:D Ezt a veretes megfogalmazást.
Nándi · Őstag · :D Ezt a veretes megfogalmazást.
sziasztok eszt mindenki nek tudni kel voltam csillánál nagyon jó csaj kelemeset csalotam bene nagyon közvetlen a lakás is jó nagyon irzékien csinálja a franciát az aktus is jó volt vele lácot hgy a vendég kedvében akar járni és nem csak meg jáca magát szerintem még bisztos föl fögöm keresni
Sziasztok!
Én is jártam Biánál ezt szeretném meg osztani. Az egyeztetés rendben ment. Parkolás bőven és ingyen. A lakás panel, de elmegy, nem így a fürdő, mert ott burjánzik a penész, elég gázos. Ő nagyon csinos, dekoratív lány én az ilyeneket szeretem. Velem kedves volt, bár a piát én is éreztem, igaz engem ez annyira nem zavart, a cigi szintén nem.
Itallal kínált(ez sincs mindenhol) nem tudom mi volt a választék, csak vizet kértem.
KF nincs, ez egy kicsit csalódás, mert különösen élvezettel csináltam neki én a fr. igaz amikor kezdte élvezni, szólt, hogy érzékeny.(én nem ezt láttam rajta, de oké) :( A fr*nc*ája közepes, engem nem nyűgözött le így hamar tovább léptem. Beleült és igazán jól mutatott, de jobban szeretem, ha én diktálom az iramot. Nem volt ellenére, igaz így annyira nem is volt aktív mindezek után, de hagyta, hogy tegyem a dolgom. Velem végig kedves volt, figyelmes egyébként. A két *ktus között is ki akart menni tisztálkodni ezzel egy kicsit meg is lepett, nem annyira jellemző a lányokra és annyira az órát sem nézegette. Összességében sajnos voltam már nála sokkal rosszabb ***moderálva*** is, de jobbnál is ez tény. Kinek mi jön be.
Csáó én 1 Nyiregyházi sportárs vagyok erdeklődnék a sziszike nevü hirdetöröl valakinek valami info tapasztalat????????????? elöre is köszi (finomnak látszik)Csá
Hali!
Nemrégiben meglátogttam Széparcu Lányt! A hely ahol ***moderálva*** környéke! Csak 1 fr*nc*ára ugrottam fel hozzá de meg kell mondjam h feszült volt a hangulat a ruháimat nyugottan hadjam a szobában mig gyors tusolás mondom inkább vinném de hadjam nyugottan! Furcsa volt a leányzó félénk volt mindent időre csinál alig szól az emberhez csak túllegyen rajta oszt csá!! Az én számomra biztos kerülendő!!!!
Üdv
Hali!
Én voltam nála. No. 1 a leányzó. Képek valódiak, Hozzáállásban nem volt probléma. Nincs mit ragozni rajta.
Hello Letíciánál volt már valaki ?
Az idősebb hölgynél voltam, igaz, nem mostanában. P. tér, nagyÁ környéke. Ha masszázsra mész, nem fogsz visszajárni, én mást nem is kértem, nem volt esetem a hölgy, aki egyébként kedves, korrekt, csak épp masszírozni nem tud.
Sziasztok!
Aki volt már esetleg Viktoria (34) es Virág (25) nevű masszázs szolgáltatóknál az esetleg tudna némi információt mondani róluk? A város melyik részén dolgoznak? Nem kell utcanév sem csak úgy nagyjából egy jellegzetes pont a közelben, fő a diszkréció.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.: Jeromos
Nándi · Őstag · :) Ámen!
Én is azt gondolom, hogy ami az utóbbi időben a fórumon megy, az nem a jó irány.
Nemrég említettem hogy (egymástól függetlenül) lányok is azt kérték, hogy a jó véleményt sem írjam le, mert utána jön a támadás, és napokig ők van a porondon.
Most pedig azt látom, hogy az öszinte (de szubjektív, amit jelzett is) véleményét és tapasztalatát megíró Egrit is erősen támadják. Az nem baj ha nem értenek vele egyet, de a személyeskedő hangnem már nem ide való. Az lesz az eredménye ennek a folyamatnak, hogy el fognak tűnni a navigációt segítő valós beszámolók!!!
Lehet hogy valakiknek ez az érdekük és a céljuk??
Számomra Egri beszámolója mindíg is mérvadó volt, úgy tapasztaltam hogy a független és őszinte hozzászólásai voltak, még ha nem is mindenben egyezett meg a véleményem vagy tapasztalatom az övével.
Hali!
Apróban hirdet egy Huncitka nevű cajszi, volt már valaki esetleg nála? mert itt nem találtam róla semmi infót
köszi
Szia! Igazad van egyetértek veled!!!
Kedves Lizi!
Ez igazán nem arról szól hogy valakinek ki kel állnia az oldalon hirdető lányokért:) Itt tapasztalatot,véleményeket..stb cserélnének az emberek.(Vagyis azt kénne)! Teljesen igazad van véget kel vettni ennek az egész ügynek...Nem kel köszöni ez természetes dolog! És igazad van ha valakinek baja van menjen oda és modja el csak neked..Részemről befejeztem ezt az egész forumos dolgot..nem éri meg itt idegesiteni magát az embernek ilyen dolgokon,a mai rohanó világban van elég baja az embereknek..azt hittem itt lehet jókat beszélgetni,de csalodttam...Mindegy ennyi vége!
Fütyülős · Őstag · A mocskolódás a fórumokon mindíg jelen van, lesz. Aki regisztrál az tudja be.
Én nem követtem eme magasröptű elmélkedést, de a kritika mindkét oldalt megilleti!
A moderátorok dolga lenne, hogy kiszűrje az ilyen hsz-eket!
Úgy tapasztaltam hogy ez hellyel-közzel sikerül itt a VL-on!
Akit személyes sérelem ér keresse a VL szerkesztőt bizalommal! :)
Lizi (52)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Nikolasz, Gabesz007, és Zoy!
Mint már az előző hozzászólásomban is leírtam, nagyon sokat hezitáltam,hogy írjak-e!?
Ezek a becenevek igazából nem tudom,hogy személyszerint kiket takarnak,de ezúton
szeretném megköszönni,hogy olyan hűségesen kiálltatok mellettem!Ez nagyon jólesik
nekem!
Azért írtam ezeket a hozzászólásokat,hogy ha egy mód van rá valahogy végetvessek ennek
a napok óta folyó vitának!
Megértéseteket és a személyemmel kapcsolatos hozzáállásotokat köszönöm!
Üdvözlettel.:Lizi!
Lizi (52)· debreceni szexpartner · Újonc · Tisztelt Egri és Nándi!
Nagyon sokáig hezitáltam a dolgon,hogy írjak-e!?De ez ami már napok óta itt folyik az én személyemmel szemben az már teljesen tűrhetetlen,megengedhetetlen és borzasztóan gusztustalan dolog!Én soha nem értettem az(itt a Fórumon)történő emberek egymással szemben való
mocskolódását,lejáratását!Szerintem egy inteligens ember nem tesz ilyet a másikkal!Amikor én erre az oldalra regisztráltam ,valós adatokat,képeket tettem fel magamról.Amikor eljöttetek hozzám , az ajtón belépve és látva engem(aki ugyan az vagyok mint a fotókon) még mindég ott volt a lehetőség,hogy meggondoljátok magatokat.Ti akik írtok velem kapcsolatban előnyben vagytok,mert ismertek engem(állítólag voltatok nállam).Ellenben velem hisz én egyikőtöket sem ismerem!Sőtt azokat a személyeket sem tudom kik lehetnek akik oly hűségesen próbálnak itt kiállni mellettem.Akkor tudnám,hogy kikről van szó ha szemtől szemben állnék veletek!Szerintem ez lenne a becsületes!Én soha életemben nem bántottam meg szándékosan senkit és nem igazán értem velem miért teszitek ezt!?Úgy gondolom,hogy ha bárkinek problémája van velem, abban legyen annyi bátorság,hogy jöjjön el hozzám és személyesen nekem mondja el.Tudom,hogy a "Fórum" azért van.hogy az emberek megosszák itt a "tapasztalataikat",de ami itt napok óta folyik az szerintem minősíthetetlen!
Annyit szeretnék kérni,hogy ha felnőtt ,inteligens emberek vagytok (amit őszintén remélek)akkor itt és most legyen vége ennek az értelme nincs piszkálódásnak!
Ha mégis van bármi mondani valótok nekem,akkor szívesen meghallgatok bárkit az otthonomban!
Üdvözlettel.:Lizi!
Nándi · Őstag · Milen negatívumokat említettem Vele kapcsolatosan??
Nándi · Őstag · :D Hölgyem milyen fedőnéven írsz negatív kritikákat? Csak mert ezen a nick néven.....
Milyen egy év után jut eszembe? Egy hónapja voltam nála olvass már vissza te v*k!
Kerek és formás a feneke? Nálam az nem itt kezdődik...
69.et nem akarja velem? Akkor kivel akarja? Mert külön külön van nála kölcsönös, csak nem szeretem átmászni a másikon. Korral jön (neki)
A beszámoló saját véleményem, felesleges lenne hazudnom, mivel csak a tapasztalatom írom le mindenkiről akinél járok.
Ellenben veled és gabesz menáger barátoddal nagyon jól véded saját magad. Tök fölösleges lejáratnod még jobban magad, hogy tűzzel vassal véded.
Nem muszáj reagálnod, mert fórumot nagyon ritkán olvasok, pont az ilyenek miatt mint te.