HOI Uraim!
Bár hozzászólásaim több-kevesebb sikert arattak, és a Hsz-eim száma sem üti meg a komoly kategóriát, de mivel ilyen szépen kérted, hát megpróbálom elősegíteni döntésed, szerény szubjektív véleményemmel.
A megjelenést követően már hétfőn rajtoltam az új sz*lg*lt*t*ra. A telefon hol besípolt, hol csörgött,gondolom nagy volt az érdeklődés, így kicsit nehezebb volt elérni. Telefonos tájékoztatás korrekt, van negyed-fél-háromnegyed és egész... sz*lg*lt*t*s,***moderálva***. Az átgondolós - magammal megvitatós - 10 perc elteltével indultam volna, mikor is már megelőztek, de korrekt mód elmondta, hogy 30 perc elteltével enyém a lehetőség. Így is történt, 30 perces késleltetés után kapom a randi helyét. Ahogy korábban MT-am írta : híres lebdarúgó-játékvezetőnkról elnevezett út háromszámjegyű kecójában rendel.Parkolás könnyű és díjtalan. Uraim! a hír igaz, tényleg legjobb barátnője Lizi, ellenben semmi zavarót nem észleltem jelenlétével, csak annyit, hogy amig megtaláltuk a lakásban a végcélhoz vezető útat, hallottam, hogy telefonál. Aztán csend. A hölgy - elmondása szerint is- profi fotós készítette a képsorozatot, ami azért nagyot segít a döntésed meghozatalában. határozottan ról akészültek a képek, csak ugye a retusálás az dolgozott. Ezek ellenére nem csalódtam, igazi MILF kategória. Fél emeleti randit kértem, ami alapban NF, KF-t plusz 1 célzott lövést tartalamaz, igaz megbeszéltük még talóban hogy az extrákat majd élőben, de ez valahogy kimaradt. Zuhany van, tusfürdő választható. A film fő vonala, a megszokott rendben ment, egy erős NF-fel. szerintem nem itthon tanulta, de ez csak az én véleményem. A KF-re nagyon jól reagált, ami csak megerősítette azt a gondolatom, hogy nem itthon gyakorolt a hölgy. A poziciók variációja még jobban erősítette e hitemet. A végjáték teljesen hiteles barátnőfeeling lett, hózott magához, ölelt csókolt ( azt hittem ez extra ) bújt és tényleg úgy érzetem ő is élvezi.
Ami érdekes volt, hogy csak a főműsorszám után történt az ***moderálva***, és minden rossz gondolatomat elhesegetve, összesen***moderálva*** lettem ***moderálva***, pontosan annyival amennyivel ő***moderálva***. Nem volt semmi ***moderálva***, amin kicsit csodálkoztam, de természetesen örültem. Összeségében részemről ajánlott kategória, bár valaki a múlt hét vége felé azt írta, hogy ***moderálva*** vigyetek magatokkal hozzá én ebből tényleg semmit nem éreztem, lehet az még csak a politikából ismert kampány volt. Azóta nem tudom, hogy változott-e valami, mert el tudom képzelni, hogy a nagy keresletre való tekintettel az ***moderálva***. Összefoglalva, én nagyon jól éreztem magam Nála, Teljesen megérte, ha ***moderálva***
Ja és beszél, mesél...nagyon nyiltnak találtam, talán túlzottan is ehhez a szakmához.
KÖszöntem a fgyelmet, remélem segítettem!
R