Igaz, hogy Niky csak masszázst vállal? Kár lenne érte.
Igaz, hogy Niky csak masszázst vállal? Kár lenne érte.
Ha el tudsz tekinteni a formátlan hastól, akkor kiváló kezelést kapsz. Kedves, ügyes lány.
Kérnénk az önreklám mellőzését
sziasztok voltam csokoládénál és nem tudd Fr*nc*ska nem ad hangot g*mit nem tudja fel húzni a g*mit nem lehet vele kommunikálni se g*mival van minden ráncos s*gg egy nagy 0la nem ajánlom senkinek és nem is néger erről ennyit ezek után volt ott egy új lány ma kezdte a ***moderálva*** úgy van fent új lány kendi vele meg voltam elégedve minden rendbe volt legalább ki elégített nem úgy mint csokoládé
Cső Makktársak.
Gondolom leírom egy élményemet. Tegnapelőtt voltam Léna 19-nél, az autós meki környékén rendel. Ilyen még nem történt Velem, lejött elém és felkíért a lakásba. Nagyon kedves lány, ***moderálva*** korrektek, szoba, fürdő rendben. Egy órára mentem, de annyira jól csinálta a dolgát, hogy 10 percnél nem bírtam tovább a ***moderálva***. Ajánlom, nekem bejött.
Nagyon kedves ajándék, biztos jobban fog neki örülni mint egy kötött kardigánnak :)
Bezzeg nekem soha senki nem adott ilyet :(
Ellenben kötött kardigánt igen, pedig még csak a harmincas éveim elején vagyok...szarok én a pulcsikra :)
Krisztina(33)-at kérdezd meg, nála nem számít a kor és odateszi magát rendesen. Azt nem tudom házhoz megy e, de próba szerencse.
Bocsi,nagy mellek,kicsit teltebb alkat előnyben.
Kedves Lányok! Olyan kérdésem lenne hogy vállalna-e valaki olyat,hogy egy egyedülálló 60-as palihoz kéne elmenni,és hancúrozni vele.Ez az én kis ajándékom lenne neki.Köszi a válaszokat előre is.Üdv:R.
Sziasztok! Csokoládéról ki tud valamit? Keserű vagy édes?? Ebben a hidegben kéne valami, ami feldob...
Sziasztok Sziszikéröl valaki valami infot kösszi csá
Nándi, hol várlak? Nem a chaten? :)
Ja, ottan a *** moderálva ***, a pároson...
Vipstrip (34)· debreceni szexpartner · Újonc · Tisztelt Fórumozók!
Nagyon szépen köszönöm a fórumon az ingyen reklámot amelyet negatívan tüntettek fel, mely számomra igen csak pozitívan jelentkezik!:) További szép napot minden kedves fórumózónak.... :D
Nándi · Őstag · Nikolas ügyvéd Úr ,hogy hogy nem jelentkezett még?
Nándi · Őstag · Figyelj a ***moderálva*** a *** moderálva *** laknak!!
Első hozzászólás és egyből ajnározod azt akit korábban mások lehúztak. Nem is átlátszó cseppet sem.
Amúgy aktivia gáz úgy ahogy van, hozzáállás stb. minden tekintetben, nagyívben kerülendő. A kis csokoládét még nem ismerem...
röhej amit csináltok aktivia meg csokoládé nem egy az egyik magyar a másik Kenyából van aktivia melle is nagyobb sokall és szebb is és ritka az ilyen igényes lakás ahol diszkó fény van zene az ágy eszméletlen jó fürdő szoba is normál tiszta törölköző nem értem miire jó ez hogy lenézitek lányokat parókát lehet 10000000venni ennyi minden lányt lehordtok mikor ennek értem nincs ja és hasa lapos nincs bendője azért takarja mert van egy kis hege a hasán
Mivan lányok begondolkoztatok? Ugye erre már nem tudtok mit reagálni? :) Akkor most elkezdem a beszámolómat,hisz ugyis hiányoltátok!
Kezdjük a rossz tapasztalatokka.Bia kicsi hercegnő :) Nem kevés időbe kerűlt mire sikerűlt időpontot egyeztetni,ahogy nálatok az szokás,már az ablakban leskelődtetek.Két szőke fejet láttam a kedves barátnőd és te lehetettek. Hívtalak ahogy azt megbeszéltük,mire te még a telefont is kikapcsoltad. Valószínű a kocsim szimpatikusabb volt mint én. Következő alkalommal már okosabb voltam,pár háznyira leparkoltam és végre bejutottam hozzád. A lakásban erős cigiszag volt,amit még az erős parfümszag sem tudta elnyomni az ital b*z*t. Nem is volt kedvem maradni,főleg mivel elég kemény éjszakád lehetett ahogy rád néztem,a zacskó elkelt volna ;) Mint Kurt Cobain 3napi kemény drogozás után...Az ajtóban bemutatkozás után távoztam.Nem éred meg a***moderálva***,hiába a pót haj és a műmell. Lettit meg sem próbáltam meglátogatni,hisz a környezetet látva,ki akarna füstmérgezésben szenvedni akár csak feles időt is.
Napsugár22 téged hiába is fényeznek,sötét maradsz,de a két szőkeség mellé be kellett már újítani.
Trixit ahogy pedig már említettem többször is meglátgattam anno,hibátlan szolg*ltatást nyújtott.Mindent megtett,hogy jól érezzem magam és frissen üdén,nem pedig leharcolva távozzak.A franci*ja igen kivételes volt,és ak*us közben is odatette magát,nem műnyag p*csa módjára csak széttette a lábát,ahogyan egyesek. A lakás tiszta,könnyen bejutottam,és egyezetni sem kellett napokkal előtte.
Jelzem azért háborodtam fel a kis irományotokon mert két kedvencemet is próbáltátok leírni,ami nem fog sikerűlni,mert aki volt Szexi csokinál illetve Ariel-nél az tudja,hogy igazságalapja kevés van.
Szexi csoki valóban egy vérprofi csaj,tudja mi a dolga! Nem kell noszogatni,irányítgatni.Mindent jól csinál! Nincs felesleges időpazarlás,a külseje pedig kifogástalan! Igényes önmagára és környezetére is.
Ariel pedig a barátnő feellinget képviseli,bújós kiscica. Ha ki akarok kapcsolódni őt keresem meg! Szintén erős fra*ciával. Hónapok óta járok hozzá rendszeresen,jót tett neki a környezet változás. Így legalább mindig elérhető,nem más nyit ajtót,nincsennek hátsó zajok. Soha nem éreztem úgy,hogy zacskó kellene a fejére,ő egy átlagon felüli szol*áltató,amit Ti sosem fogtok tudni produkálni! Kedves és odafigyelő.
Akit sajnálok,hogy eltünt ő Mercy-ke,szép arcú kedves odaadó nő volt ő is. Időpontegyeztetéssel sosem volt probléma,a lakás igényes tiszta volt. A csaj top 10es volt nállam,mindig mosolyogva fogadott,és nem csak addig volt ilyen ameddig a ***moderálva***!
Azt is sajnálom,hogy Debyke már nem azt a színvonalat hozzá,amit a régi helyén megszoktam...sajnos neki nem tett jót a hely változás,de még ő is ajánlatosabb mint a 3 dáma...
Megkövetem magam és elnézést kérek Lizitől. Nah Üdv mindenkinek...
Köszönjük,hogy beregisztráltál ide is nap szépe kisasszony.Bár jogos hisz csak meg kell magad védeni ha már más nem teszi.Igaz? :D nem szégyen az ha valaki sötétebb bőrű,csak ne mást mocskoljon be. Semmi konkrétat nem írtál egyik lányról sem,ezek csak légből kapott információk. Ezt bárki meg tudja tenni! Kiválogat pár lányt és ír rólluk néhány szót. :) Jelzem Trixi soha nem volt m*re ezt személyes tapasztalatból tudom,volt hozzá szerencsém! Ez a beszámoló mind szép és jó drága,csak ne felejtsük el hozzátenni a "három dáma" ahogy te fogalmaztál mind egy helyen van ;) ***moderálva****?? Vagy leszerelték a kamerát? :D Lehet hogy mióta az aranytojást tojó leányzó elment és vitte barátnőit is,a 13 elég szerencsétlen szám lett :) Luiz vagy Luiza :) Üdv a***moderálva***
helló!napsugár22=f***moderálva*** nap szépe 2012.12.10. nem rosz a csaj érti a dolgát ***moderálva*** csak a fr*ncia gumiban tőrténik ami zavart meg nem is volt valami jó valaki megtanithatná oboázni modjuk Lettike ő jól csinálja amugy lehet pakolni rendesen a kis fatit jobbrol balrol mindenhogy szép a látvány megéri ***moderálva***!az meg ne zavarjon senkit hogy kicsit sötét mert közöttük is vannak ápoltak igényesek!ajánlott!!!a nagy kedvenc Bia csini a csaj nagyon és ha tetszel neki jó lesz ha nem igy jártál fr*nc-ában ő sem erős de nem is rosz közepes lehet vele jókat ***moderálva***!!!Letti egy kis flegma p*csa szép arcal gyermek testel nem rosz amugy főleg a fr*nc-ája jött be a többi nem nagy szám azért még ***moderálva*** egyszer!!!Szexicsoki egy profi nem is volt jó mert már annyira profi a teste jó főleg a kemény eredeti cickói de ennyi!!!Vivien21 nem ajállom pipa gumiban csüng a has a mell á ha visszagondolok a hideg kiráz amúgy aranyos de ennyi!!Arielnél még akkor voltam mikórmég Éden volt olyan csúnya ***moderálva*** nem tom kinek jön be de zacskot rá *ktus előtt bocsi de ez a véleményem!!volt egy Trixi nevű kis more csaj aki nagyon jól **moderálva*** kemény p*psival pici volt a cici de nekem adta lehetett tömni mint a libát hiányolom eltünt a drága!!Lili18 kis pici csaj de nagyon ari volt mivel már őt sem látom az oldalon jól ***moderálva*** torokra vette meg ilyenek sajnálom a távozását!!!a három dáma most a legjobb a városban BIA F***moderálva***=NAPSUGÁR22 és Lettike őket igy hármojukat egyszerre szeretném karira remélem megoldhato egy franko kis egyeztetéssel!!!lehet***moderálva*** de az élmény felejthetetlen lesz!!!csumba!!
Tőled aztán rengeteg értelmes hozzászólást olvashattunk már,unatkozó háziasszonyokról,kriptaszökevényekről,válogatott ***moderálva**** ;) Köszönjük csak így tovább.
Igen valoszínű, direkt nem küldöm mod-ra a beszólásaidat, mert nincs igazságalapja, ellenben veled aki minden reagálást egyből tiltat, kicsit fura ez. Ha olyan jo vagy akkor menj el csajokhoz bárkihez és irj véleményt amire ez a fórum való, és ne fikázz mindnekit.