Pusher! Csak röviden..Bia nagyon hangulat ember..mikor milyen kedve van:) Én tuti nem megyek többet hozzá! Ez a hozzá állása nem jön be,legalábbis nálam nem! Kinek hogy! De próbáld ki...
Pusher! Csak röviden..Bia nagyon hangulat ember..mikor milyen kedve van:) Én tuti nem megyek többet hozzá! Ez a hozzá állása nem jön be,legalábbis nálam nem! Kinek hogy! De próbáld ki...
***moderálva***? Jaj te nagyon szánalmas vagy:) Nagyon érdekes hogy ennyire ismered ...itt valami nincs redben...nem tom de te nagyon nem vagy kibékülve vele...sok mindenkinek volt már negatív véleménye ...de nem így nyilvánitja ki ! Szerintem fejezd be..nem kel bántani senkit:) Nem azért vagyunk itt!
Bia nagyon zsákbamacska. Ha tetszel neki és épp jó passzban van akkor egy odaadó kiscica, ellenkező esetben meg sz*rik a fejedre és csak flegmáz, meg siettet.
A kolléganője Letti egy fokkal kevésbé válogatós, de vele is érdemes vigyázni.
Ha próbát teszel akkor arra vigyázz figyeld meg, hogy viselkedik az előzetes helyzíni szemlén. Ha már ott gyanús egy vasat se adj neki hanem lépj olajra, hidd el jobban jársz.
vagy Cintia ,Bia is érdekes ha valaki tud írjon róluk!még egyszer nem szeretnék rossz élményt a képen teljesen más lányok miatt!!!
Nándi · Őstag · :D Még "hobbista" korából ***moderálva***..!
Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni a Ritus Popsikedvelő,Vivien 21 illetve Kinga 20 hölgyekről kinek milyen tapasztalata van velük kapcsolatban??
Gyerekek ez a lizis téma nem gyengén visszás, valahol az óvodás szint és a "hard mangement" között van (ha nem túl metafórikusan fogalmaztam).
Megmondom én a véleményemet: voltam nála és összességében átlagos volt. Szép nő, korához képest dekoratív, ápolt, de van némi súlyfeleslege (természetesen ezen lehet változtatni akár rövid távon is, nem kövér). A formái elég jók, nagy mellű.
A feneke nem kicsi, aki a 20 éves topmodell-hátsót akarja, annak nemigen jó, viszont én szeretem a kicsit nagyobb, de még formás "lökhárítót". Ez kb. az a kategória. Fürdőszobája szépen néz ki, de a melegvíz beállítása kissé nehézkes. Ez se nagy baj, kivéve ha "siet" a hölgy, amikor voltam nála, akkor éppen sietett. Ezt némileg érzékeltette is, ami nálam nem túl jó pont, ennek ellenére eszem ágában sincs ezt "lejáratásként" beállítani, csak a tényeket írom. Amúgy is kinek mikor milyen napja van, lehet, hogy csak kifogtam egy ilyen "sűrű" estét.
Az akció nem volt sem túl jó, sem túl rossz. A franciája nem volt különösebben nagy élmény, szemkontaktus ok, de a "szájmunka" az én megítélésem szerint az átlagos szintet nem haladja meg.
A d*gás is közepes szintű volt, nekem nem kellett "kézimunkázni", mint Egrinek, de ilyen bármikor előfordulhat és olyankor egy jó francia kellemesebb tud lenni. Én eldurrantam a p*ncijától és még "időben" távoztam.
Egri hozzászólása nem volt lejárató (szerintem), a fikázás amit páran ráraktak (vagy lehet hogy csak egyvalaki?) az viszont igen. A fórumot azért találták ki, hogy a látogatók önzetlenül meg tudják osztani az infókat egymással, mindenféle "fényezés" nélkül. Nálam már rég kiverte volna a biztosítékot, ha a véleményem leírása miatt olyan megjegyzéseket nyomnak, mint amit nyomtak, nagyon türelmes a "kolléga". Próbáljuk meg tisztelni egymást, a reklám helye máshol van. Remélem, hogy ezzel a többség egyetért (nyilván a reklámozni szándékozók nem, dehát a világ nem tökéletes...)
Letícia bomba nő, az egyik legdekoratívabb. Persze ízlések és pofonok, aki a kismellű, "kislányos" alkatot szereti, annak lehet akár merőben ellentétes is (van ilyen ismerősöm). Nekem nagyon bejön. Az ő franciája elsőosztályú. Az "akció" nem volt annyira kiemelkedő, bár alkalom válogatja (egyszer így, máskor úgy, szexeltem már igen jót is vele). A "p*nciszagot" nem tudom megerősíteni, én ilyet nem éreztem, igaz, hogy nem KF-eztünk. De nekem mindig tiszta és igényes benyomást keltett.
Még mindig érdeklődék a Kívánatos Angika-Regina (ugyanarról a lányról van szó) kérdésben, hogy tudja-e valaki, hogy elérhető-e a hölgy. Csodálkozok rajta, hogy erre senki nem írt semmit, pedig voltak látogatói, még beszámoló is lett róla írva régen. Jó lenne megint elérni. Erről továbbra is várnék infót, ha valaki tud segíteni.
Kobak! Kriptaszökevények? Te magadnál vagy? Teljesen igaza van a Gabesznak...Te lejáratni akartad a Lizit...de miért? Nem kell a mese...Ne pocsékold az időd a válaszra! És ő nem új hirdető:) Akiknek meg pozitiv véleménye van..és akkor regisztrált ide mikor nála járt,szive jóga elmondani a véleményét!
Szia! Nincs mit köszöni..a csók az nem ...de egy egységnyi időben 2 élvezés is benne van:) Ahogy neked jó! Csak ajánlani tudom ...menj próba nem bánod meg..és légyszí írd le a véleményed..mert mostanság Lizi a téma itt:) Köszi
Szerkesztőség?? A hozzászólásaimat miért nem engedéjezik? Miért törölték? Választ várok.....
Te Kobak!! Ez lejáratás amit csinálsz...mit ártot neked Lizi?? Ez már túlzás amit csinálsz..pattanj innen le szerintem..ezt egy gyerek is észre vesszi..hogy LEJÁRATÁSBA MEGY A DOLOG! De tudod mit ha ennyi időd van Lizi-kével foglalkozni akkor valami csak van a csajban nem? Egy a lényeg nem sikerül lejáratni..mert keresztül lehet rajtad látni,mire megy ki a játék! A fórum nem azért van hogy ezt csináljátok...
Fütyülős · Őstag · Na ezt csak azért írom ide mert sajt!
***Kérjük a fórumozók egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Egygedül van-e?Nos jogos lehet a feltevés,ha megnézzük a 22-es képet LIZI-ke.
Vajon ki az a szőrös mellkasú alak a tükörbe,akinek olyan hasa van,mint aki lenyelte a kisbográcsot?
Csak nem egy meneger?Azért kivi lennék arra,hogy a háznak melyik részén lapul a nyuszi míg action van.Lehet a szekrénybe?Mert ha nem az ágy alatt,akkor a szekrénybe bújhat.
De megtalált már a másik tepsiszökevény is,igaz "árnyék"?Aki csak árnyéka lehet hajdani önmagának,így az 5. X-et taposva.Mert biztos rég elhányta már a tejfogát.
Biztos nem leszek látogató egyetlen "agyontaposott gumicsizmánál" sem.
Azért vénségetekre meg kellene tanulni helyesen írni.
További szép napot!
A hozzászólást moderálásra küldték.
Sziasztok
Tessék néhány beszámoló:
Ancsa18: csak a pozitív beszámolók miatt látogattam meg, a fotók annyira nem jöttek be nekem, de élőben sokkal tetszetősebb a leányzó.
A lakás és a fürdő is okés. Végig kedves és készséges volt. Legnagyobb pozitívuma az átlagon felüli francia tudása! Fantasztikusan jól csinálja!!!
Az akció is rendben volt, jól lehet pakolni. Ajánlott kategória.
Lizi39: már a telefonbeszélgetés alatt is kiderült, hogy nem egy átlagos szolgáltató. Példaértékű a hozzáállása! Valóban egy élménnyel lettem gazdagabb!
Mindenben a kedvem kereste, az időt egyáltalán nem figyelte és tényleg úgy éreztem, hogy nekem csak egy dolgom van: ÉLVEZNI!!!
Nem is részletezem a dolgot, járjatok utána! Megéri! :D
Luca40: már az ajtóban meglepődtem, mert szerintem egy igazán jó nő! Az utcán, ha látom biztosan utána fordulok. Alig akartam elhinni a 40 évet.
Az arca, feneke és mellei is szépek. Igazán finom és alapos a franciája. :) Az akció közben is aktív, pl. misszionárius pózban egyszer csak elkezdte harapdálni
a mellbimbóm! Meglepődtem, de baromi jó volt! Remélem még visszajutok hozzá.
Szia Gabesz!Köszi az info-t. Na és csók mehet vele? Egységnyi idő alatt több elélvezés?
Azért azt nézd meg kedves Zoy,hogy kit is próbálsz tolni itt,nem kis energiaráfordítással.
:D Nándi Lizi egy érett nő! Nem gögicsél...biztos ismered? Max nyögdécsel...de nem gögicsél..lehet te vagy túl fiatal ezek szerint...nem tudod meg külömböztetni milyen hangok vannak...te fasz..Itt nem a családfát nézük kinek milyen családja van...hanem a csaj milyen!
Egri... ha az ágy nyikorog az jót jelent te:) Akkor csak jót kefélsz..ha az ágy nyikorog ....A Lizinek nincs is nagy kuferja..formás kerek feneke van...nézd csak a képeit..hallod nem veled volt a baj? Lehet nem akarta a 69 veled...tudod sok csajnál voltam már 20-40ig de Lizi mindegyiknél jobb...nem isteniteni akarom mert mindegyikönknek más az izlése,kinek hogy...de szerintem Lizi tűzes ,vagány,odaadó csaj..csodaszép szemekkel...Ennyi ...Jah és 1 év elteltével jut eszedbe?Kicsit érdekes a sztori..na mind1:) Tudod én is írok negativ véleményt ezzel nincs is baj..csak nem 1 év elteltével..és az igazat irom!
"Árpád Lőwy" · Újonc · ... és az előzőből nem hagyhatom ki Párducot, annak ellére sem, hogy mégis kihagytam! :-))
- Időegyeztetés, majd a szokásos, hívj előtte 20 perccel. Ezt meg is tettem, nem kellett volna, mert ismételt " bemutatkozásom " után, nem kis flegmasággal közölte, hogy nem emlékezhet mindenkire.... stb. Biztos, hogy kihagyom véglegesen, még akkor is, ha a nevét még gyakrabban változtatgatja. Vajon miért teszi? Most pedig ide az következne , amit az előzőben befejezésként leírtam. :-)) Olvassátok el!