Amúgy is nagyon híg a kínálat,gondolom jön a karácsony stb,de az hogy Te ilyen buta vagy!Az azért felüdítő:-)))
Ez azt hiszem messze kimeríti az önreklám fogalmát.Vagy a főnökasszony Debyke,Enikő meg ki tudja még, is ilyen butuska???
Amúgy is nagyon híg a kínálat,gondolom jön a karácsony stb,de az hogy Te ilyen buta vagy!Az azért felüdítő:-)))
Ez azt hiszem messze kimeríti az önreklám fogalmát.Vagy a főnökasszony Debyke,Enikő meg ki tudja még, is ilyen butuska???
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · De béna vagy :D atya úr isten :D Ha a saját képeidre gerjedsz az kicsit gáz :D
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok.Sexi csajok néven hirdető Kiránál volt valaki?Csábitóak a képei:)
Helga(40): Malompark környéke, jól megközelíthető. Lakás olyan amilyen, nem azért mentem, hogy azt szemügyre vegyem. A hölgy benne van a korban ez kétségtelen (arcán látszik), de formás, nagy cicis, popsi is kívánatos. Egy kellemes masszázs után kaptam egy finom franciskát majd hátulról megtámadtam. Ahogy előttem már írták mások is pont méretre passzol. Masszázs közben és akció után is beszédes volt.
Akinek ez a kategória bejön annak érdemes kipróbálni.
Nándi · Őstag · :D Mert a cigánykerék tulajdonképp egy etnikaifordulat!
Kedves aranyos igazi bögyös milf, figyel rád....az alapban csók nf...a jégcsarnok mellet rendel...igaz kicsit fogazik de jól pakolható :)
vagy rétinégert :D
Szabina 33-ról tud valaki infót???
Csá maktársak Sziszikéről szeretnék 1 kis infot köszike !!!!!!!!!! Csá!
hiperpigmentáltat írj! :D
humm · Kvázi-tag · Megáll az ész! Az "e.t.n.i. k. u.m" szó kinek b@szt@ a csőrét? Nooormális?
Napsugar(22): Az az igazi vérmes***moderálva*** csemete, le se tagadhatná, a lakásban ***moderálva*** is megbúvik, menekültem ahogy tudtam. Senkinek nem ajánlom, még a kalandvágyóknak sem!
humm · Kvázi-tag · Bonitánál nem voltam, de egy kérésem lenne minden tisztelt fórumozóhoz! Zsenge gyermekkorom bálványként tisztelt héroszainak Tatanka Jotanka, Winnetou, Csingacsguk és Unkasz emlékét ne mocskoljuk be azzal, hogy egy lapon emlegetjük népüket az általad firtatott***moderálva***! Használjunk erre valami más jelzőt! Köszönöm!
Nándi · Őstag · Első látásranem Ő az! A MI Trixicicusunk szőke volt és mindkét melle alatt anyajegy volt! Bár hajat is lehet festeni, meg az anyajegy is eltávolítható!
Nándi · Őstag · Tudod a banknak is viselnie kell a terheket! :)
Nándi · Őstag · Válság idelyén együt sír Ő is a ***moderálva***l:)
Hy!
Valamikor volt már ez ***moderálva***,de ***moderálva*** a mellye közötti pattintás:-))
Nagy a baj,ha magának a***moderálva*** is hirdetnie kell magát!-igaz Dolly?=D
Sziasztok Bonita-ról van valakinek információja? Nekem most tűnt fel a lány és a képei alapján elég ígéretesnek tűnik. A képek alapján viszont nem tudom eldönteni, hogy *nd*án vagy nem?
Ezen a helyesírási bemutatón nem tudom, hogy sírjak vagy a padlón fetrengve röhögjek. :D
Cony shadow rol vlaki van infoja?