Kedves kola!
Nem tudom te hogy képzeled el, te a boltba is előbb pl megeszed az árut. mit kifizetnéd? Ezzel nem azt mondom, vannak olyan lányok akik nem teljesítik a megbeszélteket, de ez általában hamar kiderül és nem is lesznek visszajárós vendégek. De vannak tisztességes lányok is és ***moderálva*** vendégek! Teszem azt te kiírtad ez fórumra így is vannak, ***moderálva***! Mert vannak rendes férfiak, de sajnos ők az elenyésző többség, tehát úgy érezném tisztességesnek, ha nem csak a lányok lennének kritizálva! Az pl mindjárt kint van fórumon h egy lány nem vette fel a telefont, de ha egy v*nd*k folyamatosan szivatja a lányt az nincs! Gondolok itt arra, bár ez nem felmentés a lányoknak, tipikus eset telefonál a v*nd*g, bejelentkezik egy megadott időpontra, a lány még rá is számol 20-30 percet, majd a v*nd*g 40percet késik, mondván, mindjárt érkezik. Ebből adódóan az idő megcsúszik, mert a férfiak 99%a fel van háborodva ha a lány megemlíti neki hogy késett, vagy már így nem tudja fogadni esetleg! Továbbá ha utána jönnének, azt az illetőt se szabad váratni, mert ő is fel lesz háborodva! Tehát nem csak a lányoknak kellene magasabb színvonalú ***moderálva*** nyújtani, hanem a férfiaknak is több intelligenciát, persze ez nem vonatkozik mindenkire! Másik tipikus eset ha felhívja egy lány 5 magán szám, általában mindenki laci vagy sanyi :) és a szia tudod én vagyok, nem biztos hogy a legtöbb információ a beazonosításhoz, 2, nem bántom a magán számos vendégeket, mert valakinek szüksége van a száma eltitkolására de átlagosan 10 ből eljön 1! És ha valaki magán számon hívja a lányt majd nem ér oda, a lány fogadja a másik magán számost, az nem a lány hibája! Még annyi és ez sem vonatkozik mindenkire, ha a férfiak magasabb színvonalú ***moderálva*** szeretnének a már ***moderálva***? (***moderálva*** :D) Megértem mind2 oldalt a lányok is legyenek a szavukhoz hűek, de a férfiak is!(bár erre is tudnék példát, hogy a v*nd*g dominát kért majd fel volt háborodva nem k*kilhatja le a lányt mert azt mondta domina van, tehát uraim amég nem tiszta egy fogalom először szótárat keressünk, ne lányt! :D) Itt egyik fél sincs fölénybe, ez egy adok-kapok dolog! Ezt így meg kellett osztanom veletek reagálásképpen kola fórumbejegyzésére!