Hello mindenkinek!
Pár napja jártam Orsika 20-nál!Hosszasan olvasgattam a csajokrol általatok írt kommenteket,és Őt megfelelőnek találtam.
Hívtam de nem Ő vette fel,de időpont egyeztetése után hamarosan érkeztem is a címre (C*vis street).Ismételt hívás következett és ekkor már Orsika vette fel(kedves hangja volt).
A keco rendben,de nem egyedül van(ha jol emlékszek Vivike) a lakótárs...
Megérkezve Orsi nyitott ajtót szinte semmiben.Csodás piciny test,életkor stimmel és élőben szebb mint a képeken.Félidőre fizettem(***moderálva***) ami 1 durrantást tartalmazott+NF!
Csak annyit mondok ha betőltve érkezel hamar elpattansz.Kemény popsi,cickók,minden perfekt!
Mivel nagyon jo szája van,és nagyon felhúzott nem kellett sok és vége is lett hamar,de mondtam neki KELL még egy menet(***moderálva***).Na ekkor már rendesen odaraktam neki a szeget!Saját bevallása szerint élvezte is.:)
Egy dolog viszont zavaró: Közben a kolegina le-fel mászkált a szoba előtt magassarkúban,és a telefon is állandóan csörgött a konyhában.
Az idő lejártához közel még be is kopogott,hogy tudassa menni kellene.
Összeségében jo a csaj,tiszta a hely,az *r is elfogadható,csak nagy volt a forgalom(a lépcsóházban már jött a következő).
Egyszer mindenképp megérte! 10/7