Nagyon úgy néz ki...
:-(
Nagyon úgy néz ki...
:-(
Amúgy régi Budapest Bankosan:
"Köszönjük Emese"
És a folytatás: "Ülj le kislányom, egyes!"
Tetszik, nem tetszik, egyszer még megöl a technika...
:-)))
Neked is csak annyit, mint ilko "barátodnak":
"Ezt már igazán nem nagyon akarom tovább feszegetni, aki akarta, az levonta a következtetéseket."
:-)):-))
Ugyan mi volna nagy hiba?:)
Mert amikor az ember kap egy emilt, az azért van, mert az írója választ akar! Ugye, tetszik érteni? :-) Mert az üzenet átment.
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · vauvaú! :DDDDD
Szakmailag elég keveset írtál a légyottról. Akkor most keményen bejött a Lingam-tantra massz ESZO-val,(EgySZO-val) vagy mi volt?
Ezt neked találtam. Szerintem nagyon ott van. :-) Valahol, jó messzi!
"Te egy tündércica vagy,és éppen ezért szeretném itt megkérdezni,hogyan reagálod le az olyan idiótát,aki nem vagy hibás,"
Én igen! Csak a számokat cseréld fel, és minden rendben lesz! :-)
Orsika nem rossz, fiatal, kislányos, helyes, szerintem ha az ilyen tip. lányokat szereted, akkor nem fogsz csalódni.
Nekem csak 1 negatív tapasztalatom volt vele, egyszer bejelentkeztem hozzá, és nem a telefonban, hanem már csak ott mondta, hogy piros betűs ünnepek miatt csak franciskát tud vállalni. De ezen kívül más nem volt.
A mai modern világban minden lehetséges :-)
Következménye meg ennél durvább dolgoknak sem szokott lenni.
Helló
Ezt már igazán nem nagyon akarom tovább feszegetni, aki akarta, az levonta a következtetéseket. Az sem zavar, hogy ezt te is reklámnak vetted, mert ténylegesen nem lebeszélni akartam senkit, egyszer sem írtam, hogy nem ajánlott kategória, el kell menni oda, és kész.
De a támodásokra nem fogom fülem-farkam behúzni, és kussban lenni...
Üdv és hajrá
Orsikának(20) kár hogy csak 2 képe van, azok is majd 4 hónaposok szívesen meglátogatnám mert jónak néz ki, de így 2 képből nem lehet megállapítani semmit.
Nem is értem azokat a lányokat akik kevés vagy homályos, előnytelen képeket csináltatnak magukról akár telefonnal(amivel nem lehet) Én alapból nem mennék olyan helyre.
????
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Úristen!!Ez a fórum nem változot semmit...a hirdetők magukat dicsérik...nevetséges...neked erre szükséged van Edina??:-D
Nándi · Őstag · Hidd megértjük, hogy saját magadnak bejössz! És Ön ön magaddal nem vitázol:) De az öndícséret is felér egy gyalázattal!!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én nem értem miért gyalázzátok itt egymást.Nekem Edina az apróból bejön.Lehet itt cirkuszolni nap mint nap,de nem ez a célunk nem de???
És ez hogyan lehetséges? Vagy miért nincs semmi következménye?
Helló!
Már bocs, de annak tűnt. És nemcsak te estél nekii, és a végén a modinak kellett "rendet tenni", amit nem is csodálok, mert igencsak elharapódzott a dolog...