Helyes!!És után komentáld hogy mennyi idős és hány kg vagyok!!:)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Helyes!!És után komentáld hogy mennyi idős és hány kg vagyok!!:)
Na várjál csak majd elrobogok hozzád:)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nem kortol függ hogy milyen a helyesírása hidd el!Nem hiszem hogy menedzserelné valaki...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Te miről beszélsz????Nem is vagyok se 35 se 40!!!olyat állits ami igaz!!!
Egyetértek, egyúttal szeretném megragadni a figyelmet és közölni, hogy aki itt fenyegetőzik az szerintem nem Didó. Kétlem, hogy egy ennyi idős nő ilyen durva helyesírási hibákkal írjon, ill. a stílus sem passzol ahhoz akit én személyesen megismertem.
Oké, hogy testileg nem volt az esetem, DE kedves volt, és korrekt mint azt korábban leírtam, éles ellentéte annak aki itt írkál (vagy csak nagyon jó színész). Szóval szerintem az itt fenyegetőző valaki vagy egy másik hírdető aki hozzáfér a loginhoz vagy egy menedzser.
Hasonló stílusú beszólások születnek piroson is a fórumba, érdekes módon mindig reg nélküli embertől.
Na jó, de te se 30 vagy szivem.
Az oldal fejlesztői ill üzemeltetői lehetővé tették nekünk a közösség fülecske altt, hogy moderálás nélkül másokat vitás ügyünkbe nem bevonva rendezük azokat le vagy el egymás között!! Ezt vegyétek figyelembe a későbiekben!!! Ezzel nem akarom azt mondani, hogy itt nincs helye a kritikáknak legyen az pozitív vagy akár negatív kicsengésű! Sőt szerintem itt csak annak kellene helyet kapnia!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ebbe teljes mértékben igazad van!!!Fogalmam sincs miért van ez igy meg a sulynál is!Nekem is sok vendégm panaszkodik hogy hogy szoktak ilyen témában járni!!
Kedves Izácska! Addig rendbe hogy annyi amennyi meg stb.de miért van az hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK,általában 5-6-8,de akár 10évet is letagadtok a korotokból.Ez mire jó?
Bocsi h ideírok, igaz, én már 86 éves vagyok, de nem állok be a MILF-ek klubjába.
Tudod, akinek jóság van, csak mosolyog, de ez már borzalom, ami itt van.
Izácskának is igaza van. NEM ROMBOL!!! NEM FENYEGETŐDZIK! Na.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ne haragudj,de mért fenygeted a vendéget téged se értelek meg...elkell fogadni a negatív tapasztalatot is és nem egésznap ezen veszekedni!És ha fenygeted ilyen olyan dolgoka akkor hol a diszkrécio????Mi diszkréciot igérünk és az ilyen dolgok miatt nem fognak megbizni bennünk a vedégek mert vannak itt néhányan akik ezzel fenyegetőznek hogy ezt tudok azt tudok rolad.Ez sajnálatos!!!Ennyi idősen tudhatnád hogy ez nem helyes dolog!Sok férfinak párja van és nekünk nem az a célunk hogy tönkre tegyük a kapcsolatukat hanem hogy örömel látogasanak meg minket ujra nem pedig az hogy retegjen hogy egy szolgáltato hölgy szétrombolja ami neki otthon van.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves marcus80 képeken is látszik hogy /dido/annyi amennyi.a képeken meg látszik milyen a testalkata ...de ha már személyesen se tetszik akkor viszafordulsz bocsánatot kérsz és megmondod másra számitotál ennyi az egész..:)Viszont dido részéről meg Elkell fogadni a negatív és pozitiv tapasztalatokat!
még itt vagyok csak nyugi kapcsolld le a lámpát és ne neves......ki
teljesen össze vissza féltem magam, este le se kapcsolom a lámpát az tuti :D
Neked "anyi"...
:-)
Egyszerűen röhej, hogy aki nem ír pozitívumot, az kapja az ívet a "megbántott" hírdetőktöl. Pár hónapja a masszőzök egyi gyöngye hisztériázott hetekig, és most megint megy a fenyegetés meg a burkolt anyázás.
Mivel 50-es kategóriából nincs nagy választék, aki őket szereti és kívánja, és el akar menni, az úgyis el fog.
Remélem, hogy nem fognak egyszer érdekvédelmi klubba tömörülni, és egy péntek 13-án babákat szúrogatva, ősi varázsigéket mormolva tűz körüli tánccal elátkozni a gonosz hímneműeket.
Na jól van pihenj már egy kicsit. Fújd el a gyertyát mára! ;)
nincs vudubabám de van amit tudok marcus80 neki anyi
Most tapasztalni fogod
Nándi · Őstag · marcus80 a nagyi most előveszi a vudu babát! nem lennék a helyedben!! :D