De van! Képek alapján is látom amit látni kell! És igen jó emberismerő vagyok :D
De van! Képek alapján is látom amit látni kell! És igen jó emberismerő vagyok :D
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Lizihez nem is mennék még hogyha fizetnének sem. Az aki ráfanyarodik olyanra mint az,akkor kíváncsi lennék ki várja otthon. Voltam már lánynál,nem reklám helye! A valamire való lánynak nincs szüksége fényezésre!
Valoszínűleg felkér egy barátnőt hogy ugyan had csináljak már rólad pár képet vendégcsalogatónak, igen valoszínű, Lizivel már megint mi a bajod. Az a fura hogy tőleg még beszámolót sem olvashattunk csak fik*zást, a gép mögül könnyű okoskodni, de egy csajhoz meg el sem mersz menni:)
Akkor nem volt kedved kerűlni egyet a k*-k*róval? :D
Egy erősen hiperpigmentált hölgy nyit ajtót, első látásra a hideg rázott tőle, menekültem ahogy tudtam. Köze nincs a valóságnak a fotókhoz.
Felteszek egy hírdetést,és ezzel csalom oda a vendégeket ;) Gondolj bele ez baromi egyszerű...nem egyszer fordult már elő,hogy a kiválasztott lány éppen nem ért rá,de "én itt vagyok helyette" ;) Ala csa*pó street!
misterX · Kvázi-tag · Tuti nem ugyanaz a két csaj. Csak gondolj bele ha bejelentkezel hozzá akkor mi van? Aktívia elkezdi magát vadul cipő boxolni? :) Az nem kicsit lenne öngől ennyire senki nem hülye. És ha tényleg menézed jobban láthatod hogy az alakjuk is más Aktíviának sokkal nagyobb a melle, van köldök piercingje, meg tetoválás a hasán. Bár azt biztos elfedi a cipő box mi? A "műnigger haj" az paróka ha nem láttál volna még ilyent.
De amúgy megértelek baromi egyszerű, és kényelmes v*daskodni f*k-zni meg sértegetni.
A kérdés továbbra is fent áll valaki volt már Napsugárnál vagy Csokoládénál?
üdv
Akkor jobban nézd meg!Csak a vak nem látja a hasonlóságot.Az meg tényleg gáz,hogy a csüngő belét takargatja.Még szerencse hogy a koszos konyha,meg a felmosóvödör és kiborult löttyös képeket leszedték.Na ami meg a Lizihez tartozik,úgy néz ki,mit Pampalíni,mikor nyakába csúszott a nadrágja:-))
Konkurencia neked vagy mi? te még képet sem vállalsz,mekkora bendőd lehet, am meg aki megnézi a két képet az láthatja h nem ugynaz a két csaj, aktiva/párduc - nak sokkal nagyobb a melle mint csokoládénak és másabb az alakja is, a sz*lg*lt*tás minőségétől függetlenül, nem tudom mi értelme egymás oltogatásának, ti biztos mind a ketten tökéletesek vagytok:)
Hello !
Nagyon hasonló ! Ua. a "műnigger haj " és a bendő is mindkettőnél hatalmas ! Csak Párduc már nem is tudja hogy takarja el a kezével :-)
Azzal a műnigger hajjal,ami a Párducon-Aktívián volt,szerintem l*k*tus.De az is lehet,hogy a leányzó van bemázolva boxal,barnítóval.Úgyhogy szerintem a koszos-aktívia.Egyébként csak nekem tűnik úgy,hogy visszatért egy csomú telelő ribizli.Pl a volt Virág-Andi stb lakatos.Híg a leves,nagyon híg.
Helló Mindenki.Új vagyok még itt a forumon,kit tudnátok ajánlan Debrecenben,***moderálva***(18-26).Kösszi.
Hali!
Zsófi (23) -nál volt már vki? Vmi tapasztalat? Igaz, amit a bemutatkozásánál ígér? :D
napsugar(22) = HAON naplánya F***moderálva*** 2012.12.10.
de csak a fotói mert az életben nem ez a hölgy nyit ajtót.
Üdv mindnekinek!
Úgy látom, újabb angyalkák érkeztek városunkba!
Kitti (25) és Judy Újlány (25) ismerősök valakinek vagy abszolút kezdők?
Egerben jártam, ha érdekel....
mikor nála jártam akkor magába volt! a képeken ő van!
neked van vmi beszámolód?
Hello kicsiG!
Köszi az infót!
Ő van a képeken és egyedül dolgozik?
Lizi nevü hölgynél már volt szerencsém! nagyon kedves megbizható!! Nekem abszolult bejött! Ajánlani tudom csak!!!
Sziasztok Fórumozók!
Lizi néven hírdető hölgynél volt-e valaki, érdekelnének a tapasztalatok.....ajánlott kategória?
A képeken elég dögösen néz ki, valódi képekkel és környezettel hírdet?
Köszi....