Álljál már kézem oszt legyen hasmenésed.
Tudod,kék a fázis:-)))
...jóanyád tudja,hogy ruháit viseled?...
Álljál már kézem oszt legyen hasmenésed.
Tudod,kék a fázis:-)))
...jóanyád tudja,hogy ruháit viseled?...
Ó mester,kidolgozott felsőtestel!Jó az időzítés,mondanivaló semmi.Nekem se,de én nem titkolom.Ilyen kamu dumát bakker.Mindjárt megrágom a szekér 12 kerekét:-))
Kérd priviben, és szent a béke. Mindössze ez a titka. Ja, meg a bizalom.
Gróf Kurátor
Üdv!!!!!!!!!!
A kezdetektől figyelemmel követem az oldalt és a fórumot,de nem regiztem eddig, mert a fórum arról szólt mint minden más oldalon. Az infó cseréről de ez ami itt folyik már nevetséges mert senkiről nem tudok,tudunk meg semmilyen infót.
Sok helyen jártam már az évek során és az új lányokat is szerettem tesztelni,kipróbálni de azért nekem is jól jönnek a friss infók,amiről mostanában nem nagyon szól a fórum!!!!!!!!
További szép napot
Zsanett23
Tipikus nyugatról hazatért harcos érzetét kelti.Semmi extra.Kellemes műtermi fotók,amik nem igazán adják vissza a s.e.gg. hatalmas méretét.Én semmi különöset nem tudnék említeni.Átlagos élmény.
Hello. van valami ifotok Viktoria 22 ????
Nándi · Őstag · Sőt a nick névre is kattintunk! :P
56, és férfi?? Meg egy p.a.n.cs.e.r. Legalább regelj újjat mielőtt ilyeneket írsz be. Íkúnukú:P
Almerónia!Köszönjük a beszámolódat!!Sokat segítettél!!!
Remélem akik itt leveleznek néha szokták az:"Előzmények megtekintése" gombra is nyomni...
Gróf Kurátor!Zsanit a jövő héten szeretném névnapra hívni,táncolni,konzumálni,de még én sem voltam nála...
Zsani szerintem jó.
ELVIRA NAGYONN SZERETNÉK A KARJAID KÖZÖTT LENNI!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Izácska! Szerintem itt mindenki saját magát árulja.Nem de?Én pedig nem Edina vagyok , hanem Mortimer és férfi..Ha Kiváncsi vagy és tudsz jól teljesíteni üzenj és meglátogatlak egy 16 centis jól álló fasszal aztán meglátjuk milyen véleményt írok RÓLAD!!!Ennyi...Amúgy 56 éves férfi vagyok és fehér.
Tisztelt uraim a lányok szolgáltatását kellene egymással megbeszélni.Felhivni a figyelmett,hogy hova nem szabad menni .Én erikacica leányzott tiltom mindenkitöl.
Akkor jelenlegi kínálatból van olyan akit ajánlanál?:)
Néhány beszámoló, ha egyáltalán még szabad ide ilyet írni.
Bia, Aliz30, már leírtam. Bia egyébként azt hiszem novemberben lesz 25, nemrég kérdezte valaki, azért írom.
Viola30 már nincs itt, de ha itt lenne is érkezett egy teljesen korrekt beszámoló róla valakitől. Szájjal gumi felhehyezeés, fordítva lovaglás stb.
Ancsa 18: valójában 23 éves, (vagy 24) elég egyszerű kinézetű csaj, a K a s s a i n volt. Kedves lány, normál elvárásokkal, egyedül a franciáját emelném ki, amit szivesen csinált, és ezzel is fejezte be.
Cintia: amikor ott voltam akkor még Édennel és Debyvel volt egy lakásban, aki járt ott tudja hol van. Azóta a teljes személyzet le lett cserélve, nem tudom hova ment. A lakás rendben, fürdőszoba is, bár a törölköző nem valami illatos. A csaj átlagos kinézetű, a felsőjét nem vette le egyáltalán. Valaki írta, hogy randa a hasa, talán azért. A kötelező zuhany után a szobában egyből elkezdte puszilgatni a nyakam, pár másodperc utánletérdepelt és elkezdte a nem túl jó franviát. Aztán szokásos: jöhet a gumi kérdés után belekezdtünk az akcióba. Ami meglepő volt, hogy nem volt szűksége sikosítóra. Én nem éreztem szerencsére azt amit valaki leírt, mármint, hogy szájszaga lenne. Végig kedves volt. Nála a popó alap, de én nem kértem. Normál elvárások.
Éden: nem tudom dolgozik-e, de ha igen, akkor azon keesek egyike, akit másodjára is meglátogatok. Külsőre egyáltalán nem tetszett. Viszont mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Fehérneműben fogadott, bár elbújt az ajtó mögött, azt sem láttam, hogy kihez megyek be. Ő is mindig kér legalább 20 percet, hogy elkészüljön mielőtt mész. Ugyanabbban a szobában fogadott, ahol előtte Cintia. Sok mindent nem írnék le, viszont talán az egyik legjobb franciában volt részem az eddigi látogatásaim alatt. Egyetlen negatív dolgot tudnék íni, hogy az akció közben amikor simogattam a lábát azt vettem észre, hogy nem ártott volvaszőrteleníteni. Nem volt durva hiba, de azért jobban odafigyelhhetne erre.
Ritus: ő jött Deby helyett ebbe a lakásba. Rosszabb választás nem is lehetett volna. Bia óta nem volt ilyen gyenge élményben részem. Csak itt még a látvány is nagyon gyenge, kivéve a jó vastag száját, amit viszot nem tud használni. Olyan vékony, hogy a medencecsontja majd kiszúrja a bőrét. Az arca alapján inkább 28, mint 18, de infom nincs ezzel kapcsolatban. Mndenesetre mikor hátulról próbálkoztam (punciba) mindig elrántotta magát, kb 3-4 cm mozgást engedve csak, egyszer sem tudta tövig, pedig nem vagyok egy Dirk Dugler. Amikor mondtam neki, hogy szájjal fejezze be, úgy elkezdte kézzel rángatni, mint Mari néni a habverőt. Ez egyébként pont az elllenkeő hatást váltotta ki, mivel viszont már nagyon mnekültem volna, mindenféle izgalmas élményre kellett gondolnom, hogy vége legyen.
Roxi: az egyik leggszebb akinél voltam eddig. Itt viszont a pozitív beszámoló véget is ért. A csajszikám olyan dohányszagú volt, hogy a hamutartó elbújhat mellette. Alap elvárás normál, viszont a kiegészítés, ami sokaknál alap olyan csilllagászati, hogy nem tudom kéri-e egyáltalán valaki. Pl csók, nf stb. Kedves volt, de végig éreztem, hogy nem szivesen csinálja és végig várta, hogy vége legyen.
Ha valaki érdekel konkrétum valaamelyik lánnyal kapcsolatban, leírom.
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Mesi -csak hogy pontosítsuk a dolgokat!-
Sziasztok,
Debrecenben kik tartoznak az ajánlott kategóriájú lányokhoz 28 éves korig bezárólag?