Debrecen
Debrecen
Sziasztok
kövér inkább molett
Kövér lányt keresnék, akiért érdemes p*nzt kiadni. Köszi előre a segítséget.
Ahogy gondoljáltok, de akkor ez mi?
"Az apróban hirdető " Debrecen ,Fiatalos, csinos, szexi, 40-es évei végén járó........"Milfet látogattam meg.
A lakás 10/6,kedvesség 10/6 ,NF 10/3 az aktus 10/4.
Nem fogok visszamenni,nekem nem jött be a csaj!"
sziasztok!
Andrea(20) nem az a fiatal lány aki a délibábnál volt korábban nás néven? Tán Vivien(19) volt ha jól emlékszem.
Valaki meg tudja erősíteni? Nagyon hasonlóak a képei.
ott a pont :D
LOL
10/6 ha ezt nem tudod értelmezni, akkor nemigen vagy gyakori vendég max ezen az oldalon.
"nagyon csinos kedves aranyos..., jól tudja..., jól bírja..., jól lehet..., remegő lábakkal...," Semmi negatív, minden ok, és ezek után értékeled 10-ből 6-ra. Azt a lányt, aki valamiben nem jön be neked, azt akkor hogyan pontozod? Mínuszban?
Azt elfelejtettem írni még hogy remegő lábbakkal távoztam :)
Sziasztok
Itt van egy beszámoló Bea (24)ről.
Nemrég voltam nála. A pistike úton van Az ajtót ő nyitotta, egy nagyon csinos kedves aranyos lány nyitott ajtót vittem neki egy kis Mikulás csomagot is :)
Gyors zuhany után egy kis beszélgetés az elején és megbeszéltük hogy mi legyen én kezdtem rajta a fr*nciát aztán ő csinálta rajtam, jól tudja csinálni...
Utána jöhetett az *kc*ó, jól bírja a tempót, aranyosan megkérdezte hogy jó-e nekem, jól lehet pakolni. A végén is beszélgettünk kicsit. Összességében meg voltam elégedve vele, sőt. 1 órát voltam nála. 10/6.
Mindenképpen visszatérek hozzád Bea :)
Üdv!Valaki a Ritusnál vagy a Nellinél járt már?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok.
Melinda(27) hová tűnt? Már rég nem látni a hirdetését. Vagy nevet változtatott? Tud róla valaki valamilyen infót?
Előre is köszönöm.
Szép napot!
Nándi · Őstag · Néhány közeli hozzászólónak! Ha a hülyeség fájna ordítva vernétek magatok a földhöz! :D
Sajnos a 20 éves korosztályba csaalódtam,maradik a jól bevált harmincasoknál,legalább ők értik a dolgukat!
Sajnos a fórumot olvasgatva azt kell tapasztaljam,hogy ezek a lányok egyre butábbak...Folytonos Önreklám,kamu kedvencek-beszámolók.Naponta változtatják a korukat,nevüket...Anno nem ez volt,akkor még lehetett hinni a képeknek,adatoknak és véleményeknek. Én nem is értem? Ennyire nincs ***moderálva***? Unatkoztok lányok? Lehet,hogy a ***moderálva*** minőségén kellene inkább változtatni,nem pedig ilyen gyerekes dolgokkal ***moderálva*** az időt...Üdv.
Merre vagy,még mindíg pöst??
Ez nem kis bukta... :D :D, és nem is lekváros :D :D
sziasztok.Engem is érdekelne:Nelly,Zsanett,Kira,köszönöm az infókat.