Na erre is volt példa pár oldallal ezelőtt. A "vidám" MT-től röpködtek a negatívumok, meg a rosszmájú megjegyzések, aztán a vegén bevallotta, hogy sosem volt annál a lánynál...
Ez is röhejes és égő.
Na erre is volt példa pár oldallal ezelőtt. A "vidám" MT-től röpködtek a negatívumok, meg a rosszmájú megjegyzések, aztán a vegén bevallotta, hogy sosem volt annál a lánynál...
Ez is röhejes és égő.
Helló
A második mondatodat úgy ajánlom a te saját figyelmedbe is, mint pl. egyik itteni kedvencedébe... Akinek abszolút semmi köze hozzá, az sztem se BAZ megyéből, se innen a közelből, se máshonnan ne akarjon bele vaúvaúzni olyan dologba, amihez semmi köze. És ha ebben akárki is csak lejáratást látott, azt sajnálni tudom.
Üdv
Így igaz!:)
Csak akkor még azt gondoltam naívan, hogy minden oldal ilyen, azóta viszont rá kellett jönnöm, hogy nem igazán...
Egyébként ez miért is zavar téged? Ötleteim vannak, sőt miután Gróf írt egyetsmást, már bizonyossággá is változtak ezek az ötletek, ezért nem lepődöm meg!:)
Van értelme? Szerinted az alábbiakat ki írta, hol, és mikor?
"Lehet, hogy gáz, de akik ismernek, továbbra is bíznak bennem. Egyébként úgy döntöttem, hogy befejezem az irogatást a nyílt fórumokra. Ha valaki szeretne valamit tőlem (mint ahogy van is rá példa) egy *** moderálva *** (gondolom tudod melyiken egy bizonyos lámpa:D) privátban megtalál. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb, mert csak regisztrált nickek írhatnak oda privátot...
Én pl nem titkolom se a nickem, se a valódi telszámom, ellentétben sokakkal."
sziasztok!
van olyan lány akinél lehet fotókat készíteni az akció alatt? olyasmit amin természetesen az arca nem látszik.
Vagyis, ha valaki ír akár 1 ilyen beszit is, arról elhiszem, hogy vendég, és nem csak azért van itt, hogy engem (és persze másokat is) lejárasson! Addig viszont, miért is ne gondolhatnám azt, hogy amiket ír bizonyos sz*lgáltatókról, csak összeollózta innen-onnan, és valójában 1nél sem volt...
Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy (ezen az oldalon is többek között) sok nick miért van fenn, és mi a "dolga"... Nos pont ezeket kéne kiszűrni (bár nem egyszerű, ez tény, de mégis)
Ráadásul ezzel a beszis dologgal a másik oldalt is beszabályozzák, mert a sz*lgáltató is egyszer reagálhat a beszire, és pont. Így végeláthatatlan viták sem alakulhatnak ki!
Helló!
Nem erről van szó, hanem arról, hogy abba nem lehet belekötni! Azon kívül, akiről szól más ne akarja már megmondani, hogy igaz-e, illetve, hogy úgy történtek-e a dolgok ahogyan, és főleg ne minősítsen engem, meg a sz*lgáltatót se. Ezenkívül azért (bár vannak kivételek ezt aláírom, de mondjuk kb 50ből 1, amelyik átcsúszik a rostán, holott nem kéne) ellenőrzik, hogy igaz-e, ergo nem lehet szapulni olyanok által, akik csak azért regelnek be, hogy embereket lejárassanak...
Helló
Egy (két) rövid kérdés: a "beszi"-írás egyfajta viszonyítási alap? És ha az, akkor hányat kell írni, hogy valaki hiteles legyen?
Üdv
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Köszönöm! :)
nem voltam nála, de a mellei is nagyon állatul néznek ki, viszont más is írta már, hogy arcra igencsak érdekes.
már nagyon várunk! :)
Elég nagy hiba :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · MÉG nem... :)) Hamarosan!
Mesi drága. Ismét debrecenben?
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Már vette akinek kellett,úgyhogy kár volt...:DD
lehet csak lejárt a hirdetése vagy piros betűs hete van. asszem olyankor ő is leveszi a hirdetést ahogy Melinda is szokta.
Köszi a választ! Mesit egyáltalán nem találom, Miskolcon sem. Vagy csak ideiglenesen tűnt el?
Szia!
Niky már csak masszázst vállal kézi vagy orális befejezéssel, aktus nincs. Régen volt aktus is.
Mesi visszament Miskolcra sajnos :(
Sziasztok! Két kérdésem van: az egyik, hogy mi az, amit még Niky vállal, és mi az, amit már nem, de eddig igen.
A másik, hogy hogva tűnt Mesi? Pont most láttam elérkezettnek az időt, hogy megkeressem, erre sehol... :(
Köszi előre is!