patront megért de nem volt nagy durranás. nem leszek visszajáró.
Sziasztok! Van valami vélemény & tapasztalat v.kinek Zoérol? Előre is köszi!
Álmodj, királyfi! :)
Én azért továbbra is bízom, bár ez talán naívitás, nem is kicsi, hogy idővel csak jobb lesz a helyzet... (Van rá példa) Vagy ez csak vágyálom?
Helló Gróf!
Volt új infó is abban, amit Írtál, de ami az illető nemét illeti, voltak sejtéseim! Azt pedig nem gondoltam volna, hogy tevékenyen részt vett a lejáratásomban! De, hogy őszinte legyek, nem különösebben izgat, mert Tudod, van email is, meg másféle utak is, és vannak, akik továbbra is kérdezgetnek, hogy kit ajánlok mondjuk Pécsen!:) De azt készségesen elismerem, hogy néha túl sok mindent árulok el magamról olyanoknak, akiknek nem kéne...
vipvip · Újonc · Szia!
Niky - ről rengeteg infót olvashatz itt a fórumon csak akkor még Niky24 ként tevékenykedett, aztán kis szünet után visszatért, és már nem vállal annyi mindent mint korábban, de erről bővebben olvashatsz a korábbi hsz-ek ben.
Nagyon okos emberke lehetsz Te PGK. Miért van az, hogy olyan oldalakon nem látlak, ahol nem dumálni kell, hanem besziket írni? (Vagy netán csak másik nicken írsz ide?) Egyvalamit viszont elfelejtesz, ezekkel a hszokkal több hívet szerzel Elvirának és Candynek, mint olyat, aki nem látogatja meg őket.Tehát tkp köszönettel tartoznak Neked!:)
Szép Estét!:)
PS: Rólam már rég leperegnek a sértések, csak nevetek rajtuk, de ha van hozzá türelmed és kedved, csak tessék!:DDD
Mert el lenne szállva magától, de éppen az tartja a leginkább fizikailag a földön, amitől azt hiszi, hogy elszállt. De mit is vártál, mikor a kedvencek ugyanazt a követ fújják? Tökfilkó, bögyike, meg az okostojás pojáca.
A szádat másra is tudod használni? Mert az eszedet már megmutattad.
Ebben az a jó, hogy belementél, így kiderült, hogy hazudott. Viszont az időd meg annál többet ér, hogy reagálj rá. Már így is sokat foglalkoztunk vele.
Mert nem képes megérteni,hogy egy jó sz*lg*lt*t*nál igenis van időkorlát?
Azaz akinél nincs időkorlát, az nem lehet jó szolg.
Helló!
"Szerinted aki "ilyen" helyre jár, az milyen szempontból való normálisnak felel meg?"
Hát ez nagyon vad volt.
Ebben mi volt a vad? Olvastál benne valami állítást?
Ne keverd a gourman éttermet a sarki kiskocsmával.
Egy kérdést tettem fel, erre elkezdted belemagyarázni magadat, miközben próbálod rámfogni az okozott hibát.
Helló!
Köszönöm, meg sem fordult a sértés a fejemben, csak az utolsó szavadat olvasva gondoltam, hogy még az is lehetett volna csak nem kettőnk között. Szerencsére annyira már ismerlek, hogy egészen jó közelítéssel átjön szmájli nélkül is az érzés. :-)) És igen "nagypofájú" lettem! :-)
Hajdihó!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Dorkáról lehet valamit tudni? Elment? Vagy csak most nem látni a hirdetését? Anyi pozitív hozzászólást olvastam róla, hogy megnézném élőben is. Lenne még egy kérdés: Niky-masszázs (27) néven hirdető lányról van valakinek információja, hogy mit is takar a sz*lg*lt*t*sa mivel nem találtam róla semmi infot a fórumon. Képek alapján bejön csak nem akarok mellétrafálni.
Üdv: Jeromos