Alina (20) hasonlóan korrekt lányka (bár nem Liza de igyekszik)
Alina (20) hasonlóan korrekt lányka (bár nem Liza de igyekszik)
Sziasztok, tudnátok olyan sz*lg*ltatót ajánlani aki a belvárosban (főtér/fórum környékétől gyalog 5 percen belül) rendel?
köszi
Hát főnök gondoltam összefoglalom az elmúlt 1,5-2 évemet és ezzel a beszámolóval pontot teszek a végére és "megjavulok". Ha nem tetszik és nem beszámolókra vagy kiváncsi nem tudom mit keresel itt?
Más:
sajnos nagy izgalmamban megfelejtkeztem az alábbi hölgyekről akik még szoktak itt hirdetni:
Alíz (30 talán): műtermi képekkel hirdet, de teljesen valósak is egyben, azt hiszem talán tetkója nem szerepel mindig de nem vagyok benne biztos...korrekt kecó átlagnál borsosabb a story, fél időt beszéltünk meg közel teljes idő lett belőle, a hölgy nem problémázott (a borsosabb=máshol teljes idő kb) kézséges volt végig többször is visszatettük a vegyvédelmit ugyanis többször is gondoltam hogy na most ^^ de szerencsére sokáig élvezhettem a társaságát. cickók eredetiek. ajánlott
Lola (30 talán): Alíz kolléganője volt abban az időben aztán talán külön váltak...??? de ez nem számít a szolgáltatásuk/hozzáállásuk/***moderálva*** azonos volt abban az időben. többet nem írok olvasd el az Alíznál leírtakat minden vonatkozik erre a hölgyre is szerencsére nála is "raboskodtam" egy bő félidőt.
Egy kérdezőnek: Bia vagy Napsugár
Képeken 100%ban ők vannak hiába műtermi Napsugár képi valóságban is hozza a hölgy szép smink stb...(én is meglepődtem^^) Bia dettó. Sztem mindkét hölgy elég hangulat függő teremtés, de Biánál több mindent lehet ezt hozzá kell tenni, kredit azonos tudtommal. De menj el mindkettejükhöz és megtudod mi a különbség ennyire egyszerű.
Ja és legalább nem fogazik!:)
Na jót nevettem,igen az gáz.De még határeset hehe:)
Fütyülős · Őstag · Mondjuk, ha egy foggal mosolyog vissza! :)
A beszámolóik alapján kinézem belőlük!Habár marcus80 nem hiszem hogy meg csalná Melli Cicát,ő már nem fog képeken vitatkozni vagy hogy ki a jobb!:)
Vaki · Újonc · A legkönnyebb megszabadulni ettől a csúf cimkétől, ha csinálsz pár képet, amin vagy a VL monitorképe látható vagy egy felirat a kezedben VL szöveggel.
Akkor látjuk milyen test is tartozik a névhez.
Megjegyzem a fent levő képek csodásak.
Sziasztok!
Napsugár vagy Bia a jobb?
Megegyeznek a képen látottakkal?
Egy kis negatívum,a mosolya nem volt tökéletes,ezt irtad az egyik hirdetőről.Ezt nevezed beszámolónak?Megkérdezhetem tőled hogy neked tökéletes a mosolyod.Az ilyen fajta beszámolóidat úgye tesem gondolod komolyan?
Kit érdekel egy ilyen apróság!Am ilko szerintem ért engem,de neked magas ez a dolog.:)
Luffy, köszönöm de nem őt keresem, decemberben kezdett Nelly19 Újlány talán így volt elérhető
Sziasztok!
Tud esetleg Nelly19ről valaki valamit? Eltűnt! Nagyon imádtam.....
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy van olyan oldal, ahol 1 hónapnál régebbi élményekről nem lehet írni. Szerinted ennek mi az oka? Ha végiggondolod, biztos rá fogsz jönni...
A beszámolóknak örülni kéne szerintem, és nem leszólni...
Regény író vagy?Legközelebb marcus80-nal közösen irjatok már egy regényt,és utánna fogjatok kezet:)):)Tudok jó kiadókat is ha érdekel?De én azt mondom jobb ha az ember nem protekcióval...........:)
aki vállal sos franciát ami kb 10-15 perc ott megúszhatod ennyiből, itt is szokott hirdetni több lány is aki vállal ilyesmit.
Kedves Függő!
Én csak néha járok Debi környékén, de azért szeretném megköszönni neked a kimerítő besziket. Hidd el, ami engem illet pontosan tudom az írásod alapján, hogy melyik általad említett hölgyhöz érdemes ellátogatnom ha legközelebb arra járok , és melyikhez nem. Szóval kössz mégegyszer!:)
Üdv
ilko
PS: Hiába a stílus maga az ember!:D
Nem reklámnak szántam kedves Elvira, de aki kedvet kapott ettől remélem felkeres téged. Én pedig köszönöm hogy volt hozzád szerencsém. szép estét!
:-)
én annó voltam Niky-nél még amikor mindent bevállalt, akkor sem volt molett, bár van mit fogni rajta, de szerintem csinos.
pár hónapja elment mellettem az utcán és nem látszott, hogy szedett volna fel magára. szóval ha csak nem hízott 10-15 kilót ez alatt a pár hónap alatt akkor nem sorolnám a molett katergóriába.
olyan kellemes nőies alkat, de messze nem molett.